iyidir canım hoşgeldin sen nasılsınkaydirigubbakcemile3selam naberler??
hepinizin kandili mübarek duaları kabul olsunn
sağlıklı hamililike dönemi geçirelim hepimiz
vee sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım
hepinizin kandili mübarek duaları kabul olsunn
sağlıklı hamililike dönemi geçirelim hepimiz
vee sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım
selam naberler??
lalll nerdesn yavv sen liste yaptnmı hem sen alynadan bilirsin bişilerrr yassana yaptysan listeniiiiii
canım hiç bi fikrim yok aslında tutmak istiom ama bu diet olayım devam ederse çok zorlanırım..birde su problemi var...bilmiommm yani..doktorlarda hamilelikde önermiyorrrrrkafamçokkarıştı
iyidir canım hoşgeldin sen nasılsınkaydirigubbakcemile3
iyiyim canim sabah fenaydim midem bulaniyordu seker yuklemesi yapildida bugun o yuzden simdi iyiyim...
amin canım inş. :Saruboceq:
iyi canim seninki nasil??iyidir mehaycım ,sen nasılsnın nasıl gidiyor hamilelik ?
Kısslar bu arada çatlaklar ne alemde, bacaklarında ya da göbüşte çatlak olan varmı. Benim gögüslerim önce çok şişti gerildi, şimdi şişi biras indi gibi o zaman çatlayan yerler göründü. Alt taraflarda böyle morla kırmızı arası bi renkteler. Göbüş içinde aynsı olur diye korkuyorum şimdilik bişey yok ama
ya kizlar gobusu catlayan varmi aranizda hakikaten bende korkmaya basladim 6 aydan sonra basliyormus gerci ama...
gülican canım ne güzel 3 gün sonra 2 li rakamları görüceksin....hihoyyythihoyyyt
iyi canim seninki nasil??
canim goguslerin birden baya buyudu sanirim o yuzden catlamis olmasi lazim..cunku ani alinan kilolar catlatiyormus vucudu yavas yavas gerilen yerler ya az catliyor yada catlamiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?