2009 Ekim Anneleri

hepinizin kandili mübarek duaları kabul olsunn
sağlıklı hamililike dönemi geçirelim hepimiz
vee sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım

lalll nerdesn yavv sen liste yaptnmı hem sen alynadan bilirsin bişilerrr yassana yaptysan listeniiiiii

Canım daha önce ela yazmıştı listesini ben ordan kopyalamıştım ama evde o listem. Benimde henüz ayrıca bir listem yok. Yapan arkadaşlardan bekliyoruz

canım hiç bi fikrim yok aslında tutmak istiom ama bu diet olayım devam ederse çok zorlanırım..birde su problemi var...bilmiommm yani..doktorlarda hamilelikde önermiyorrrrrkafamçokkarıştı

tatlım ben hersene mutlaka tutuyordum özellikle okul bittikten sonra ara vermedim ama bu sene bebek için çok önemli Allahta biliyorya hem kendime hem bebeğe eziyet etmek istemem doğrusu, sanırım tutmayacağım.:CüvCüv:

Kısslar bu arada çatlaklar ne alemde, bacaklarında ya da göbüşte çatlak olan varmı. Benim gögüslerim önce çok şişti gerildi, şimdi şişi biras indi gibi o zaman çatlayan yerler göründü. Alt taraflarda böyle morla kırmızı arası bi renkteler. Göbüş içinde aynsı olur diye korkuyorum şimdilik bişey yok ama

iyidir canım hoşgeldin sen nasılsınkaydirigubbakcemile3

iyiyim canim sabah fenaydim midem bulaniyordu seker yuklemesi yapildida bugun o yuzden simdi iyiyim...
amin canım inş. :Saruboceq:

iyidir mehaycım ,sen nasılsnın nasıl gidiyor hamilelik ?
iyi canim seninki nasil??

canim goguslerin birden baya buyudu sanirim o yuzden catlamis olmasi lazim..cunku ani alinan kilolar catlatiyormus vucudu yavas yavas gerilen yerler ya az catliyor yada catlamiyor..

gülican canım ne güzel 3 gün sonra 2 li rakamları görüceksin....hihoyyythihoyyyt

Evet canım yaa 100 den sonra şafak saycam ben de. :teytey:
iyi canim seninki nasil??

canim goguslerin birden baya buyudu sanirim o yuzden catlamis olmasi lazim..cunku ani alinan kilolar catlatiyormus vucudu yavas yavas gerilen yerler ya az catliyor yada catlamiyor..

evet canım hemen hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez büyümeye başladı nerdeyse ve birden 2 beden kadar büyüdü, üstelik hiç kilo almadım o dönemde. Düzenli yağda kullanmamıştım sonuç çatlaklarrr. İnşallah karnımda olmasss :Saruboceq:

yaa kısslar ben iki gün önce tatildebi kadın gördüm, 4 aylık kızıyla gelmiş. Çok çatlağı vardı ya taaa karnının yukarılarına kadar. ve daha beyazlaşmamış da mor mor duruyodu. Çok moralim bozuldu çok. Üstelik kadının kilosu gayet iyiydi 4 ay olmasına rağmen.38 beden gibi duruyodu, pek karnı da kalmamış. Kocası yanındayken çatlakları sorup moralini bozmak istemedim onun için soramadım bişey lullanıp kullanmadığını :1no2:

merhaba kızlar ben geldim bugün 100 lük şeker yüklemem yapıldı mahvoldum oralarda aç karnına o şerbeti içmek beni mahvetti ...malesef sonuçlarda çok iyi deil..

açlık 87
1 saat 183
2 saat 164
3 saat 120

çıktı ..aranızda kimler 100 lük yaptırmıştı...henüz dr uma göstermedim ...yaptıranlar değerlerime bakarsa sevinirim

Zeynep geÇmŞ olsun ÜsÜldÜm handan yaptrmŞtı ıı ÇkmŞ onun hatta dÜŞk ÇkmŞ sanırsam enson saatı elanında ıı ÇkmŞ benmde gayet ııdı aÇlık 10 tokluk 115dı ÜsÜldÜm pekı ne yapcakmŞsn dıetmı verdı.dr ne dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…