merhaba kızlar ben geldim bugün 100 lük şeker yüklemem yapıldı mahvoldum oralarda aç karnına o şerbeti içmek beni mahvetti ...malesef sonuçlarda çok iyi deil..
açlık 87
1 saat 183
2 saat 164
3 saat 120
çıktı ..aranızda kimler 100 lük yaptırmıştı...henüz dr uma göstermedim ...yaptıranlar değerlerime bakarsa sevinirim
hepimizin istegi bu su anda..:Saruboceq:yok canım benim daha hiç bir yerimde çatlağım yok....
inşallahda hiiiç olmas...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Evet canım yaa 100 den sonra şafak saycam ben de. :teytey:
evet canım hemen hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez büyümeye başladı nerdeyse ve birden 2 beden kadar büyüdü, üstelik hiç kilo almadım o dönemde. Düzenli yağda kullanmamıştım sonuç çatlaklarrr. İnşallah karnımda olmasss :Saruboceq:
Merhabalar Öncelikle kandiliniz Mübarek Olsun...
23 haftalık hamileyimm Allah izin verirse bi kızım olacakk:)))
çok hareketli bi kuşum var fakat iki gündür hareketlerinde biraz azalma var gerçi yarın kontrolüm var ama merak ediyoumm aranızda var mı benim gibi endişelenen...
Merhabalar Öncelikle kandiliniz Mübarek Olsun...
23 haftalık hamileyimm Allah izin verirse bi kızım olacakk:)))
çok hareketli bi kuşum var fakat iki gündür hareketlerinde biraz azalma var gerçi yarın kontrolüm var ama merak ediyoumm aranızda var mı benim gibi endişelenen...
mehaycım beyaz şeylerden uzak durucan...un şeker hamur işi tatlı pirinç makarna ekmek gibi..çok tatlı meyvelerdende az yiycen..
selam güzeller..çoktandır girmiyordum..regaib kandiliniz mübarek olsun...Rabbim dualarınızı kabul etsin:Saruboceq:şeker yüklemesine başlamışsınız..benim de önümüzdeki hafta yapılcak..sonuçlar hemen alınabiliyo mu yaptıranlar cevaplasa yaşutarafagitti
Selam kızlarrrr
Kandilliniz mübarek olsunnn....
Dün kızımı görmeye gittim kızım çok sağlıklı maşallah çok tatlıydı teyzeleri 585 gr olmuş ama bir problemim çıktı plesanta rahim ağzını yarı yarıya kapatmış 28 . haftadan sonra kesin belli olucak eğer yukarı çımazsa kanamam olabilirmiş ve erken doğum olabilirmiş offf sıkıntı yani anlayacağınızz tatlie gidicektim korkudan gitmiyorummmm....:Saruboceq::Saruboceq:
canım maşallah bebişine inş. yukarı çıkarda zamanında doğum yaparsın allah hepimizi yavrularımıza sorunsuz bi şekilde kavuşturur inş.:Saruboceq:Selam kızlarrrr
Kandilliniz mübarek olsunnn....
sağolasın canım seninde kandilin mübarek olsun:Saruboceq:
Dün kızımı görmeye gittim kızım çok sağlıklı maşallah çok tatlıydı teyzeleri 585 gr olmuş ama bir problemim çıktı plesanta rahim ağzını yarı yarıya kapatmış 28 . haftadan sonra kesin belli olucak eğer yukarı çımazsa kanamam olabilirmiş ve erken doğum olabilirmiş offf sıkıntı yani anlayacağınızz tatlie gidicektim korkudan gitmiyorummmm....:Saruboceq::Saruboceq:
ben son dr gittiğimde sormuştum bi kaç gündür hareketlerinde durgunluk var normalde kıpır kıpır tekme tokat hissediom diye..
stres veya üztüntün varsa ondan etkileniodur demişti gerçektende çok zor günler geçiriodum bebişim hissetmişmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?