2009 Ekim Anneleri

Canım handan yaptırmış onunkiler iyi çıkmış sabahtan yazmıştı. Ama değerleri yazmışmıydı hatırlamıyorum canım. İnşallah kötü değildir

Ben gideyim de temmus ağustos annelerinden araştırayım bu çatlak konusunu bakalım onnar ne alemdeler

yok canım benim daha hiç bir yerimde çatlağım yok....
inşallahda hiiiç olmas...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
hepimizin istegi bu su anda..:Saruboceq:

insallah canim kac kilo aldin toplam??

kizlar bende bu sabah 50 mg aclik yaptirdim 1 saat bekledim midemi acayip bulandirdi o serbet insallah 100 mg likte yaptir demez valla kusarim oralarda hep...

gözdecim ben ananemlerdeyim kocaelinde yani suat beye pazartesi göstericem sonuçları artık...büyük ihtimalle diyet vericek bana...aman ya bi bu eksikti..neyse beteri olmasında..

mehaycım beyaz şeylerden uzak durucan...un şeker hamur işi tatlı pirinç makarna ekmek gibi..çok tatlı meyvelerdende az yiycen..

Merhabalar Öncelikle kandiliniz Mübarek Olsun...
23 haftalık hamileyimm Allah izin verirse bi kızım olacakk:)))
çok hareketli bi kuşum var fakat iki gündür hareketlerinde biraz azalma var gerçi yarın kontrolüm var ama merak ediyoumm aranızda var mı benim gibi endişelenen...

canim oncelikle aramiza hosgeldin..bebisinin kipirtilarini ara ara cok SIK ara ara nadir hissetmen normal...endiselenme..bendede oluyor...

ben varım. benim kızımda dun ve bugun cok durgun.bugun daha hissetmedim bile hareketini:sinifsinif:

Son düzenleme:
mehaycım beyaz şeylerden uzak durucan...un şeker hamur işi tatlı pirinç makarna ekmek gibi..çok tatlı meyvelerdende az yiycen..

:1shok: aboooww ac kalicam desene ayy insallah yuksek cikmaz yaa ekmek yemiyince midem bulaniyor benim kusuyorum hep...az ekmek yiyincede 1 saat sonra basliyor bulanti...yandim benmafoldumben

selam güzeller..çoktandır girmiyordum..regaib kandiliniz mübarek olsun...Rabbim dualarınızı kabul etsin:Saruboceq:şeker yüklemesine başlamışsınız..benim de önümüzdeki hafta yapılcak..sonuçlar hemen alınabiliyo mu yaptıranlar cevaplasa yaşutarafagitti

hoşgeldin canım evet hemen veriyorlar sonuçları yani benim öyle oldu en azındannnkaydirigubbakcemile3

Selam kızlarrrr

Kandilliniz mübarek olsunnn....

Dün kızımı görmeye gittim kızım çok sağlıklı maşallah çok tatlıydı teyzeleri 585 gr olmuş ama bir problemim çıktı plesanta rahim ağzını yarı yarıya kapatmış 28 . haftadan sonra kesin belli olucak eğer yukarı çımazsa kanamam olabilirmiş ve erken doğum olabilirmiş offf sıkıntı yani anlayacağınızz tatlie gidicektim korkudan gitmiyorummmm....:Saruboceq::Saruboceq:

ben son dr gittiğimde sormuştum bi kaç gündür hareketlerinde durgunluk var normalde kıpır kıpır tekme tokat hissediom diye..
stres veya üztüntün varsa ondan etkileniodur demişti gerçektende çok zor günler geçiriodum bebişim hissetmişmafoldumben

canim yaa hersey yolunda gider insallah....kendini yorma bol bol dinlen artik..

canım maşallah bebişine inş. yukarı çıkarda zamanında doğum yaparsın allah hepimizi yavrularımıza sorunsuz bi şekilde kavuşturur inş.:Saruboceq:

canım benim ya hiç bi şey için üzme kendini bebişlerimiz artık herşeyi hissediyor onları düşünüp takmayalımyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…