2009 Ekim Anneleri

ben varım. benim kızımda dun ve bugun cok durgun.bugun daha hissetmedim bile hareketini:sinifsinif:

of kızlar bende tam tersi 3 gündür inanılmaz hareketli ondan tedirginim acaba suyumu az da ondan dolayımı hareketlerini çok hissediyorum diyorum... insanın muayene zamanı yaklaştıkça merak edecek bişeyler buluyo galiba kendine:))))benim de kontrolüm p.tesi 30 gün oldu bir önceki muayeneyi olalı.. dolayısıyla meraktayım

zeytincim maşallah kızına...canım herşey yoluna girer inşlah üzülme..inşallah günü gününe gelir bebişinnn:1hug:

zeytincim geçmiş olsun dikkat et kendine. bu gibi durumda biraz istirahatin iyi olacağını duymuştum sanki.. ama yanlış hatırlıyoda olabilirim. inşallah herşey sağlıkla ve gönlünce olur...

Selam güzellerzemuszemus napıyosunuzkaydirigubbakcemile2
işler felaket yoğun bakamıyorum bile sayfalarakafamçokkarıştı

musyascım güzel haberlerle gel yarın inşallah:Saruboceq:

musyasçım bu arada dün sana yazdım ama yazımı görmeden çıktın galiba siteden. sen niçin düşük önleyici kullanıyosun düşük tehliken neden kaynaklanıyo?

baharcım benimde kontrollerim ayda birdi, dün gittiğimde diğer kontrolü banada 14 temmuza verdi yani 20 gün sonrasına...

41 kere maşallah kuzunaAllah korusun canım..içini ferah tut..inşallah sonuna kadar sorunsuz geçirirsin hamişliğini:Saruboceq:tatile ben de çok gitmek isityorum ama doktoruma bi danışıcam ona göre hareket edicem ben defisfisfis

zeytincim maşallah cnm bebişinee
içini ferah tut inşallah çıkar 28. haftaya kadar yukarı:Saruboceq:

bu yi bişeymi acaba? yoksa daha sıkı kontrol altında tutulması gereken bi dönem olduğu içinmi daha sık çağırıyolar

:sm_confused: bilmiyorum cnm artık artık bu aylardan sonra daha sık çağıracaklar sanırım son aylara doğru hatta 15 günde biryerimseniben

bi de NST cihazına kaçıncı aydan itibaren sokup bakıyolar kızlar bilen varmı? ben görüyorum hastaneye gittiğimde hamişleri NST odasına alıp bakıyolar. ama hep son aylardakiler belli. karınları kocaman oluyor.

zeynep canım çok geçmiş olsun.....üst sınır şekerde tabi bazı lab. göre değişio ama 116 die biliyorum...ailedede şeker problemi olan varmıydı canım yani sendede önceden böle bir sorun varmıydı benimki genetik mesela....off yaa....inşlah sadece gebeliğe bağlıdır canım seninki...tekrar çok geçmiş olsun......

evet kızlar 10günde birde ben uzattım busefer ri,skli gebelik ya benimki sık kontrollerim inş güsel haberler getircem sizlere ignelerim bitiyo 20günde

cnm bende blmiyorum ama galiba 30lu haftalardan sonra:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…