ben varım. benim kızımda dun ve bugun cok durgun.bugun daha hissetmedim bile hareketini:sinifsinif:
Selam kızlarrrr
Kandilliniz mübarek olsunnn....
Dün kızımı görmeye gittim kızım çok sağlıklı maşallah çok tatlıydı teyzeleri 585 gr olmuş ama bir problemim çıktı plesanta rahim ağzını yarı yarıya kapatmış 28 . haftadan sonra kesin belli olucak eğer yukarı çımazsa kanamam olabilirmiş ve erken doğum olabilirmiş offf sıkıntı yani anlayacağınızz tatlie gidicektim korkudan gitmiyorummmm....:Saruboceq::Saruboceq:
Selam kızlarrrr
Dün kızımı görmeye gittim kızım çok sağlıklı maşallah çok tatlıydı teyzeleri 585 gr olmuş ama bir problemim çıktı plesanta rahim ağzını yarı yarıya kapatmış 28 . haftadan sonra kesin belli olucak eğer yukarı çımazsa kanamam olabilirmiş ve erken doğum olabilirmiş offf sıkıntı yani anlayacağınızz tatlie gidicektim korkudan gitmiyorummmm....:Saruboceq::Saruboceq:
slm kızlar yarın 10.30da doktora gidiyom çok heycanlıyım minikimi görcem 20gğndğr göremiyodum
hoşgeldin canım evet hemen veriyorlar sonuçları yani benim öyle oldu en azındannnkaydirigubbakcemile3
Selam kızlarrrr
baharcım benimde kontrollerim ayda birdi, dün gittiğimde diğer kontrolü banada 14 temmuza verdi yani 20 gün sonrasına...
bu yi bişeymi acaba? yoksa daha sıkı kontrol altında tutulması gereken bi dönem olduğu içinmi daha sık çağırıyolar
bu yi bişeymi acaba? yoksa daha sıkı kontrol altında tutulması gereken bi dönem olduğu içinmi daha sık çağırıyolar
bi de NST cihazına kaçıncı aydan itibaren sokup bakıyolar kızlar bilen varmı? ben görüyorum hastaneye gittiğimde hamişleri NST odasına alıp bakıyolar. ama hep son aylardakiler belli. karınları kocaman oluyor.
evet kızlar 10günde birde ben uzattım busefer ri,skli gebelik ya benimki sık kontrollerim inş güsel haberler getircem sizlere ignelerim bitiyo 20günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?