evet kızlar 10günde birde ben uzattım busefer ri,skli gebelik ya benimki sık kontrollerim inş güsel haberler getircem sizlere ignelerim bitiyo 20günde
musyas dişin noldu canım yaptırdın mı iğneni?
inş. canım ahyırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle:Saruboceq:
canıom güzel haberlerini bekliyoruz inşallah... dualarımız seninle
yok bitanem sayfalar agır açılıyo bende pc kasıyo çok sayfa açtım başka yerdende antibiyotik verdi bide minoset onları kullancam iltihap olmuş çok dedi sagol bitanem düşünceli arkim benimkızbu musyas hiç soulara cevap vermiyo:))))))) yada benimi kaile almıoyo acaba dünden beri ben de bişeyler soruyom banamısın demiyoo... huuuuu musyasss
kızbu musyas hiç soulara cevap vermiyo:))))))) yada benimi kaile almıoyo acaba dünden beri ben de bişeyler soruyom banamısın demiyoo... huuuuu musyasss
zeynep canım çok geçmiş olsun.....üst sınır şekerde tabi bazı lab. göre değişio ama 116 die biliyorum...ailedede şeker problemi olan varmıydı canım yani sendede önceden böle bir sorun varmıydı benimki genetik mesela....off yaa....inşlah sadece gebeliğe bağlıdır canım seninki...tekrar çok geçmiş olsun......
yok bitanem sayfalar agır açılıyo bende pc kasıyo çok sayfa açtım başka yerdende antibiyotik verdi bide minoset onları kullancam iltihap olmuş çok dedi sagol bitanem düşünceli arkim benim
kızlar dün kızıma gene 130liralık alışveriş yaptım...
eşim şimdiden bu kız daha doğmadan 1500tlye mal oldu diye kara kara düşünüyo :))))
zeynepcim 100lük yüklemendemi yüksek çıktı cnm????
oyyy oyyyyoyyyy babalar başlamış şimdiden hesap kitaba eee kız babası olmak kolay degil agır masraflı olurlar hehe :roflol:kızlar dün kızıma gene 130liralık alışveriş yaptım...
eşim şimdiden bu kız daha doğmadan 1500tlye mal oldu diye kara kara düşünüyo :))))
kızlar dün kızıma gene 130liralık alışveriş yaptım...
evet elacım malesef 2 tokluk değerim yüksek çıktı..
:))))))) bizimki son çektirdiğim ayrıntılıyada 400 tl verince bu kızı pahalıya satmamız lazım baksana şimdiden çok para harcıyo başlık parası olarak 250 milyar almak lazım bundan dedi..bende kıyabilirsen verirsin kızını dedim :roflol::roflol:
evet elacım malesef 2 tokluk değerim yüksek çıktı..
oyyy oyyyyoyyyy babalar başlamış şimdiden hesap kitaba eee kız babası olmak kolay degil agır masraflı olurlar hehe :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?