2009 Ekim Anneleri

kızbu musyas hiç soulara cevap vermiyo:))))))) yada benimi kaile almıoyo acaba dünden beri ben de bişeyler soruyom banamısın demiyoo... huuuuu musyasss
yok bitanem sayfalar agır açılıyo bende pc kasıyo çok sayfa açtım başka yerdende antibiyotik verdi bide minoset onları kullancam iltihap olmuş çok dedi sagol bitanem düşünceli arkim benim

kızbu musyas hiç soulara cevap vermiyo:))))))) yada benimi kaile almıoyo acaba dünden beri ben de bişeyler soruyom banamısın demiyoo... huuuuu musyasss

hahahahaa. sohbet bölümüne takılıyo cadı, iki işi bir arada yapamıyo sanırsam:))) bana da cevap vermiyo baksana :)))

amazonn kuşum antibiyotik verdi igne veremiyom dedi agır gelir minoset verdi bide cnm şuan hiç agrım yok şükür ialçta almadımn daha

kıslar napıosunz bakalım herkes ii dimi..ben sola yatınca bebk çok vuruo kıslar hemde rahatsz edecek kadr vuruo acaba sıkışıomu yan yatınca üstnemi yatıomki bilmeden sanki anne hadi düsel hadi der gibi vuruo.sağa yatncada kaburgalarm acıo düz yatıncada belm çok ağrıo napcam ben yaaaaa.offf.uykuusz gecelerdeym şu 10 gündür ben

saol canım ya bakalım ne olucaz..ailemde derken annemde babamda yok ama teyzem ve dayımda var...önceden böyle bir sorunum yoktu yani hep açlığa bakılırdı ve hep normaldi...şimdi değerlerin biri 3 puan diğeri 9 puan sınırı geçmiş gözüküyo...bakalım dr ne diycek...sen nasıl yapıyorsun diyetmi insülinmi..

kızlar dün kızıma gene 130liralık alışveriş yaptım...
eşim şimdiden bu kız daha doğmadan 1500tlye mal oldu diye kara kara düşünüyo :))))

yok bitanem sayfalar agır açılıyo bende pc kasıyo çok sayfa açtım başka yerdende antibiyotik verdi bide minoset onları kullancam iltihap olmuş çok dedi sagol bitanem düşünceli arkim benim

geçmiş olsun şekerim.. ağrın yok yani şimdilik güzel bi uykuda çekmişsindir:)))))))

eşim şimdiden bu kız daha doğmadan 1500tlye mal oldu diye kara kara düşünüyo :))))

:))))))) bizimki son çektirdiğim ayrıntılıyada 400 tl verince bu kızı pahalıya satmamız lazım baksana şimdiden çok para harcıyo başlık parası olarak 250 milyar almak lazım bundan dedi..bende kıyabilirsen verirsin kızını dedim :roflol::roflol:

oyyy oyyyyoyyyy babalar başlamış şimdiden hesap kitaba eee kız babası olmak kolay degil agır masraflı olurlar hehe :roflol:

ay lla elacım bizde istanbula geldiğimizden beri harcadığım paranın haddi hesabı yok.. ortada aslında hiçbişey yok ama giden para çok. kızlar biraz masraflı oluyo galiba. kafadan 2-2.5 bin lira giştmiştir öle oda takımı falan da almadık yani. almayacam da zaten

ayyy evett ama sonradann amaa kızımaa gitsin yeterkii iyi olsun diyo ajkummmopuyorumnanaktan

evet elacım malesef 2 tokluk değerim yüksek çıktı..

diyetmi yapacaksın peki cnm? benimde 50liğin sonucu yarın belli olacak:1shok:

oyyy oyyyyoyyyy babalar başlamış şimdiden hesap kitaba eee kız babası olmak kolay degil agır masraflı olurlar hehe :roflol:

evet cücümm kız babası olmak kolay değilkaydirigubbakcemile3 asıl masraflar henüz olmadı yandık wallaazemuszemus kızım iyi olsundaaa napimm :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…