kızlar günaydın hepinize! ultrason la ilgili bir şüphem var paylaşmak istediğim, yurtdışında yaşayan bazı arkadaşlar orada 17. haftadan önce ultrasona bakılmadığını yazdı, ben ultrasonu ses dalgası sanıyorum ultrasound adı üstünde, o zaman bu Avrupalı doktorlar niye karşılar ki. Benim 2 doktorum var birinin doktorluğu, diğerinin ultrason cihazı iyi! İkisi de ayda bir gel deyince,bebişi 2 haftada bir görebileceğiz. Ama şimdi bu ultrason meselesi aklıma takıldı. Lütfen bilgisi olan paylaşsın.
gözünaydın kayaemel
Allah kucağına almayı da nasip etsin :Saruboceq:
karından mı bakıldı ?
ben hiç gitmedim doktora :nazar:
Sağol Yoncacım darısı başına karnımdan bakıldı evet.1ay sonra gene gideceğim, tahlilerimide götürmüştüm elevit pronotal verdi demir eksiğim varmış folik asidi bıraktırdı.:CüvCüv:
Günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr
Kayamelcim gözün aydın canımmm..:teytey::teytey::lepi:Folik asiti neden bıraktırdıki acaba sordun mu?
Arkadaşlar bende anne adayıyım
SAT 18Ocak tahminen ekim sonu gibi inşallah bebeğimi kucağıma alacaklar arasındayım İnşallah Allah herkese nasip eder. Artık bende aranızdayım ::CüvCüv:
hoşgeldin canım nasıl gidiyor. :CüvCüv:
hoşgeldin canım aramıza inşallah saglıkla kucagınada alırsın meleginiArkadaşlar bende anne adayıyım
SAT 18Ocak tahminen ekim sonu gibi inşallah bebeğimi kucağıma alacaklar arasındayım İnşallah Allah herkese nasip eder. Artık bende aranızdayım ::CüvCüv:
Hoşbuldukk canımmm iyi olmaya çalışıyorum midem felaket geceleri zor uyuyorumm amaa bebişlerimiz için herşeye değerr sen nasılsın nasıl gidiyorrr....:CüvCüv:
ya bizde rennie var recetesinde hamilelere zararı yoktur diyor içsem mi ben onceden beri kullanıyordum hatta içersinde kalsiyum varmış doktora danışmadan almak olurmu valla suanda alıyorum midem kaynıyor resmen
hıı bide reflusu gastiriti olan kişiler mide bulantılarına karsı daha savunmalı oluyormuş alısık oldugu için bende mide bulantısı var ama kusma yok
tickerin adresini bana bir arkadas gondermişti canım bi snye bulim siteyi sana gonderim nasıl yapılacagıda anlatılıyordu tek tek
dr.a danışmadan içmeseydin keşke...
ya tickerı yaptım da ben..siteye yükleyemiyorum..olan kısım kopyalanmıyo mu?
hayırlı olsun..tuzlu kraker yemenin iyi olacağını okumuştum bir yerlerde..belki biraz azaltır ama tam geçireceğini sanmıyorum:çok üzgünüm:selam arkadaşlar bende ekim annesi olacağım allah kısmet ederse,herkesin benimde sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlara kavuşmamızı diliyorum,canlarım benim çok bulantım var ne yapmam lazım fikri olan varmı?sabah saatlerinde ve gün içinde midem hep rahatsız her an istifra edicek gibiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?