2009 Ekim Anneleri

Avrupada her şeyin daha gelişmiş olduğunu veya iyi hizmet verildiğini düşünmek yanlış arkadaşlar bir programda amerikada bile bizde olan tomografi cihazlarının yaygın olarak kullanılmadığını her doktorun ve sağlık kuruluşunun bu şekilde yatırım yapamadığını ve türkiyenin imkanlarının daha iyi olduğunu duymuştum, inanılacak gibi değil ama böyleymiş , avrupada da öyle olabilir ve de bugüna kadar çevremizdeki herkezin bebeği bu ultrasyon testlerinden geçiyor ve maşallah sağlıklı bir şekilde doğuyorlar korkacak bişey yok keyfini çıkartalım derim.:CüvCüv:

gözünaydın kayaemel

Allah kucağına almayı da nasip etsin :Saruboceq:

karından mı bakıldı ?

ben hiç gitmedim doktora :nazar
:

gözünaydın kayaemel

Allah kucağına almayı da nasip etsin :Saruboceq:

karından mı bakıldı ?

ben hiç gitmedim doktora :nazar
:

Sağol Yoncacım darısı başına karnımdan bakıldı evet.1ay sonra gene gideceğim, tahlilerimide götürmüştüm elevit pronotal verdi demir eksiğim varmış folik asidi bıraktırdı.:CüvCüv:

Günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr

Kayamelcim gözün aydın canımmm..:teytey::teytey::lepi:Folik asiti neden bıraktırdıki acaba sordun mu?

Sağol Yoncacım darısı başına karnımdan bakıldı evet.1ay sonra gene gideceğim, tahlilerimide götürmüştüm elevit pronotal verdi demir eksiğim varmış folik asidi bıraktırdı.:CüvCüv:

cnm banada dün demir ilacı yazdı bide vitamin elevitti herhalde bide folibol kullanıyodum onuda bitene kadar devam et dedi. bitince bi daha almazsın dedi

Arkadaşlar bende anne adayıyım
SAT 18Ocak tahminen ekim sonu gibi inşallah bebeğimi kucağıma alacaklar arasındayım İnşallah Allah herkese nasip eder. Artık bende aranızdayım ::CüvCüv:

SAT 18Ocak tahminen ekim sonu gibi inşallah bebeğimi kucağıma alacaklar arasındayım İnşallah Allah herkese nasip eder. Artık bende aranızdayım ::CüvCüv:

hoşgeldin canımm aramıza hayırlı uğurlu olsun bebişin Allah tamamını erdirsin.

hoşgeldin canım aramıza inşallah saglıkla kucagınada alırsın melegini

Hoşbuldukk canımmm iyi olmaya çalışıyorum midem felaket geceleri zor uyuyorumm amaa bebişlerimiz için herşeye değerr sen nasılsın nasıl gidiyorrr....:CüvCüv:

bizde iyiyiz cnm sabahları bide akşamları miğdem yanıyor şimdlik bu kadar Allaha şükür bulantı ve kusmam yokk

dr.a danışmadan içmeseydin keşke...
ya tickerı yaptım da ben..siteye yükleyemiyorum..
olan kısım kopyalanmıyo mu?

selam arkadaşlar bende ekim annesi olacağım allah kısmet ederse,herkesin benimde sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlara kavuşmamızı diliyorum,canlarım benim çok bulantım var ne yapmam lazım fikri olan varmı?sabah saatlerinde ve gün içinde midem hep rahatsız her an istifra edicek gibiyim...

dr.a danışmadan içmeseydin keşke...
ya tickerı yaptım da ben..siteye yükleyemiyorum..
olan kısım kopyalanmıyo mu?

tatlım ben baby gaga'da yaptım yapıştırdığım kısım bu http://tickers.baby-gaga.com/p/dev290prs__.png yani bu kadarını yapıştır png'den sonrasını yapıştırma, tariftekini dikkatle yaparsan oluyor.

İstesen sat'ini ve beklenen doğum tarihini ver ben sana yapayım, sen de yapıştırırsın.

Akrep burcu bebeği ve ebeveyniyle ilişkisi.

Akrep bebeği dünyaya gelince tüm gözler bu bebeğe çevrilir. Daha ilk doğduğu günden itibaren gurur ve kararlılık davranışlarına damgasını vurur. Sakin ve sessiz görüntüsünün altında gizli bir güç ve başkaldırma dürtüsü olduğunu gözden kaçırmamalısınız. Bu durum uzun süre böyle devam edecektir, çünkü bu bebek ilgi odağı olmalıdır. Etkileyici ve derinden gelen anlamlı bakışlarıyla üzerinizde bir sihir etkisi yaratır. Akrep burcu bebeği sizi şaşırtmayı sever ve bunu sık sık yapar. Minicikken bile insanları yönlendirmeye bayılır. Onunla iktidar çatışmalarına alışmanız gerekiyor, çünkü Akrep bebeği ebeveynleriyle birlikte, çevresindeki herkesin kendi kural ve planlarına uymasını bekler. Özetle Akrep bebeği son derece zekidir, istediği şeyleri kendi usulünce ister ve nasıl elde edeceğini çok iyi bilir. Akrep burcunun üreme organları hassastır. Dolayısıyla bebeğinizde idrar yolları, kalın bağırsak ve genital organlarla ilgili rahatsızlıklar görülebilir. Akrep, duygularının yoğunluğu nedeniyle en kıskanç ve en saldırgan olan burçtur. Doğal bir dedektif olan çocuğunuzdan pek çok şeyi sakladığınızı sanabilirsiniz. O ise pek çok şeyi en az sizin kadar bilir, ama belli etmez. Doğal sezgi ve analiz yeteneğini geliştireceği her türlü alanda başarılı olacaktır. Bebeğiniz büyüdüğünde matematik, tıp, petrol işleri, arkeoloji, antropoloji, maden mühendisliği, kimya ve fizik konuları ile ilgili işlerde başarılı olacaktır.
Bilim adamı, araştırmacı ve psikanalistler genellikle Akrep burcundandır. Dedektiflik, polislik, askerlik gibi gizlilik ve takip gerektiren alanlar, astroloji, fal gibi sezgi desteği isteyen konular da bebeğiniz için idealdir. Ayrıca güçlü, kariyer edinmiş, profesyonel ve kendine özgü sanatçılar Akrep burcu insanlarından çıkar.

kızlar akrep burcu bebeginin ozelliklerine bakın yandık ki ne yandık :):CüvCüv:

yok ben ayarladım terazi olacak inşallah! ben yayım, eşim koç, bu çocuk akrep olursa ya bizi keser ya kendini maazallah!!!

TERAZİ BURCU BEBEĞİ

En sevdiği cümle: "kararsızım"
İyi yönleri: büyüleyici, geniş, arkadaşça, sevecen

Olumsuz yönleri: kararsız, değişken, savurgan, saf

Terazi bebekleri daha doğdukları ilk günden itibaren güzel ve tatlı yüz ifadeleriyle herkesin beğenisini kazanırlar. Gülümsediklerinde ortaya çıkan sihir adeta tüm odaya yayılır. Terazi bebeği en katı kalbi bile yumuşatmasını bilir. Kendisine yapılan sevgi gösterilerine mutlaka karşılık verir.
Terazi bebeği gülümsemenin gücünü ve bu yolla istediği şeyi elde edebileceğini kısa zamanda öğrenir.
Terazi bebeklerine kendi kararlarını kendilerinin vermeleri gerektiği öğretilmelidir. Bazen kararsızlıkları o kadar belirgindir ki hangi çorabı ilk önce giyeceklerine bile karar veremeyebilirler. Ondan birşey istediğinizde bunu yapmaması veya ertelemesi tembel olmasından değildir. Terazi burcu bir karar vermeden önce herşeyin artısını eksisini ayrıntılarıyla inceleyerek uzun bir düşünme döneminden sonra kararını verir. Bu yüzden ona karar verirken zaman tanımalısınız.
Terazi burcu çocukları çok renkli kıyafetlerden çok hoşlanırlar, aynı zamanda kaliteli ve pahalı şeyleri de severler. Tiyatro ve müziğe karşı yetenekleri çok gelişmiştir.

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamileleik bebişler nasıl ben eylül annesiyim . sizin bebişlerde baya büyümüşler bende 2 li tetsmin sonucumu aldım çok iyi çıktı darısı başınıza.... Allah sağ salim kucağınıza almak nasip etsin

hayırlı olsun..tuzlu kraker yemenin iyi olacağını okumuştum bir yerlerde..belki biraz azaltır ama tam geçireceğini sanmıyorum:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…