bende sana onu diom işte sonuçta seninkide benimkine yakındı benim 144 senin 147 çıkmıştı valla canancım korkutmak istemiorum ama ben çok zorlandım 6 saat hastanede kaldım kollarımı görsen ne hale geldi kan alacak damar bulamadılar 4 kere kan verdim en son kanı verdim zaten zangır zangır titremeye başladım tansiyonum düştü elim ayagım tutmadı ablam hemen bişiler yedirdi bayılcaktım yani dottorun gerek yok derse ısrar etme bence:))
Benim eşim çok güzel bir yöntem buldu bende hamileyim diyor
Benimle hamile egzersizi bile yapıyor eve gidince ne yaparsam onu yapıyor akşamları yemekten sonra oda hemen yatıyor karşımdaki koltuğa karnını ovuyor(ben öyle yapıyormuşum) :roflol: allahtan göbeği var :CüvCüv: tek farkı onun göğüsleri büyümüyor sorun yok zaten benimkileride büyümüyor. delikafadulden
kızlar KAYRA ismi kuranda gecıyormu bı fıkrınız varmı bıde isim nasıl paşamıza karar veremıyoruz hıc ya offff offff
hahahahah ay çok güldüm canan ya bu kocalar ne komik ya benimkide benle evde yürüyüş yapıo çok zorlanıom artık taşıyamıom die kanrnı ova ova yürüo hahahah bayılıom gülmekten geeçen dogum provası yaptık suyu felan geldi hahahahah:roflol:
pembecım bende bılmedıgımden soruyorum ya zaten cnm saol
Handan eşin gidince yazlığa gideceğim dedin diye aklımda kaldı yazlık nerede uzakmı yakınmı
BENİM KOCİŞİM PEK BENİM TAKLİDİMİ FELAN YAPMIYORDA O DAHA ÇOK BENİM ÇATLAMAMAM İÇİN UĞRAŞIYOR HER GECE YATMADAN ÖNCE KREMİMİ ALIP GELİYOR YANIMA BAŞLIYOR MASAJ YAPARAK SÜRMEYE..
O BENDEN DAHA ÇOK KORKUYOR ÇATLICAK DİYE DOKTORA GİTTİK DOKTORA İLK SORDUĞU SORU BEN EŞİMİN ÇATLASINI İSTEMİYORUM NE YAPMAMIZ LAZIM DİYO.. HER AKŞAMDA İTİNAYLA UYGULUYOR KREMİ..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hehe negüsel işte kız daha ne istion :)) benimkide banyolardn sonra sürüo masaj çok ii gelio ne ii kocalarımız var allah razı olsun:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?