2009 Ekim Anneleri

tmm cnm iyiki varsın opuyorumnanaktan

hahahahah ay çok güldüm canan ya bu kocalar ne komik ya benimkide benle evde yürüyüş yapıo çok zorlanıom artık taşıyamıom die kanrnı ova ova yürüo hahahah bayılıom gülmekten geeçen dogum provası yaptık suyu felan geldi hahahahah:roflol:

kızlar KAYRA ismi kuranda gecıyormu bı fıkrınız varmı bıde isim nasıl paşamıza karar veremıyoruz hıc ya offff offff

Yüksek büyük tutulan ya da sayılan birinden gelen iyilik lütuf, ihsan atıfet, inayet.

Köken : Türkçe

Canım güzel isim ama kökeninin arapça olması gerekmezmi kuranda geçmesi için. CADIARZU

:roflol: :roflol: Sizinkide süpermiş :roflol: ne yalan söyliyeyim o kadar eğlenceli oluyorki hamileliğim biraz daha uzun sürse keşke diyorum. ama kızıma kavuşacağımı hatırlayınca vazgeçiyorum

MUTLU HAMİLELİK GEÇİRMEK ÇOK ÖNEMLİYMİŞ HEP MUTLU OLALIM BEBEK İÇİN ÇOK ÖNEMLİ :sm_cool:

Handan eşin gidince yazlığa gideceğim dedin diye aklımda kaldı yazlık nerede uzakmı yakınmı

yakın canım tekirdag-kumbagda yazlık 2-2,5 saat sürüo herkes yaslıha gitti bi ben garip çalışıom die kaldım buralarda( pazartesi sabah döncez babamla geri ama kocim gene olmucak babamla kalıcaz salı akşamı gelcek kocişim

bende sana kuranda geçen erkek isimlerine bakıom nisancım ama illa kuranda geçmesi şart degil anlamı söylenişi güsel omalıymış

BENıM KOCıŞıM PEK BENıM TAKLıDıMı FELAN YAPMIYORDA O DAHA ÇOK BENıM ÇATLAMAMAM ıÇıN UĞRAŞIYOR HER GECE YATMADAN ÖNCE KREMıMı ALIP GELıYOR YANIMA BAŞLIYOR MASAJ YAPARAK SÜRMEYE..
O BENDEN DAHA ÇOK KORKUYOR ÇATLICAK DıYE DOKTORA GıTTıK DOKTORA ıLK SORDUĞU SORU BEN EŞıMıN ÇATLASINI ıSTEMıYORUM NE YAPMAMIZ LAZIM DıYO.. HER AKŞAMDA ıTıNAYLA UYGULUYOR KREMı..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

EYÜB: (Ar.) Er. 1. Sabırlı. 2. Dönen, pişman olan, günahlarına tevbe eden demektir. Kur'an'da adı geçen peygamberlerden. Güzel sabır sahibi. Allah'ın imtihanına güzellikle sabredip mükafat ve ihsana ulaşmıştır. -Türk dil kuralı açısından "b/p" olarak okunur.

EMıR: (Ar.) Er. 1. Bir kavmin, bir şehrin başı. 2. Büyük bir hanedana mensup kimse. 3. Peygamberimizin soyundan gelen. 4. Kumandan. 5. Abbasi devletinde başkomutan. 6. Osmanlı devletinde beylerbeyi ve Tanzimat'tan sonra sivil paşalığın ilk derecesi

DUHA: (Ar.). 1. Kuşluk vakti. 2. Kur'an-ı Kerim'de 93. surenin ismi. -Kız ve erkek adı olarak kullanılır

ERVA: (Ar.) Er. 1. Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit adam.

hehe negüsel işte kız daha ne istion :)) benimkide banyolardn sonra sürüo masaj çok ii gelio ne ii kocalarımız var allah razı olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…