2009 Ekim Anneleri

elif ne güzel ilgileniyor eşin seninle
Valla çok şanslıyız böyle eşlere sahip olduğumuz için çok şükür yarabbim.

saol canım , efet yakınn canancım üşenmedigimiz zamanlarda gidioz haftasonları:)) ama 30dk bi wc gittimi düüşünürsek babamı habire benzincilere sokucam sanırım:kedi:

kızlar benim oğlum iki gündür sanki hareket etmeyior hele bugün hiç etmiyor normalde hep ederdi hissederdim ama bugün hiç tık yok birşey olmamıştır dimi acaba yarın doktoramı gitsem geçen hafta gitmiştim zararı olur mu ultrosana girmemin

oceancım senin haftalarında tutarsızlık olabilio canım benim oglumda bazen 2 gün hissetmedigim oluodu onar hareket edio ama biz hissetmioz bak 26 haftamız bit,o bazen sadece akşamları hissedioorum belli olmuo bazende çok hereketli oluo canım kötü düşünme

kizlar dunku seker testimin sonuclari geldi ama ayni tr deki gibi degil benimki
glycemie 4.0 mmol/1
0.72 g/1 yuklemeden onceymis yaninda normal degeri olarak 4.5-5.5 arasi yaziyor yani normalmis
yukleme sonrasi ise
6.4 mmol/1 bunun yaninda 7.8 mmol den yuksek olursa iyi olmadigi yaziyor
1.15 g/1 bunun yaninda normal degeri yazmiyor ama nette arastirdim fransiz gebelik forumlarinda 2 den yuksek olmasi iyi degilmis ve cogununki 1.40 civarindaydi okuduklarimin

sanirim gebelik diyabeti yok nasil sevindim anlatamam....
yani ben simdi 100mg seker yuklemesinden kurtuldummu yoksa tam tersi onudami yapicaklar????

yasemıncım özel olmazsa orada elemenların ücretlerı nasıl bıtanem benım esımde ecz de calışıyoda ondan sey ettım cnm

Selamm kısslarr,
Merhaba mehaycım çok sevindim şeker sonuçlarının iyi çıkmasına. Benimki de haftaya yapılacak, bakalım o zamana kadar rahat rahat yiyorumm

Selamm kısslarr,
Merhaba mehaycım çok sevindim şeker sonuçlarının iyi çıkmasına. Benimki de haftaya yapılacak, bakalım o zamana kadar rahat rahat yiyorumm

valla sorma bende kahvalti yapmamistim gittim posta kutusuna baktim sonuc gelmis acmadim dedim gonlumce recelimi balimi yiyeyim sonra bakarim en azindan sonradan vicdan azabi duymam:roflol: arkadasla karsilastim binada oda merak etti sonuclari ac ac diye tutturunca actim Allahtan yuksek degilmis degerler dun son son yiyeyim diye birsuru cikolata yemistim bide:kedi:

kaydirigubbakcemile3 Canım o zaman son zamanda yediklerimiz etki etmiyo demekki teste. Kociş yüksek çıkacak ikincisini yaptırmak zorunda kalacaksın diye dikkat et deyip duruyo da :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…