selam arkadaşlar bende ekim annesi olacağım allah kısmet ederse,herkesin benimde sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlara kavuşmamızı diliyorum,canlarım benim çok bulantım var ne yapmam lazım fikri olan varmı?sabah saatlerinde ve gün içinde midem hep rahatsız her an istifra edicek gibiyim...
kızlar kusmak o kadarda ii bişi değil ben zaten kusamam ama yinede tehlikeli olduğunu biliorum bebeğin kalbi kusarken ve kabız olunca ıkındığımız zaman dururmuş belli zaman dilimi o yüzden dikkatli olmak gerekio sordum bi anestezi uzmanı arkadaşım var hemde hamiş o da evet hiç ii bişi değil dedi o yüzden kusunca fazla heveslenmeyin ve kusmak için can atmayın bide zorlamayın kendinizi midem bualnıo kusim filan demeyin
Olmuştur mutlaka tatlım,sen nezaman gideceksin doktora peki?fisfisfis:CüvCüv:
kızlar günaydın hepinize! ultrason la ilgili bir şüphem var paylaşmak istediğim, yurtdışında yaşayan bazı arkadaşlar orada 17. haftadan önce ultrasona bakılmadığını yazdı, ben ultrasonu ses dalgası sanıyorum ultrasound adı üstünde, o zaman bu Avrupalı doktorlar niye karşılar ki. Benim 2 doktorum var birinin doktorluğu, diğerinin ultrason cihazı iyi! İkisi de ayda bir gel deyince,bebişi 2 haftada bir görebileceğiz. Ama şimdi bu ultrason meselesi aklıma takıldı. Lütfen bilgisi olan paylaşsın.
Avrupada her şeyin daha gelişmiş olduğunu veya iyi hizmet verildiğini düşünmek yanlış arkadaşlar bir programda amerikada bile bizde olan tomografi cihazlarının yaygın olarak kullanılmadığını her doktorun ve sağlık kuruluşunun bu şekilde yatırım yapamadığını ve türkiyenin imkanlarının daha iyi olduğunu duymuştum, inanılacak gibi değil ama böyleymiş , avrupada da öyle olabilir ve de bugüna kadar çevremizdeki herkezin bebeği bu ultrasyon testlerinden geçiyor ve maşallah sağlıklı bir şekilde doğuyorlar korkacak bişey yok keyfibni çıkartalım derim.
Arkadaşlar bende anne adayıyım
SAT 18Ocak tahminen ekim sonu gibi inşallah bebeğimi kucağıma alacaklar arasındayım İnşallah Allah herkese nasip eder. Artık bende aranızdayım ::CüvCüv:
selam arkadaşlar bende ekim annesi olacağım allah kısmet ederse,herkesin benimde sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlara kavuşmamızı diliyorum,canlarım benim çok bulantım var ne yapmam lazım fikri olan varmı?sabah saatlerinde ve gün içinde midem hep rahatsız her an istifra edicek gibiyim...
kızlar, ben arada soda içiyorum. dün görümcem içme. benim arkadaş günde bir tane içiyordu dedi ama çocuğu doğduktan sonra hep gazlıydı dedi. aklım karıştı?
kıslar merhabaa. ıkınmayla kusmayla bebege zarar gelecegini sanmıorum. benim arkadasım 9 ay boyunca kustu istisnasız hergun. sapasaglam bi oglu var simdi.
ya kızlar benim hiç midem bulanmıyor acaba bende bir gariplik mi var neredeyse 6 haftalık olacağım
ya kızlar benim hiç midem bulanmıyor acaba bende bir gariplik mi var neredeyse 6 haftalık olacağım
meraba kızlar ben de bebegimin kalp atıslarını duydum insallah hep atar canım benim ama yatmaya devam ediyoruz 10 gun falan daha
meraba kızlar ben de bebegimin kalp atıslarını duydum insallah hep atar canım benim ama yatmaya devam ediyoruz 10 gun falan daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?