- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
gulican, handan2546, xdreamflowerx, yasemin1984, ZuZuu, _ocean_06 selam sekerler........
yasemıncım özel olmazsa orada elemenların ücretlerı nasıl bıtanem benım esımde ecz de calışıyoda ondan sey ettım cnm
yok canim ben dun testten sonra yedim cikolatayi bugun sonuc yuksek cikarsa yiyemem diye ...oncesinde tatli hicbisey koyamiyordum agzima zaten sadece tuzlu yiyebiliyordum midemi bulandiriyordu tatli...yeni yeni yemeye basladim zaten...seninki kac cikti yaptirdinmi sen??kaydirigubbakcemile3 Canım o zaman son zamanda yediklerimiz etki etmiyo demekki teste. Kociş yüksek çıkacak ikincisini yaptırmak zorunda kalacaksın diye dikkat et deyip duruyo da :umursamaz:
HOŞGELDİN ŞEKERİM kaydirigubbakcemile3
BEN 950 ALIYORUM CANIM EŞİN NE KADAR ALIYOR BAK BENDE MERAK ETTİM zemuszemus
benim esimin maasinimi merak ettin canim anlamadim??:1rolleyes:
evet canım eşin ne kadar alıyor
biz ikimizde 1300 1500 euro arasi para aliyorduk tabi bana patron kontrat yapinca maasim 1200 euroya dusmustu ..ama su an dogum iznindeyim her ay yine 1000 euroya yakin para alicam....
biz ikimizde 1300- 1500 euro arasi para aliyorduk tabi bana patron kontrat yapinca maasim 1200 euroya dusmustu ..ama su an dogum iznindeyim her ay yine 1000 euroya yakin para alicam...yani esimin maasi degiskenlik gosterebiliyorda tabi hastalanip 1-2 gun gitmesse dusebiliyor ama genelde 1300- 1500 euro aliyor (2600-3000 ytl) yada en az 1200 euro (2400 ytl)
dogum iznin başladımı kıs mehay fransada erkenmi başlıo bizim burda 32.haftada başlıo
çok iyimiş valla tabii bide yaşam şartlarınzı nasıl yani giderleriniz falan yetiyomu maşşınız bende möaliyeci kesildim heeeee:kedi:
burdada oyle canim ama ben erken ayrildim izne cok zorlandim son zamanlarda canim patronun israrlarina karsin devam etmedim erken biraktim isi...cunku is agir sicaklik iceride 10 derece daha yuksek tansiyon falan cikmaya baslamisti son zamanlarda:çok üzgünüm:
iyi yapmışsın canım imkanın varsa tabi ayrılcan bol bol dinlenirsin evinde mis gibi darısı başıma:))geri dönebiliomusun işe dogumdan sonra ?
ayy kısslar son mesajı yolladıktan sonra kafamı masaya koymuştum, yarım saat öyle uyumuşum. Kimsede uyandırmamış kaydirigubbakcemile3
kızlar yarın dr kontolümüz var dr şeker yapacam demedi ama tam haftası ve ben yeptırmak istiyorum 50 mg lık olandan şimdi bana yardım edin sabah uyanınca su içmek bile yasakmı yoksa aç karnına olmak yetermi.
kızlar yarın dr kontolümüz var dr şeker yapacam demedi ama tam haftası ve ben yeptırmak istiyorum 50 mg lık olandan şimdi bana yardım edin sabah uyanınca su içmek bile yasakmı yoksa aç karnına olmak yetermi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?