2009 Ekim Anneleri

kaydirigubbakcemile3 Canım o zaman son zamanda yediklerimiz etki etmiyo demekki teste. Kociş yüksek çıkacak ikincisini yaptırmak zorunda kalacaksın diye dikkat et deyip duruyo da :umursamaz:
yok canim ben dun testten sonra yedim cikolatayi bugun sonuc yuksek cikarsa yiyemem diye ...oncesinde tatli hicbisey koyamiyordum agzima zaten sadece tuzlu yiyebiliyordum midemi bulandiriyordu tatli...yeni yeni yemeye basladim zaten...seninki kac cikti yaptirdinmi sen??
HOŞGELDİN ŞEKERİM kaydirigubbakcemile3

hosbulduk datlummŞeniz

evet canım eşin ne kadar alıyor

biz ikimizde 1300- 1500 euro arasi para aliyorduk tabi bana patron kontrat yapinca maasim 1200 euroya dusmustu ..ama su an dogum iznindeyim her ay yine 1000 euroya yakin para alicam...yani esimin maasi degiskenlik gosterebiliyorda tabi hastalanip 1-2 gun gitmesse dusebiliyor ama genelde 1300- 1500 euro aliyor (2600-3000 ytl) yada en az 1200 euro (2400 ytl)

biz ikimizde 1300 1500 euro arasi para aliyorduk tabi bana patron kontrat yapinca maasim 1200 euroya dusmustu ..ama su an dogum iznindeyim her ay yine 1000 euroya yakin para alicam....

hımm iyimiş canım bizde tl olarak tabii daha düşük oluyor

çok iyimiş valla tabii bide yaşam şartlarınzı nasıl yani giderleriniz falan yetiyomu maşşınız bende möaliyeci kesildim heeeee:kedi:

dogum iznin başladımı kıs mehay fransada erkenmi başlıo bizim burda 32.haftada başlıo

burdada oyle canim ama ben erken ayrildim izne cok zorlandim son zamanlarda canim patronun israrlarina karsin devam etmedim erken biraktim isi...cunku is agir sicaklik iceride 10 derece daha yuksek tansiyon falan cikmaya baslamisti son zamanlarda:çok üzgünüm:

iyi yapmışsın canım imkanın varsa tabi ayrılcan bol bol dinlenirsin evinde mis gibi darısı başıma:))geri dönebiliomusun işe dogumdan sonra ?

ayy kısslar son mesajı yolladıktan sonra kafamı masaya koymuştum, yarım saat öyle uyumuşum. Kimsede uyandırmamış kaydirigubbakcemile3

iyi yapmışsın canım imkanın varsa tabi ayrılcan bol bol dinlenirsin evinde mis gibi darısı başıma:))geri dönebiliomusun işe dogumdan sonra ?

evet canim geri donebiliyorum istedigim zaman hemde...cunku ben kontratli calisiyordum kontratim bittikce kontrat yapiyordu patronum senelikti yani...ve ben kontratim bitince ciktim ama yeni yapacagi kontrati kabul etseydim dogumdan 6 ay sonra geri donmem gerekecekti...kabul etmedigim icin 1.5 sene sonra falan donerim dedim kabul etti patron..hihoyyyt

kızlar yarın dr kontolümüz var dr şeker yapacam demedi ama tam haftası ve ben yeptırmak istiyorum 50 mg lık olandan şimdi bana yardım edin sabah uyanınca su içmek bile yasakmı yoksa aç karnına olmak yetermi.

ben su bile icmedim canim yanlislik olmasin diye..sende icme..

canım bana içmediğin iyi olmuş dediler sen içme yinede bana sorarsan insülin değerini arttırabiliyormuş çünkü bana hemşire öyle dediydinaniknanik

kızlar dün doktor haftaya alttana rahim ağzı açıklığına bakıcam dedi ayyy ne kötü adama aç şimdi işin yoksa mafoldumben

kafam karışmıştı teşekkür ederim bilgiler için bende içmeden gideyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…