2009 Ekim Anneleri

bende zuzu hemen uyanıca su içen biriyim çok erken gidelim bari dr aopuyorumnanaktan
gece uyanıp içmekte bi mahsur yoktur sanırım
yasemin valla ölçümler alınıyo şaka maka doğuma az kaldı:sinifsinif:

bende özellikle dedim rahim agzıma bakacakmısıız erken dogum riski içn dedim ben ultrasında bakınca bi risk görürsen bakarım zaten dedi uyus oldum mutlaka baktırmam lazım bisonraki kontrolde gene sorcam önemli bişi bu

bende zuzu hemen uyanıca su içen biriyim çok erken gidelim bari dr aopuyorumnanaktan
gece uyanıp içmekte bi mahsur yoktur sanırım
yasemin valla ölçümler alınıyo şaka maka doğuma az kaldı:sinifsinif:

cücüm 9,5ta randewum..8de uyanırım hersabah..bazen daha erken..nerden baksan 2-3 saat susus kalcam sanırsam..hani bide bi saatte orda bekliosun ya tekrar kan alsınlar die

benım bebışım bugun hareket etmıyo ya o kadar tatlı şeyler yedım kıpır kıpır olması lazımdı normalde ya uyus oldum esım yemege gelınce o da korktu saglık ocagına gıdelım dedı bende beklıyeyım aksama kadar olmazsa aksam acıle gıdelım sende nöbetcıyken dedım
cok korkuyorum inş bişey yoktur ya....

uyuyodur nisan internetten okumuyonuzmu siz bebeklerin uyku ve uyanıklık saatleri verdır artık ayırt edersiniz yazıo haket yoksa uyuyo demektir sonra hareketleir anam ne pimpiriklisiniz yaw siz

tmm kuşum ama canınız cekmesın dıye yazmıyorum normalde o seylerı yıyınce cok kıpır kıpır oluyodu da ondan yanı
kızma teyzesı anası kuzusunu merak edıyo işte napım:kedi:

uyuyodur nisan internetten okumuyonuzmu siz bebeklerin uyku ve uyanıklık saatleri verdır artık ayırt edersiniz yazıo haket yoksa uyuyo demektir sonra hareketleir anam ne pimpiriklisiniz yaw siz

sorma yaa hep uyanik kalacak degillerya...anam bunlar doguncada bir uyusa diye bakar bunlari memnun etmek ne zorkaydirigubbakcemile3

nisan akşama kesin hareket eder. son zamanlarda uzun süre hareketsiz kalması riskli ama bu haftalarda normal diye biliyorum. bizimki sabah öğle akşam hareket halinde şimdilik

hem benım asırı derecede intıhabım oldugu için erken dogum rısskım var ondan dunde benden öyle bı intıhab geldıkı bacaklarrıma asarıya suyum geldı zannettım kendımı acılde buldum ama intıhaab onun için korkuyorum ve aklıma hersey gelıyo....

kizlar dun bebisime oyle guzel ciciler aldimki opup kokluyorum onlari valla..yavrusum bunlari giyecek diyorum icim bir tuhaf oluyor yaa:ecrin_bebek: cok duygulandim ben yaamafoldumben Allahim giymeyi nasip etsin yavruma...:Saruboceq:

haklisin canim..nisan cikolata ye birtane uzan azcik uyanir belki...kalorili seyler yiyince cok hareket ediyorlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…