uyuyodur nisan internetten okumuyonuzmu siz bebeklerin uyku ve uyanıklık saatleri verdır artık ayırt edersiniz yazıo haket yoksa uyuyo demektir sonra hareketleir anam ne pimpiriklisiniz yaw siz
Slm kızlar doktordan geldim:çok üzgünüm: malesef hiç bi işim yolunda gitmedi:çok üzgünüm:
tokluk kan şekerim 145çıkmışsenağlama 100lük yükleme yapılacak...
tiroidlerle alakalı gene serbest T3 ve T4 düşük çıkmış dr. bi endokrine göster dedi, endokrine gösterdim, çok kötü değil dedi önce ilaç kullanmalayılm dedi sonra daha önce yapılan tiroid tahlillerine baktı, bi ilaç yazdı bunu aç karna kullanın 1 ay sonra tekrar yaptırın dediler:çok üzgünüm:
idrar tahlillerimdede bol su içecekmişim, bu gece yatarken tek içimlik bi ilaç verdi onu içecekmişim 3 gün sonra tekrardan TİT ve idar kültürü yaptırcakmışım:çok üzgünüm:
kızlarr her tahlilde bişey çıktı yanii, ne bu talihsizliğimsenağlama şekerim 100lüktede yüksek çıkarsa nolur bebeğe bişey olurmusenağlama
bide ben üni hastanesine gidiyomya en yakın tarih 17temmuz verdiler bende 100lüğü yarın özel hastanede yaptırayım diyorum, 50lilikte kolum morarmıştı, şimdi nasıl 4 kez kan alcaklar yaasenağlama
canim kan almaktan bisey olmaz birak morarsin ben ne cok kan aldirdim zamaninda her tarafi delik desikti kollarimin ..yeterki bebegine bisey olmasin...diyet verir doktorun dikkat edersin canim zaten forumlarda okudum degeri yuksek cikanlar 2 hafta diyetine uysun hersey normaler donuyormus....Slm kızlar doktordan geldim:çok üzgünüm: malesef hiç bi işim yolunda gitmedi:çok üzgünüm:
tiroidlerle alakalı gene serbest T3 ve T4 düşük çıkmış dr. bi endokrine göster dedi, endokrine gösterdim, çok kötü değil dedi önce ilaç kullanmalayılm dedi sonra daha önce yapılan tiroid tahlillerine baktı, bi ilaç yazdı bunu aç karna kullanın 1 ay sonra tekrar yaptırın dediler:çok üzgünüm:
idrar tahlillerimdede bol su içecekmişim, bu gece yatarken tek içimlik bi ilaç verdi onu içecekmişim 3 gün sonra tekrardan TİT ve idar kültürü yaptırcakmışım:çok üzgünüm:
kızlarr her tahlilde bişey çıktı yanii, ne bu talihsizliğimsenağlama şekerim 100lüktede yüksek çıkarsa nolur bebeğe bişey olurmusenağlama
bide ben üni hastanesine gidiyomya en yakın tarih 17temmuz verdiler bende 100lüğü yarın özel hastanede yaptırayım diyorum, 50lilikte kolum morarmıştı, şimdi nasıl 4 kez kan alcaklar yaasenağlama
aa evet nisan mehay haklı sen dün yada bugün kendiniaşırı yordunmu o zaman hareketleri azalıyo bebeklerimizin.
aminnn bidoğsalar dimio poposunu bile yerim ben. cennet kokulular
anaaamm açlık neyse de su içmeden ölürüm ay bennn
ben demir ilacımı içip gitmiştim 1-2 bardak da suyu yuvarlamıştım. susuz asla dayanamam. su etkilemez ki. insülini etkileyecek bişey yok içinde.
ben demir ilacımı içip gitmiştim 1-2 bardak da suyu yuvarlamıştım. susuz asla dayanamam. su etkilemez ki. insülini etkileyecek bişey yok içinde.
sağolun kızlar desteğiniz için tutamıyorum kendimi içimden ağlamak geliyo ve ağlıyorumsenağlama
ben zaten çok sağlıklı beslenip herşeyi yiyen bi tip değilim diyet nasıl yapıcam onu düşünüyorum...
bebeğimee bişey olmayacaksa katlanırım, diyete çok uyamassam en kötü ihtimalle fazlaa kilolumu olur? başka bişey olmazmı?
sağolun kızlar desteğiniz için tutamıyorum kendimi içimden ağlamak geliyo ve ağlıyorumsenağlama
ben zaten çok sağlıklı beslenip herşeyi yiyen bi tip değilim diyet nasıl yapıcam onu düşünüyorum...
bebeğimee bişey olmayacaksa katlanırım, diyete çok uyamassam en kötü ihtimalle fazlaa kilolumu olur? başka bişey olmazmı?
Slm kızlar doktordan geldim:çok üzgünüm: malesef hiç bi işim yolunda gitmedi:çok üzgünüm:
idrar tahlillerimdede bol su içecekmişim, bu gece yatarken tek içimlik bi ilaç verdi onu içecekmişim 3 gün sonra tekrardan TıT ve idar kültürü yaptırcakmışım:çok üzgünüm:
kuşum eğer diyetlik bir durum olursa doktor diyet veriyormuş belli bir süre sonra tekrar şeker yüklemesi istiyormuş. diyete rağmen düşme olmazsa insülin veriyorlarmış canım. yani en kötüsü gebelik boyunca insülin kullanıyorsun. tabii bunu düşünme şimdilik. 145 lik bi değer insülini akla getirecek bir değer değil.sağolun kızlar desteğiniz için tutamıyorum kendimi içimden ağlamak geliyo ve ağlıyorumsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?