2009 Ekim Anneleri

uyuyodur nisan internetten okumuyonuzmu siz bebeklerin uyku ve uyanıklık saatleri verdır artık ayırt edersiniz yazıo haket yoksa uyuyo demektir sonra hareketleir anam ne pimpiriklisiniz yaw siz

bencede handanım yaa..dayaklık bunnar dayaklık..tüy bitti anam dilimisde bigünleri bi günlerini tutmayabilir diee diee

Slm kızlar doktordan geldim:çok üzgünüm: malesef hiç bi işim yolunda gitmedi:çok üzgünüm:
tokluk kan şekerim 145çıkmışsenağlama 100lük yükleme yapılacak...
tiroidlerle alakalı gene serbest T3 ve T4 düşük çıkmış dr. bi endokrine göster dedi, endokrine gösterdim, çok kötü değil dedi önce ilaç kullanmalayılm dedi sonra daha önce yapılan tiroid tahlillerine baktı, bi ilaç yazdı bunu aç karna kullanın 1 ay sonra tekrar yaptırın dediler:çok üzgünüm:
idrar tahlillerimdede bol su içecekmişim, bu gece yatarken tek içimlik bi ilaç verdi onu içecekmişim 3 gün sonra tekrardan TıT ve idar kültürü yaptırcakmışım:çok üzgünüm:
kızlarr her tahlilde bişey çıktı yanii, ne bu talihsizliğimsenağlama şekerim 100lüktede yüksek çıkarsa nolur bebeğe bişey olurmusenağlama
bide ben üni hastanesine gidiyomya en yakın tarih 17temmuz verdiler bende 100lüğü yarın özel hastanede yaptırayım diyorum, 50lilikte kolum morarmıştı, şimdi nasıl 4 kez kan alcaklar yaasenağlama

aa evet nisan mehay haklı sen dün yada bugün kendiniaşırı yordunmu o zaman hareketleri azalıyo bebeklerimizin.

elalı canım arkadaşımdada yüksek çıktı dr diyet verdi çok endişe etme diyetle tedbir alınacak.idrarda lokasit çıkmıştır en iyi suyla atarsın ve o 1 içimlik ilaç çok etkili.hepsinin tedavisi var sen suyunu iç şekerli gıdalardan uzak dur bebeğin olsa olsa aşırı kg lu doğar bunlar tedbirler canım sıkma kendini.

kuzum benim yaa üzüldüm yüksek çıkmasına ama bebeine bişe olcakmı die korkma..diyetine dikkat etceksin kuzun için..

canim kan almaktan bisey olmaz birak morarsin ben ne cok kan aldirdim zamaninda her tarafi delik desikti kollarimin ..yeterki bebegine bisey olmasin...diyet verir doktorun dikkat edersin canim zaten forumlarda okudum degeri yuksek cikanlar 2 hafta diyetine uysun hersey normaler donuyormus....
aa evet nisan mehay haklı sen dün yada bugün kendiniaşırı yordunmu o zaman hareketleri azalıyo bebeklerimizin.

a.sa.s

elacım üzülme bişicik olmas çok yüksek deigl benimle aynı çıkmış benimde 144 dü ama 100mg da bişi çıkmadı sıkma canını olumsuz düşünme bebekler için herşeye katlancaz dayanırsın 100gr bişi omaz bak bende yaptırdım hadi nazlanma bakım , diger testlerin içinde doktorun verdigi ilaçları kullan işte çözümsüz bişi degilki aaa sıkma canını olacak böle şeyler tabiki

sağolun kızlar desteğiniz için tutamıyorum kendimi içimden ağlamak geliyo ve ağlıyorumsenağlama
ben zaten çok sağlıklı beslenip herşeyi yiyen bi tip değilim diyet nasıl yapıcam onu düşünüyorum...
bebeğimee bişey olmayacaksa katlanırım, diyete çok uyamassam en kötü ihtimalle fazlaa kilolumu olur? başka bişey olmazmı?

ağlıomusuunn..ii halt ediosun..:mymeka:üzme benim minik kuşumu annesi

aglama bakim uzme minik civcivi icerde

elacım sakin ol tatlım önce. şekerin o akadar da yüksek değil korkma. 145 çıktığına göre eminim ki 100 lük temiz çıkacak. bazı doktorlar 145 çıkan değere bile gerek görmüyolar 100 lüğü. endişelenme. en fazla diyet verecek korkacak birşey yok bunda.
troidlerine de üzülme. benim de düşüklük vardı başlarda, bana da ilaç vermişti doktorum 2 ay kullanmıştım sonra normale döndü kestik bunu da dert etme tatlişkom,
idrar tahlilleri hep sıkıntılı çıkıyor zaten , lökosit bol çıktı sende d eherhalde, ol bol su içiçez bana da aynı şeyi dedi doktor. su iç geçer tatlım tek çaresi su temizlenmesi için. bol bol içiyoruz ama yetmiyor işte nasıl şeyse ben de anlamadım.
17 temmuz uzun geliyorsa özelde yaptır için rahat etsin bence de. için içini yiyecek şimdi o tarihe kadar. çözümsüz dert değil hiçbiri böyle düşün. bu da geçecek, şekerin normal çıksın keyfin yerine gelir kuşum üzme kendini.

elacım bunları düşünmek iiçin çok erken çünkü henüz şeker teşhisi koyulmadı anlatabiliomuyım canım 100mg dan sonra düşünürsün bunları canım bebeklerimize bişicik olmas diyet dedigi her zaman yapmamaız gereken bişi zaten hamur işi pirinç makarna felan zaten şeker olsada olmasada yemememiz lazım çıkmadıgı halde ben yemiom yinede artık yani

kuşum eğer diyetlik bir durum olursa doktor diyet veriyormuş belli bir süre sonra tekrar şeker yüklemesi istiyormuş. diyete rağmen düşme olmazsa insülin veriyorlarmış canım. yani en kötüsü gebelik boyunca insülin kullanıyorsun. tabii bunu düşünme şimdilik. 145 lik bi değer insülini akla getirecek bir değer değil.
ayrıca keşke hepimiz doktorun verdiği o diyet gibi beslenebilsek. en sağlıklısı o aslında. bebişine niye birşey olsun canım ya, ortada büyütecek birşey yok aklına böyle şeyler getirme, diyabetli hastalar bile çatır çatır doğum yapıyolar artık tıp bu kadar ilerledi. böyle şeyler düşünüp bizi de üzme lütfen canım ya.

Son düzenleme:
Elalaım belki 100 mg şekerin düşük çıkar canım ya bak çok yüksek çıkmamışki endişelenme tatlım en fazla diyet veriyorlar zaten
Diğeri içinde ilaç vermiş allahın izniyle oda geçer canım yeterki sen kendini üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…