2009 Ekim Anneleri

kızlar destekleriniz için çok çok sağolun, hepiniz iyiki varsınız, çok rahatlattınız beni...

cnm çok geçmiş olsun.üzülma sakın bebişine bişey olmaz sonuçta önlemini alcaksın.doktorunun dediklerini yap sürekli kontrollerine git bişey olmaz allahın izniyle.:1hug:

amazon ben bu asiyye rahmimi ölç dedim ölçmedi saçlarını yolacam onun:mymeka:

anam niye yoluyon demiş ya ultrasonda risk görsem bakarım diye. risk görse bakmaz olurmu ayol. suyuna plasentaya, rahimin zımbırtılarına falan hepsine bakıyo kadın baştan zaten. tecrübelidir heralde , oranın gözde doktorlarından o sen güven asiyeye yolma kadını kız. :lepi:

banane ölç dediysem ölçecek koskoca handan ölç demiş:dilcikar:magnesyumuda kaptım geldimkaydirigubbakcemile3 sen ne zaman gitcen bidahakine

asiyenin odasında çatal da yok nerde ölçüyo rahim boyunu acaba. ama bazen kocaları almıyo odaya heralde o uzandığımız yatakta ölçüyodur.

banane ölç dediysem ölçecek koskoca handan ölç demiş:dilcikar:magnesyumuda kaptım geldimkaydirigubbakcemile3 sen ne zaman gitcen bidahakine

amannn bayılmadı senin kutuna.. :)
ben bidakine 20 temmuzda gidicem işte. 1 ay sonra gel dedi. allaah 7 aylık gitçez bu sefer.
sen renkli ultrason olayını sordunmu asiyeye. ben bidahaki gidişim de renklide de baktırmak istiyom. asiyenin ultrason değişmemiştir ama sanmıyorum. bir tek reyhanın değişmiştir. reyhan aynı zamanda hastanenin kadın doğum bölümünün radyoloğu ya, sadece ondaki renklidir bence.

asiyenin odasında çatal da yok nerde ölçüyo rahim boyunu acaba. ama bazen kocaları almıyo odaya heralde o uzandığımız yatakta ölçüyodur.

yok yok var çatalı odaya girion hani tartının oldugu yer varya onun kaşısında böle bi dar koridor var orda çatalı sanırım ben odaya girdigimde o taraftan gelen kadın vardı yeni dogum yapmış orda muane etmiş kadın giyindi çıktı

hee doğru dikkat etmedim hiç ben .

Ela canım geçmiş olsun. Hem belki bu şekilde yediklerin daha düzene girer hayırlı bişeye vesile olur. Ama gerçekten yüksek değilmiş şekerin. Tiroid benimde başta biras yüksekti, ilaç vermedi bir ay sonra tekrar ölçtü, normale dönmüştü. Heralde hepimizin başına gelcek şeyler tatlım. Üsssme kendini :teselli:

bende 17 temmuzda gidicem ,sormadım ya bende öle düşünom e napcez reyhanamı gitsek bi seferlik ya

neden bu gıttıgınde bakmamışkı cnm bellı bı haftasımı varmış yasemıncım
bilmiyom canım belki tüylü falandır bu temizlenip gelsin diye yada ben çekinmeyim diye dedi doktor arkadaşım çünkü hergün yüzyüze bakıyoz offfffffffff
bende zuzu hemen uyanıca su içen biriyim çok erken gidelim bari dr aopuyorumnanaktan
gece uyanıp içmekte bi mahsur yoktur sanırım
yasemin valla ölçümler alınıyo şaka maka doğuma az kaldı:sinifsinif:
valla ya 24 haftam biticek benim nerdeysae gittikçe eyecan yapıyom yaaa:kedi:
kizlar dun bebisime oyle guzel ciciler aldimki opup kokluyorum onlari valla..yavrusum bunlari giyecek diyorum icim bir tuhaf oluyor yaa:ecrin_bebek: cok duygulandim ben yaamafoldumben Allahim giymeyi nasip etsin yavruma...:Saruboceq:
güle güle sağlıkla giysin bebişin canım
elam kendinide bebişinide üzme genelde 50 lik yüksek çıkanların 100 lük normal çıkıyor lokosite gelince doktor banada akıtı karıştı herhalde yüksek çıkmış ve mantar var galiba dedi bende bebeğe zararı var mı dedim yok dedi kullandığın ilaç MONURAL ŞASE mi canım bugün tekrar tahlil yaptırdım düşük çıktı galiba doktorum gelsin göstericem sıkma canını bi tanem herşey düzelir bebişinde iyidir bunların bebişine bi zararı yokkkopuyorumnanaktan

şu doğum gibi bi operasyon yaptığı bi yatağı var galiba orda ölççek benim şeyimi

Kısslar acaba bu şeker eşiği daha yüksek de dr. lar bizi korkutmak için mi sınırı aştın falan diyolar. Hani yediklerimize dikat edelim diye. Fazla şüpheci bi yaklaşım oldu ama ben benim dr.dan bekliyom nedense kaydirigubbakcemile3

bende 17 temmuzda gidicem ,sormadım ya bende öle düşünom e napcez reyhanamı gitsek bi seferlik ya

yok , asiyeye görünmeden reyhana gitmek olmaz, rutin kontrol bu yani , kendi doktorumuz görsün bizi önce. ama reyhana görünmek için de randevu almak lazım. aynı güne mi alsak da çıksa aradan. randevu alırken ne dicez renklide bebişi görmek istiyoz mu dicez. bi de ayrıca reyhana da muayene parası ödücez tabii.
4d ultrasonda bebeği görmek istiyorum reyhan hanımdan randevu alabilirmiyim diyelim, ücreti soralım. aynı güne denk gelsin ya git gel git gel zor oluyo. sence?

kizlar gecen hangi haftada kac aylik oldugumuzu gosteren bir tablo koymùustunuz biriniz kimdi o??yeniden koyun please!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…