cnm çok geçmiş olsun.üzülma sakın bebişine bişey olmaz sonuçta önlemini alcaksın.doktorunun dediklerini yap sürekli kontrollerine git bişey olmaz allahın izniyle.:1hug:Slm kızlar doktordan geldim:çok üzgünüm: malesef hiç bi işim yolunda gitmedi:çok üzgünüm:
tokluk kan şekerim 145çıkmışsenağlama 100lük yükleme yapılacak...
tiroidlerle alakalı gene serbest T3 ve T4 düşük çıkmış dr. bi endokrine göster dedi, endokrine gösterdim, çok kötü değil dedi önce ilaç kullanmalayılm dedi sonra daha önce yapılan tiroid tahlillerine baktı, bi ilaç yazdı bunu aç karna kullanın 1 ay sonra tekrar yaptırın dediler:çok üzgünüm:
idrar tahlillerimdede bol su içecekmişim, bu gece yatarken tek içimlik bi ilaç verdi onu içecekmişim 3 gün sonra tekrardan TİT ve idar kültürü yaptırcakmışım:çok üzgünüm:
kızlarr her tahlilde bişey çıktı yanii, ne bu talihsizliğimsenağlama şekerim 100lüktede yüksek çıkarsa nolur bebeğe bişey olurmusenağlama
bide ben üni hastanesine gidiyomya en yakın tarih 17temmuz verdiler bende 100lüğü yarın özel hastanede yaptırayım diyorum, 50lilikte kolum morarmıştı, şimdi nasıl 4 kez kan alcaklar yaasenağlama
kızlar destekleriniz için çok çok sağolun, hepiniz iyiki varsınız, çok rahatlattınız beni...
amazon ben bu asiyye rahmimi ölç dedim ölçmedi saçlarını yolacam onun:mymeka:
amazon ben bu asiyye rahmimi ölç dedim ölçmedi saçlarını yolacam onun:mymeka:
anam niye yoluyon demiş ya ultrasonda risk görsem bakarım diye. risk görse bakmaz olurmu ayol. suyuna plasentaya, rahimin zımbırtılarına falan hepsine bakıyo kadın baştan zaten. tecrübelidir heralde , oranın gözde doktorlarından o sen güven asiyeye yolma kadını kız. :lepi:
al mezurayı eline kendi kendine ölç dandanım sen de..kaydirigubbakcemile3 hıhh sana mıkaldımm de soora ona dakaydirigubbakcemile3
banane ölç dediysem ölçecek koskoca handan ölç demiş:dilcikar:magnesyumuda kaptım geldimkaydirigubbakcemile3 sen ne zaman gitcen bidahakine
asiyenin odasında çatal da yok nerde ölçüyo rahim boyunu acaba. ama bazen kocaları almıyo odaya heralde o uzandığımız yatakta ölçüyodur.
yok yok var çatalı odaya girion hani tartının oldugu yer varya onun kaşısında böle bi dar koridor var orda çatalı sanırım ben odaya girdigimde o taraftan gelen kadın vardı yeni dogum yapmış orda muane etmiş kadın giyindi çıktı
amannn bayılmadı senin kutuna.. :)
ben bidakine 20 temmuzda gidicem işte. 1 ay sonra gel dedi. allaah 7 aylık gitçez bu sefer.
sen renkli ultrason olayını sordunmu asiyeye. ben bidahaki gidişim de renklide de baktırmak istiyom. asiyenin ultrason değişmemiştir ama sanmıyorum. bir tek reyhanın değişmiştir. reyhan aynı zamanda hastanenin kadın doğum bölümünün radyoloğu ya, sadece ondaki renklidir bence.
bilmiyom canım belki tüylü falandır bu temizlenip gelsin diye yada ben çekinmeyim diye dedi doktor arkadaşım çünkü hergün yüzyüze bakıyoz offfffffffffneden bu gıttıgınde bakmamışkı cnm bellı bı haftasımı varmış yasemıncım
valla ya 24 haftam biticek benim nerdeysae gittikçe eyecan yapıyom yaaa:kedi:bende zuzu hemen uyanıca su içen biriyim çok erken gidelim bari dr aopuyorumnanaktan
gece uyanıp içmekte bi mahsur yoktur sanırım
yasemin valla ölçümler alınıyo şaka maka doğuma az kaldı:sinifsinif:
güle güle sağlıkla giysin bebişin canımkizlar dun bebisime oyle guzel ciciler aldimki opup kokluyorum onlari valla..yavrusum bunlari giyecek diyorum icim bir tuhaf oluyor yaa:ecrin_bebek: cok duygulandim ben yaamafoldumben Allahim giymeyi nasip etsin yavruma...:Saruboceq:
elam kendinide bebişinide üzme genelde 50 lik yüksek çıkanların 100 lük normal çıkıyor lokosite gelince doktor banada akıtı karıştı herhalde yüksek çıkmış ve mantar var galiba dedi bende bebeğe zararı var mı dedim yok dedi kullandığın ilaç MONURAL ŞASE mi canım bugün tekrar tahlil yaptırdım düşük çıktı galiba doktorum gelsin göstericem sıkma canını bi tanem herşey düzelir bebişinde iyidir bunların bebişine bi zararı yokkkopuyorumnanaktanSlm kızlar doktordan geldim:çok üzgünüm: malesef hiç bi işim yolunda gitmedi:çok üzgünüm:
tokluk kan şekerim 145çıkmışsenağlama 100lük yükleme yapılacak...
tiroidlerle alakalı gene serbest T3 ve T4 düşük çıkmış dr. bi endokrine göster dedi, endokrine gösterdim, çok kötü değil dedi önce ilaç kullanmalayılm dedi sonra daha önce yapılan tiroid tahlillerine baktı, bi ilaç yazdı bunu aç karna kullanın 1 ay sonra tekrar yaptırın dediler:çok üzgünüm:
idrar tahlillerimdede bol su içecekmişim, bu gece yatarken tek içimlik bi ilaç verdi onu içecekmişim 3 gün sonra tekrardan TİT ve idar kültürü yaptırcakmışım:çok üzgünüm:
kızlarr her tahlilde bişey çıktı yanii, ne bu talihsizliğimsenağlama şekerim 100lüktede yüksek çıkarsa nolur bebeğe bişey olurmusenağlama
bide ben üni hastanesine gidiyomya en yakın tarih 17temmuz verdiler bende 100lüğü yarın özel hastanede yaptırayım diyorum, 50lilikte kolum morarmıştı, şimdi nasıl 4 kez kan alcaklar yaasenağlama
asiyenin odasında çatal da yok nerde ölçüyo rahim boyunu acaba. ama bazen kocaları almıyo odaya heralde o uzandığımız yatakta ölçüyodur.
bende 17 temmuzda gidicem ,sormadım ya bende öle düşünom e napcez reyhanamı gitsek bi seferlik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?