2009 Ekim Anneleri

evet yasemincim işte çatal o. çok salak bi koltuk ya. bi de üstüne örtü mörtü de vermiyolar bazen insanın. koca göbekle apışıcaz artık. erkek mi senin bi de. ama olsun doktor o kızım boşver. erkeği kadını mı olurmuş.

e tabi 2 ücret ödücez bide sistemden görüolar reyhan dicek asiyeye muane olmuşunuz saçma olcak ama dedigin gibi 4d için randevu alım gidebiliriz oda bi nevi ayrıntılının renklisi olacak ama muane parasına olmucak tabi ayrıntılı ultrasn parasıdır sanrım yada daha fazlası o yüzden normal muane gibi gidip renklide görebilirimiyim felan demek lazım ama nası olcekki

:))) bilmem ki dünya sağlık örgütüne bi sormak lazım bu sorunu. adam mı kerizliyonuz lan diye.

o çataldan korkuyorum ben ya..çok tipsis bişiiyy

efet o çatal benimde kabusum düşük yaptıgımda şapır şapır kan akarken o çatalda içimi kurcalamışlardı aşagıdan çeşme gibi akodu igrençti ondan beri oturmadım henüz :S

o zaman şöyle yapabiliriz. asiyeye gitçez ya. asiyeye söyleriz renkli ultrason gelmiş bebişi orda görebilirmiyim diye, asiye bi kağıt yazar reyhana sevkederse muayene ücreti ödemeyiz o zaman.ayrıntılıda da öyle yaptılar ya, kağıt yazıp sevketti muayene parası ödemedik. öbür türlü bilgisayardan görüyolar asiyeye ayıp olur . bi de bütün tetkiklerimiz asiyede yani. kendi doktorumuz görsün bence.

efet o çatal benimde kabusum düşük yaptıgımda şapır şapır kan akarken o çatalda içimi kurcalamışlardı aşagıdan çeşme gibi akodu igrençti ondan beri oturmadım henüz :S

ayyy icim tuhaf oldu birden sen boyle anlatinca basim dondu gozum karardi.....kendi dusugumu hatirladim....

o güsel olur öle olursa ama ayrıntılıda sevk etti ama parasınıda aldılar şekerim şimdi bu 4d ayrıntılıya girip onun parasını isteyebilirler yani asiye o zaman renkliye girin reyhan hanımda diyip çatırt die ulrtasın parası bayılabiliriz :S

o çataldan korkuyorum ben ya..çok tipsis bişiiyy

ya bi de son haftalarda doğum yaklaştıkça zırt pırt çatala çıkarıp bakıyolarmış, çatı muayenesi için, açılma varmı diye. o koca göbekle rezillik yani. kutuyu hep temiz tutmak lazım . göremiyoz da ne mok yicez bilmem artık.

ysemin evet cnm henüz ilacı almadım akşam alıcam monuraol sase yazıya reçetede...
sende onu gece yatarken içip 3 gün sonra tam idrar tahlili ve idrar kültürümü verdin?

ayyy icim tuhaf oldu birden sen boyle anlatinca basim dondu gozum karardi.....kendi dusugumu hatirladim....

aman bişi hatırlama boşver sölemedim say çatal banada hep onu hatırlatıo ama mecbur oturcaz eninde sonunda meleklerimiz geri geldiler ne güsel unuttuk artık bis o günlerikaydirigubbakcemile5

iyide catala cikarmasina gerek yokki o muayene icin normal masadada yapabiliyor onu....

:teselli:

:teselli:

hemmenn kapatıyoruz bu konuyu..geçti..çok şükür...

aman bişi hatırlama boşver sölemedim say çatal banada hep onu hatırlatıo ama mecbur oturcaz eninde sonunda meleklerimiz geri geldiler ne güsel unuttuk artık bis o günlerikaydirigubbakcemile5

evet canim.... bende su an korku falan yok dogum aninda olur kesin heyecan korku ne bileyim su an sadece bebisimi kucagima alacagim ani bekliyorum sabirsizlikla...a.s

ee boşuna koymadılar o aleti oraya. onun da bi ücreti vardır tabi. ama eminim dışarda yaptırmaktan ucuza gelecektir. resim çekip cd falan veriyosa, fiyatı da makulse yaptırırım ben. dışada yaptırcaama kendi hastanemde yaptırırım. ama önce asiyeye görüncem. 8. ayda gittiğimizde yüzüm olsun:) ayıp olur kız sen de öyle yap. o da doğuma asistanını sokarsa görürsün hahahahahaahha

Ayy canım yaa Allah kimsenin başına vermesin. İnşallah oğlunu kucağına alınca daha güsel şeyleri hatırlatır

iyide catala cikarmasina gerek yokki o muayene icin normal masadada yapabiliyor onu....

burda hemen çatala yatırıyolar anacım. soyunup yatıveriyon apışıyon bi de bi güzel. hepsinin odasında çatal da var. ben 2 ay önce falan karnım ağrıyo geriliyo dediğimde pat diye yatırmıştı çatala, çatıda açılma mı var yoksa diye. hazırlıksızdım da öff uyuz olmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…