yok , asiyeye görünmeden reyhana gitmek olmaz, rutin kontrol bu yani , kendi doktorumuz görsün bizi önce. ama reyhana görünmek için de randevu almak lazım. aynı güne mi alsak da çıksa aradan. randevu alırken ne dicez renklide bebişi görmek istiyoz mu dicez. bi de ayrıca reyhana da muayene parası ödücez tabii.
4d ultrasonda bebeği görmek istiyorum reyhan hanımdan randevu alabilirmiyim diyelim, ücreti soralım. aynı güne denk gelsin ya git gel git gel zor oluyo. sence?
Kısslar acaba bu şeker eşiği daha yüksek de dr. lar bizi korkutmak için mi sınırı aştın falan diyolar. Hani yediklerimize dikat edelim diye. Fazla şüpheci bi yaklaşım oldu ama ben benim dr.dan bekliyom nedense kaydirigubbakcemile3
evet yasemincim işte çatal o. çok salak bi koltuk ya. bi de üstüne örtü mörtü de vermiyolar bazen insanın. koca göbekle apışıcaz artık. erkek mi senin bi de. ama olsun doktor o kızım boşver. erkeği kadını mı olurmuş.
e tabi 2 ücret ödücez bide sistemden görüolar reyhan dicek asiyeye muane olmuşunuz saçma olcak ama dedigin gibi 4d için randevu alım gidebiliriz oda bi nevi ayrıntılının renklisi olacak ama muane parasına olmucak tabi ayrıntılı ultrasn parasıdır sanrım yada daha fazlası o yüzden normal muane gibi gidip renklide görebilirimiyim felan demek lazım ama nası olcekki
efet o çatal benimde kabusum düşük yaptıgımda şapır şapır kan akarken o çatalda içimi kurcalamışlardı aşagıdan çeşme gibi akodu igrençti ondan beri oturmadım henüz :S
o zaman şöyle yapabiliriz. asiyeye gitçez ya. asiyeye söyleriz renkli ultrason gelmiş bebişi orda görebilirmiyim diye, asiye bi kağıt yazar reyhana sevkederse muayene ücreti ödemeyiz o zaman.ayrıntılıda da öyle yaptılar ya, kağıt yazıp sevketti muayene parası ödemedik. öbür türlü bilgisayardan görüyolar asiyeye ayıp olur . bi de bütün tetkiklerimiz asiyede yani. kendi doktorumuz görsün bence.
o çataldan korkuyorum ben ya..çok tipsis bişiiyy
ya bi de son haftalarda doğum yaklaştıkça zırt pırt çatala çıkarıp bakıyolarmış, çatı muayenesi için, açılma varmı diye. o koca göbekle rezillik yani. kutuyu hep temiz tutmak lazım . göremiyoz da ne mok yicez bilmem artık.
ayyy icim tuhaf oldu birden sen boyle anlatinca basim dondu gozum karardi.....kendi dusugumu hatirladim....
ya bi de son haftalarda doğum yaklaştıkça zırt pırt çatala çıkarıp bakıyolarmış, çatı muayenesi için, açılma varmı diye. o koca göbekle rezillik yani. kutuyu hep temiz tutmak lazım . göremiyoz da ne mok yicez bilmem artık.
efet o çatal benimde kabusum düşük yaptıgımda şapır şapır kan akarken o çatalda içimi kurcalamışlardı aşagıdan çeşme gibi akodu igrençti ondan beri oturmadım henüz :S
ayyy icim tuhaf oldu birden sen boyle anlatinca basim dondu gozum karardi.....kendi dusugumu hatirladim....
aman bişi hatırlama boşver sölemedim say çatal banada hep onu hatırlatıo ama mecbur oturcaz eninde sonunda meleklerimiz geri geldiler ne güsel unuttuk artık bis o günlerikaydirigubbakcemile5
o güsel olur öle olursa ama ayrıntılıda sevk etti ama parasınıda aldılar şekerim şimdi bu 4d ayrıntılıya girip onun parasını isteyebilirler yani asiye o zaman renkliye girin reyhan hanımda diyip çatırt die ulrtasın parası bayılabiliriz :S
ıyykkk parmak yiyip durcaz desenize:roflol:
iyide catala cikarmasina gerek yokki o muayene icin normal masadada yapabiliyor onu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?