ıyykkk parmak yiyip durcaz desenize:roflol:
ya bi de son haftalarda doğum yaklaştıkça zırt pırt çatala çıkarıp bakıyolarmış, çatı muayenesi için, açılma varmı diye. o koca göbekle rezillik yani. kutuyu hep temiz tutmak lazım . göremiyoz da ne mok yicez bilmem artık.
ıyykkk parmak yiyip durcaz desenize:roflol:
burda hemen çatala yatırıyolar anacım. soyunup yatıveriyon apışıyon bi de bi güzel. hepsinin odasında çatal da var. ben 2 ay önce falan karnım ağrıyo geriliyo dediğimde pat diye yatırmıştı çatala, çatıda açılma mı var yoksa diye. hazırlıksızdım da öff uyuz olmuştum.
ee boşuna koymadılar o aleti oraya. onun da bi ücreti vardır tabi. ama eminim dışarda yaptırmaktan ucuza gelecektir. resim çekip cd falan veriyosa, fiyatı da makulse yaptırırım ben. dışada yaptırcaama kendi hastanemde yaptırırım. ama önce asiyeye görüncem. 8. ayda gittiğimizde yüzüm olsun:) ayıp olur kız sen de öyle yap. o da doğuma asistanını sokarsa görürsün hahahahahaahha
yaw benim ilk ayımda kalp atışları duyulmamıştı. Onun için alttan baktılar, böyle bacaklarını tutacak yerler var oraya koyuyosun hemşire üstünü örtüyo sonra. Ondan demi buu.
yaw benim ilk ayımda kalp atışları duyulmamıştı. Onun için alttan baktılar, böyle bacaklarını tutacak yerler var oraya koyuyosun hemşire üstünü örtüyo sonra. Ondan demi buu.
kizlar hani ogle yemegine cikiyorsunuzya siz ondan sonra aksama kadar hicbisey yemeden nasil duruyorsunuz arada baya saat var....ben azcik aciksam midem bulanmaya basliyor....
kizlar ilk kim dogurcek simdi???yani ilk dogurmasi gereken kim aramizda???biz onun engin bilgilerinden yararlaniriz.... :)))))
aralrda meyva yiyiom ve süt içiom ben mehaycım akşama kadar nası durum öle
kaydirigubbakcemile3 ben yemeden durmuyorum canım iki tane ara öğün yapıyorum. 12:30 yemek yiyorum sonra 15:30 gibi çayın yanında 12- kuru kayısı badem. Sonra 18:00 gibi eve gidince meyve yada yoğurt öyle bişey 20:00 civarı da akşam yemeği. Yatana kadar yine çay yanına bişey yada meyve yiyorum kaydirigubbakcemile3
kizlar hani ogle yemegine cikiyorsunuzya siz ondan sonra aksama kadar hicbisey yemeden nasil duruyorsunuz arada baya saat var....ben azcik aciksam midem bulanmaya basliyor....
Canım hemen söyliyeyim 1 de yemeğe gidiyorum 3 te meyve yiyorum 5 te yoğurt ve ekmek yiyorum 7 de 1 bardak ayran içiyorum sonra eve 8,30 dada akşam yemeği böyle bitriyor gün.
Sonrada 10 kilo alıyorum kaydirigubbakcemile3
deme ya :kedi: tamam o saman öle yaparız fiyatını ögreniriz bi giriveririz onada ama cd vermiolarmış sanırım musyas sormuştu telle hastaneye yinede sorarız dışarda 150 tl den başlıo 4d bakalım burda ne akdar ablam yaptırdı cdsini izledm önce ayrıntılı ultrasonun aynısı siyah beyaz bakıo organlara felan sonra kısa bi süre renkli çekim yapılmış renkli rahatsz ediomuş bebişleri çok bakmıolar cd 30 dk felan sürüo ama renkli kısmı 10dk felan yani çok paraya degmez yani zaten ayrıntılı yaptırdk çünkü
kac haftallikti duyulmadiginda benim 6+2 de gitigimde atiyordu pit pit kalbi bebisimin masallah
benim doktor örtmüyo işte örtse insan biraz daha rahat olur. bazı doktor örtüyo bazısı uğraşmıyo örtüyle falan.
gerçi örtünce nolcaksa hahahahha
yok canım bana ilk önce tekrar tahlil verdi onuda pazartesi yaptırcaktım dayanamadım bugün gidip yaptırdım çünkü benim idrarıoma akıntı karıştığı için tahlili bi tekrarlayalım dedi ama idrarın ortasını tahlile ver dedi ilki akıntıyla karışabiliyormuş çünkü bende ortasını verdim bugün bakalım ne dicek şimdi antibiotike başaltırım enfeksiyonn toktur ilaçla dahada ilerler dedi analamadım ama gerekirse başlatır herhalde haftayada işte alttan bakıcak ultrasonda rahim ağzın kapalı görüünüyor ama alttan bakmak lazım dedi bakalım 5 ten sonra size söylerim zemuszemusysemin evet cnm henüz ilacı almadım akşam alıcam monuraol sase yazıya reçetede...
sende onu gece yatarken içip 3 gün sonra tam idrar tahlili ve idrar kültürümü verdin?
off ya geln parmak giden parmak:kedi:ıyykkk parmak yiyip durcaz desenize:roflol:
kizlar ilk kim dogurcek simdi???yani ilk dogurmasi gereken kim aramizda???biz onun engin bilgilerinden yararlaniriz.... :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?