2009 Ekim Anneleri

ıyykkk parmak yiyip durcaz desenize:roflol:

ayyhh içim daraldıı..dandaann ne fenasın yaaaCOLOR]

kizlar hani ogle yemegine cikiyorsunuzya siz ondan sonra aksama kadar hicbisey yemeden nasil duruyorsunuz arada baya saat var....ben azcik aciksam midem bulanmaya basliyor....

ulen acilma yoksa bile o anda korkudan olur falla:roflol:
burda oyle degil bende gittim o yuzden ama normal masada baktilar...

yaw benim ilk ayımda kalp atışları duyulmamıştı. Onun için alttan baktılar, böyle bacaklarını tutacak yerler var oraya koyuyosun hemşire üstünü örtüyo sonra. Ondan demi buu.

kizlar ilk kim dogurcek simdi???yani ilk dogurmasi gereken kim aramizda???biz onun engin bilgilerinden yararlaniriz.... :)))))

deme ya :kedi: tamam o saman öle yaparız fiyatını ögreniriz bi giriveririz onada ama cd vermiolarmış sanırım musyas sormuştu telle hastaneye yinede sorarız dışarda 150 tl den başlıo 4d bakalım burda ne akdar ablam yaptırdı cdsini izledm önce ayrıntılı ultrasonun aynısı siyah beyaz bakıo organlara felan sonra kısa bi süre renkli çekim yapılmış renkli rahatsz ediomuş bebişleri çok bakmıolar cd 30 dk felan sürüo ama renkli kısmı 10dk felan yani çok paraya degmez yani zaten ayrıntılı yaptırdk çünkü

yaw benim ilk ayımda kalp atışları duyulmamıştı. Onun için alttan baktılar, böyle bacaklarını tutacak yerler var oraya koyuyosun hemşire üstünü örtüyo sonra. Ondan demi buu.

kac haftallikti duyulmadiginda benim 6+2 de gitigimde atiyordu pit pit kalbi bebisimin masallah

benim doktor örtmüyo işte örtse insan biraz daha rahat olur. bazı doktor örtüyo bazısı uğraşmıyo örtüyle falan.
gerçi örtünce nolcaksa hahahahha

kizlar hani ogle yemegine cikiyorsunuzya siz ondan sonra aksama kadar hicbisey yemeden nasil duruyorsunuz arada baya saat var....ben azcik aciksam midem bulanmaya basliyor....

kaydirigubbakcemile3 ben yemeden durmuyorum canım iki tane ara öğün yapıyorum. 12:30 yemek yiyorum sonra 15:30 gibi çayın yanında 12- kuru kayısı badem. Sonra 18:00 gibi eve gidince meyve yada yoğurt öyle bişey 20:00 civarı da akşam yemeği. Yatana kadar yine çay yanına bişey yada meyve yiyorum kaydirigubbakcemile3

yaa tr deki bazi doktorlar cok kaba..burdan bir yakinim gitti jinekologa turkiyede o zaman yeni evliydi....doktor muayene edicekmis cikar kilodunu gec masaya demis cok utandim dedi kiz cok da kizmis tabi...

aralrda meyva yiyiom ve süt içiom ben mehaycım akşama kadar nası durum öle

hmmm anladim hafif biseyler yiyorsunuz yani...a.s

Canım hemen söyliyeyim 1 de yemeğe gidiyorum 3 te meyve yiyorum 5 te yoğurt ve ekmek yiyorum 7 de 1 bardak ayran içiyorum sonra eve 8,30 dada akşam yemeği böyle bitriyor gün.
Sonrada 10 kilo alıyorum kaydirigubbakcemile3

:1shok: cok ilginc valla ben bu kadar yesem hic kilo almam...

aslında benim aman aman 4d illa yaptırayım diye bi isteğim yok. cd çekmese de olur. resim çekiyosa o da yeter. ama dediğin gibi fiyatı uygunsa yaptırırım. öyle 100 lira falan veremem. 50 lira falansa yaptırırım. sonuçta bebişlerimiz sağlıklı yani zaruri bi ihtiyaç değil.
dediğin gibi 10 sn lik birşey için ne bebeği kasmaya gerek var ne de o kadar paraya.

kac haftallikti duyulmadiginda benim 6+2 de gitigimde atiyordu pit pit kalbi bebisimin masallah

6. haftaydı canım net ses alamamıştı karnımdan bakınca. Aşşağıdan bişeyle baktı o zaman net ses aldık. Ben de saten o sevinçle hiç korkmadım da kasılmadım da

benim doktor örtmüyo işte örtse insan biraz daha rahat olur. bazı doktor örtüyo bazısı uğraşmıyo örtüyle falan.
gerçi örtünce nolcaksa hahahahha

He kıss benim o dr. um çok terbiyeliydi. çıktı ben hazırlandım, sonra loş bi ışık açtı hemşire örtüyü hiç kaldırmadan aşağıdan bi alet le baktı. Bi de göslükleri vardı bööle ciddi ciddi oturuyo karşımda. Kocişi de dışarı çıkarmıştı.kaydirigubbakcemile3

ysemin evet cnm henüz ilacı almadım akşam alıcam monuraol sase yazıya reçetede...
sende onu gece yatarken içip 3 gün sonra tam idrar tahlili ve idrar kültürümü verdin?
yok canım bana ilk önce tekrar tahlil verdi onuda pazartesi yaptırcaktım dayanamadım bugün gidip yaptırdım çünkü benim idrarıoma akıntı karıştığı için tahlili bi tekrarlayalım dedi ama idrarın ortasını tahlile ver dedi ilki akıntıyla karışabiliyormuş çünkü bende ortasını verdim bugün bakalım ne dicek şimdi antibiotike başaltırım enfeksiyonn toktur ilaçla dahada ilerler dedi analamadım ama gerekirse başlatır herhalde haftayada işte alttan bakıcak ultrasonda rahim ağzın kapalı görüünüyor ama alttan bakmak lazım dedi bakalım 5 ten sonra size söylerim zemuszemus
ıyykkk parmak yiyip durcaz desenize:roflol:
off ya geln parmak giden parmak:kedi:
kizlar ilk kim dogurcek simdi???yani ilk dogurmasi gereken kim aramizda???biz onun engin bilgilerinden yararlaniriz.... :)))))

bilmem valal benim 12 ekim:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…