2009 Ekim Anneleri

kizlar ilk kim dogurcek simdi???yani ilk dogurmasi gereken kim aramizda???biz onun engin bilgilerinden yararlaniriz.... :)))))

benim sat 6 ekim ama kız bebişler 2 hafta erken gelir diyolar. pazartesi günü tetonoz vurdurmaya gittiğimde sağlık ocağındaki ebe de dedi. ekimi beklemez bu eylülün 15 ine kadar gelir dedi.

canim ilk gittigimde vajinal ultrasonla bakti direk ve hemen ses geldi ekrandada yanip sonen minicik seyin kalp oldugunu soyledi cok sevinmistik...

amozoncum bişey sorucam tiroidlerim benimde düşük çıkıyodu dedinya, bu değerler hamileykenmi düştüler? yani sen hamileykenmi tiroid ilacı kullandın cnm?

off ya kıslar sadece kendi dr. umuz bakmıcakmı. Niye gelen giden ellesin yaa. evde beklerim valla bebe glene kadar, olmas ööyle her gelen mafoldumben

benim sat 6 ekim ama kız bebişler 2 hafta erken gelir diyolar. pazartesi günü tetonoz vurdurmaya gittiğimde sağlık ocağındaki ebe de dedi. ekimi beklemez bu eylülün 15 ine kadar gelir dedi.

2 gün war aramısda..benim de 8 ekim güya ama ben beklemiyceni düşünüyorum..bayram nezaman ay..bayrama gelmese bari..dr izinde neim olur

oyle diyorlarda canim erkeklerde erken geliyor bazen hic belli olmuyor o....artik son ay her an dogabilirmis gibi onlemimizi almaliyiz....

amozoncum bişey sorucam tiroidlerim benimde düşük çıkıyodu dedinya, bu değerler hamileykenmi düştüler? yani sen hamileykenmi tiroid ilacı kullandın cnm?

elacım bırak tiroiti bebeim yaa bak hepimis kaç kez parmaklanıcağımızı konuşuyorus..gel annem buraya[/B]

kizlar peki bebislerinize aldiginiz yeni kiyfetleri ne zaman yikayip utulemeyi dusunuyorsunuz???

canım ben aslında bidahaki ay filan yaparım diodum..hatta yıkar ütüler,hastane çantamı hazırlarım peşpeşe diodum..annem dediki sen yıka temiz bi bohçaya sar dursun..noolur noolmaz hazır dursun dedi..yakında yıkarım kanımca

hamile kalmadan 1 ay önce yaptırmıştım troid testi elacım. düşük çıkmıştı. doktor ilaç vermişti 2 ay kullan tekrar gel demişti. ben 1 ay sonra hamile kaldım . hamile kalınca kendi kendime kestim ilacı. sonra doktora kontole gittiğimde söylemiştim ilaç alıyordum kestim diye. keşke kesmeseydin, troid ilacının bebeğe bir zararı olmaz aksine kullanman gerekiyosa kullanacaksın demişti. öyle üzülmüştüm ki tekrar başlamıştım içmeye. tabii tekrar troid testi istemişti doktorum hemen.ihmale gelmez dedi çünkü. testi yenileyince normale dönmüş kullanmana gerek yok dedi öyle bıraktım ilacı. yani diyeceğim ilaç içmekten korma. aksine bebiş için en ideali troidleri normal seyrinde tutmamız.

elacım bırak tiroiti bebeim yaa bak hepimis kaç kez parmaklanıcağımızı konuşuyorus..gel annem buraya[/B]

:çok üzgünüm: ben sankim parmaklanmıcam demiikaydirigubbakcemile3
ayy ne bilim yaa işlerde çok sizi okuyom ama yazamıyom bişey, şimdi bide yarın izin alma olayı çıktı (

nie öle doguya içine kıs mehaycım ben eylül ortası gibi dogurcamı düşünüom ekimi bulmam die düşünüom bakalım zamanında gelsinde oglum inşallah:Saruboceq:

amazoncum bende aynen öle diom işte bu fuzuli bişi yani normalda ultrasonu olan doktorlar her gidişte bi 5 dk renkli bakıolar zaten ekstradan bi sürü para vermemiz çok saçma gelio bizim bi çaresine bakacaz artık benim eski hastanemde vardı doktorum bakmıştı renklide 17 haftalıkken muane sırasında ne güsel keşke asiyede de olsaydı

annen hakli canim bende oyle yapayim bari bende 1 ay kala yikarim diyordum ama gec kalabilirim ya erken gelirse dimi??a.s

ne bileyim canim yaa hep oyle doguyor icime uzun zamandir ama sana dememistim...

2 gün war aramısda..benim de 8 ekim güya ama ben beklemiyceni düşünüyorum..bayram nezaman ay..bayrama gelmese bari..dr izinde neim olur

bence de beklemez kuşum. eylül 15 oldumu artık ondan sonra fırtlatırız bak görürsün.
zaten en çok doğum 38 haftada oluyormuş. kağan kocatepe abimiz öyle diyo sitede.

kizlar kadife tulumlari yikazyinca baya burusur onlari nasil utulemeyi dusunuyorsunuz ustune bir tulbent koyarak falanmi??

Şeniz cnmm çok tşk ederimm...
sen genede arada kontrole gittiğinde TSH fT3 ve Ft4 testlerini tekrarla cnm, bendede hamiş kalmadan önce yüksekti, ilaçtan sonra baya düşmüştü, sonra gene çıktıı sürekli kontrol altında olması gereken bi durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…