kizlar ilk kim dogurcek simdi???yani ilk dogurmasi gereken kim aramizda???biz onun engin bilgilerinden yararlaniriz.... :)))))
6. haftaydı canım net ses alamamıştı karnımdan bakınca. Aşşağıdan bişeyle baktı o zaman net ses aldık. Ben de saten o sevinçle hiç korkmadım da kasılmadım da
He kıss benim o dr. um çok terbiyeliydi. çıktı ben hazırlandım, sonra loş bi ışık açtı hemşire örtüyü hiç kaldırmadan aşağıdan bi alet le baktı. Bi de göslükleri vardı bööle ciddi ciddi oturuyo karşımda. Kocişi de dışarı çıkarmıştı.kaydirigubbakcemile3
benim sat 6 ekim ama kız bebişler 2 hafta erken gelir diyolar. pazartesi günü tetonoz vurdurmaya gittiğimde sağlık ocağındaki ebe de dedi. ekimi beklemez bu eylülün 15 ine kadar gelir dedi.
benim sat 6 ekim ama kız bebişler 2 hafta erken gelir diyolar. pazartesi günü tetonoz vurdurmaya gittiğimde sağlık ocağındaki ebe de dedi. ekimi beklemez bu eylülün 15 ine kadar gelir dedi.
amozoncum bişey sorucam tiroidlerim benimde düşük çıkıyodu dedinya, bu değerler hamileykenmi düştüler? yani sen hamileykenmi tiroid ilacı kullandın cnm?
kizlar peki bebislerinize aldiginiz yeni kiyfetleri ne zaman yikayip utulemeyi dusunuyorsunuz???
amozoncum bişey sorucam tiroidlerim benimde düşük çıkıyodu dedinya, bu değerler hamileykenmi düştüler? yani sen hamileykenmi tiroid ilacı kullandın cnm?
elacım bırak tiroiti bebeim yaa bak hepimis kaç kez parmaklanıcağımızı konuşuyorus..gel annem buraya[/B]
canım ben aslında bidahaki ay filan yaparım diodum..hatta yıkar ütüler,hastane çantamı hazırlarım peşpeşe diodum..annem dediki sen yıka temiz bi bohçaya sar dursun..noolur noolmaz hazır dursun dedi..yakında yıkarım kanımca
nie öle doguya içine kıs mehaycım ben eylül ortası gibi dogurcamı düşünüom ekimi bulmam die düşünüom bakalım zamanında gelsinde oglum inşallah:Saruboceq:
amazoncum bende aynen öle diom işte bu fuzuli bişi yani normalda ultrasonu olan doktorlar her gidişte bi 5 dk renkli bakıolar zaten ekstradan bi sürü para vermemiz çok saçma gelio bizim bi çaresine bakacaz artık benim eski hastanemde vardı doktorum bakmıştı renklide 17 haftalıkken muane sırasında ne güsel keşke asiyede de olsaydı
2 gün war aramısda..benim de 8 ekim güya ama ben beklemiyceni düşünüyorum..bayram nezaman ay..bayrama gelmese bari..dr izinde neim olur
hamile kalmadan 1 ay önce yaptırmıştım troid testi elacım. düşük çıkmıştı. doktor ilaç vermişti 2 ay kullan tekrar gel demişti. ben 1 ay sonra hamile kaldım . hamile kalınca kendi kendime kestim ilacı. sonra doktora kontole gittiğimde söylemiştim ilaç alıyordum kestim diye. keşke kesmeseydin, troid ilacının bebeğe bir zararı olmaz aksine kullanman gerekiyosa kullanacaksın demişti. öyle üzülmüştüm ki tekrar başlamıştım içmeye. tabii tekrar troid testi istemişti doktorum hemen.ihmale gelmez dedi çünkü. testi yenileyince normale dönmüş kullanmana gerek yok dedi öyle bıraktım ilacı. yani diyeceğim ilaç içmekten korma. aksine bebiş için en ideali troidleri normal seyrinde tutmamız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?