Şeniz cnmm çok tşk ederimm...
sen genede arada kontrole gittiğinde TSH fT3 ve Ft4 testlerini tekrarla cnm, bendede hamiş kalmadan önce yüksekti, ilaçtan sonra baya düşmüştü, sonra gene çıktıı sürekli kontrol altında olması gereken bi durum...
:çok üzgünüm: ben sankim parmaklanmıcam demiikaydirigubbakcemile3
ayy ne bilim yaa işlerde çok sizi okuyom ama yazamıyom bişey, şimdi bide yarın izin alma olayı çıktı(
annen hakli canim bende oyle yapayim bari bende 1 ay kala yikarim diyordum ama gec kalabilirim ya erken gelirse dimi??a.s
bende agustosta yıkım hazırlım diom kıslar geç kalmış omam demi ya
bence de beklemez kuşum. eylül 15 oldumu artık ondan sonra fırtlatırız bak görürsün.
zaten en çok doğum 38 haftada oluyormuş. kağan kocatepe abimiz öyle diyo sitede.
ben kadife almadım cücüm hiç..hatta sadece bi tulum aldım,tulumların bacak boylarını kısa yapıolar,çocuun bacağı kıwrık kalıokizlar kadife tulumlari yikazyinca baya burusur onlari nasil utulemeyi dusunuyorsunuz ustune bir tulbent koyarak falanmi??
efet en çok 38 hafatada oluomuş ayyy 12 hafta felan kaldı yani abbowww
elacim cainin derdine dusmus kac kere parmaklanacagi umurunda bilem degil :))
hee walla öle oldu cnm yaaakaydirigubbakcemile3
zaten parmaklanmışız parmaklancamız kadar ondamı korkcam nann:asigim:
kıss yasemin banaa çişin ortasını ver falan demediler, bi suyla sargı bezi gibi bişey verdiler, bi kırmızı kaplı, bide mavi kaplı 2 kutu verdiler...
o bezle önce o bölgeyi siliyosun, mavi kutuya ilk çişi yapıyosun devamını kırmızıya diyo laboratuardaki adam her defasında...
zaten onu tutturana kadar göbeem çatlıyodu, hep ilke az gidiyodu çişim gelmicek diye öbürüne geçiyodum amaa odaa maşallah :))))) çok geliyodu
efet en çok 38 hafatada oluomuş ayyy 12 hafta felan kaldı yani abbowww
temmuzun sonuna doğru ben de yıkayıp yerleştircem eşyalarını. başka işim kalmıcak artık. yatağıyla komidinini alıcam, annemi bekliyorum yanıma gelsin. önümüzdeki ay halledicem bu işleri de başka bi iş kalmıcak inşallah.
hee walla öle oldu cnm yaaakaydirigubbakcemile3
zaten parmaklanmışız parmaklancamız kadar ondamı korkcam nann:asigim:
parmaklancan tabi,kaçışın yokk..yrn ne izni alcan ki
efet cücümmm
beklemiyelim kuzu ağustsu
kağan abimiz de olmasa netcessırnaşık şey
ben kadife almadım cücüm hiç..hatta sadece bi tulum aldım,tulumların bacak boylarını kısa yapıolar,çocuun bacağı kıwrık kalıo
sırnaşık şey yokk benim ilk olcak.. çok özel bi an yani :roflol:
şöööle çatara çutara normal doğurasım var. cesaretliyim. alkisalkisalkis
inşallah doğum anında da böle cesaretli olurum
ayhh heycan bastı..
bişi kalmamış seninde..bizim bi anakucağımız kaldı..bide banyo küweti hawlusu..başka da bişiy kalmadı.iiki diyorum erkenden başlamışım,hawa nası sıcak gözüm hiç almıo bazen dışarı çıkmayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?