2009 Ekim Anneleri

hee annadımmm
yemee benii:jeyyar:

sırnaşık şey

iwiittt benim dee..çok istiyorum yaa..iişallah herkes gönlüne göre çıkırtırrr

amin yaa. hiç istemiyorum şu sezeryan olayını. inşallah srun olmaz da bebişimiz normal pozisyonunda olur, rahatça doğuralım, erkenden iyileşelim, sütümüz de gelsin hemencik amin. :ecrin_bebek:

taam işte kırmızı kutudakine bakıyodur. orta idrar vermek lazım şekerim. yoksa akıntı mantar falan hep idrara karışıyor. söylemeleri lazım ama söylemiyolar işte.

hmm heralde cnmm
ben birinden idrar kültürüne baktıklarını birinden tam idrar tahliline baktıklarını düşünüyodum...

hmm heralde cnmm
ben birinden idrar kültürüne baktıklarını birinden tam idrar tahliline baktıklarını düşünüyodum...

öyle yapıyolardır elacım. mavi kutuyu boşuna vermiyolardır sanırsam.
idrara mantardır akıntıdır karışmasın diye, kırmızıya orta idrarı alıyolardır.

dogum iznine çıkınca halletmeyi düşünüom yıkama ütüleme işini daha önce yapamam haftasonları anca dinleniom ya kısmet artık napalım

dandanım erdem hastanesinde ; 45TL
medicana hastanesinde ; 38,5TL imiş
ynlız gülüm bunlar özelden gidiş fiyatları, onların hastası olsam, ordaki doktor gönderse beni bunların biraz daha altında fiyatları...
mesela erdemdeki muayene dahil 36TL dedi...

merhaba kizlar nasilsiniz ?

bugun ben pek uyusuk bir haldeyim surekli uyukluyorum , ama uyuyamiyorumda oglum okuldan gelecek yemek yapacagim hergun yemek isinden iyice biktim offffffff offffff of ki off , annemler Türkiye ye gitti herkes gitti bir biz kaldik bu yil icimde de bir burukluk var , hava hic belli olmuyor bir sicak hemen arkasi yagmur esiyor vs.. gecmiyor gunler gecmiyor diye sarki soyluyorum bende

ilkaycım sorma bende öle 2 gndür durgunum canım ya bu hamileik psikolojisi şeysi galiba geçicek canım , efet tatlım ya az kaldı 2li sayılara düşüom ya 10 günleride görcezmi inşallah duygulandım ya:asigim: bi kocamın asker şafagını saymıştım şimdide oglumu sayıyom:asigim:

kıs o saman gitmişken muanede ol baari yani boşuna 45tl vercene 36 tl ver muanede ol bence

gülüm bende önce öle düşündüm ama, teldeki adam dediki bizim doktorlarımız bununyanında başka tahlil isterlerse onlar extra dedi, bide doktorlar 9 - 9,30dan önce gelmiyolar...
ben sabah 7 gibi gidip laboratuarda ne kadar erken başlatırsam o kadar iyi diyom, bide çarşamba girdimya ultrasona, 3 gün arayla gene girmiş olcam o yüzden özelden gidim diyom cnm...

dandan bizde akşama makarna var evde yemeyimmi onu sence???
bide pilav, makarna, hamurişi, çikolata başka ne var cnm ya yemememiz gerekn bana bi desene...

hıımm o zaman git şekerini yaptır çık canım zaten 4-5 saat kesin ordasın yani

canım bugunlük ye bişi omaz öle hepten kesme azar azar ye canım doktorda öle dedi zaten tadımlık ye dedi , makarna,prinç,hamurişi,kızartma,tatlı,aşırı meyve,ekmek akılıma bunlar gelio canım ama abartma azar azzar ye yani sonuçta şekerin var die bişi yok henüz sende benim gibi boşuna yaptırmış olucan sinir olcan bak görürsün

kizlar , ben bazi ekim guzellerine ben denk gelemiyorum nedense llall gizem geliyorlar ama denk gelemiyoruz

ve.... seldus kayip haberi olan varmi seldustan ?????

aman kizlar ben size sekerinizi soracaktim sabahtan bu yana aklimdaydi 100 luk sekeri cikan oldumu ?? handanimm elaaaaaaaaaaaammmmmmm

inşallah dediğin gibi olur cnm:Saruboceq:
cnm beyaz ekmek yemeyimmi? çavdarmı yiyim peki kepeklimi sence?
yaa bide şimdi şöle bişey var, ben demir hapını sabah aç alıyodum, tiroid hapınıda sabah aç alcakmışım, nasıl ayarlıcam yaw ben onu...
demiri o zaman sabah almasam, akşam falan alsam olmazmıki ama o zaman aç olmuyomki benn-tatlicadiarzu-

ayy kızlar kafanızı çok şişirdim bugün norlu beni affedinn:çok üzgünüm:

ilkayım benimde 50lik yükleme yüksek çıktı, 100lük yaptırcam inşallah handanınki gibi benimde 100lük iyi çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…