2009 Ekim Anneleri

aşk olsun ela one biçim söz :mymeka:

ben kepek yiyiom canım ama tam tahıl bugday ekmegide çok faydalıymış onuda denicem ,bak mesela doktor benim demir hapını 2 taneye çıkardı birini sabah birini akşam eve gidince içiom sabah kadar olmasa aç oluom 30dk 1 saat sonra yemek yiyom zaten pişene kadar ii ooluo önemli olan ilacın üstüne hemen bişi yiyip içmemek etkkisi azalıo die sende troiidi sabah iç demiri akşam benim gibi iç bence canım

elam insallah tatlim , zaten 100 lukte genelde %10 kiside cikiyormus 3 faktöre bakiyorlarmis 2 si yuksek cikarsa diyet malum ama cikmazssa sorun yok
ne zaman gideceksin ?

Şeniz eczaneye bi sorim cnm eğer yarım saat arayla almada bi sakınca yoksa öle yapim barii olmadı akşam içecem demiriyerimseniben

elam insallah tatlim , zaten 100 lukte genelde %10 kiside cikiyormus 3 faktöre bakiyorlarmis 2 si yuksek cikarsa diyet malum ama cikmazssa sorun yok
ne zaman gideceksin ?

inşallah dediğin gibi olur cnmŞeniz yarın yaptırcam 100lüğüyerimseniben

ilkay ben geldim canım nette bebek kıyafetlerine bakıyordum malum daha hiçbirşey almadım yarın kısmetse gideceğim birşeyler almaya fikir ediniyordum.

dandan ben dün kızıma gene bürsürü bişeyler aldım, yazdım dün buraya ama sen yoktun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…