2009 Ekim Anneleri

kızlar yaklaşık yarım saat oldu uyanalı ya bugün çok kötü uykum var şimdide kafamı koysam bi yere uyurum yani uyuyom uyanıom bişi oluyo tekrar devam ediom sizdede böle uyuşukluk filan oldumu bugüne kadar hiç bu kadar olmamıştı arada oluyodu ama bu kadar değil

ayrıca kızlar çocuklarınza kustuğunuzda ıkındığınızda allah korusunda bişi olur demedim kalbi duruyomuş gerçekten söylüyorum bunu banada aktiva filan kesinlikle vermedi bende doğal yöntemle ve duphalac şurupla çözüyorum iki gündür wc ye gidemiyorum ama yinede ıkınmadım allahım bağışlasın bebişlerinizi ben sadece bildiğimi söledim ona bakarsanız maydonoz düşük yapar diolar ama biride çıkıp maydonozdan düştü demedi yani önlem die bişi var bazı insanlar sadece yapabilmek için ıkınıo yada mide bulantısı geçsin die zorlaya zorlaya kusuyo ben size geldimi içinizde tutun kusmayın demedimki bence yazdıklarımı bidaha okuyun zorlamayın dedim yapmayın geldimi demedim

canım bu mesajının altındaki melegimiz bizimle yazısını ve resimleri nerden ekliyoruz

esterya canım sen bebek takvimini mi soruyorsun nasıl yapılıyor diye??

seldus cum sen bebeginin kalp atısını kacıncı haftada duydun ? cinsiyeti belli mi?

canım ben kalp atıslarını duymadım sadece gördüm 7. haftamda gördüm..bir hafta sonra tekrar gidecem..

sen bana son adet tarihini ve bebeginin muhtemel dogum tarihini yaz ben sana yapayım istersen..

Ok. Sağol ilkaycım,elevite hemen başlıyorum, doktorda hemen başla demişti zaten.:CüvCüv:

canım ben kalp atıslarını duymadım sadece gördüm 7. haftamda gördüm..bir hafta sonra tekrar gidecem..

sen bana son adet tarihini ve bebeginin muhtemel dogum tarihini yaz ben sana yapayım istersen..

selduscum ben yapmaya calıstım ama beceremedim
son adet tarihim 28 ocak 2009
muhtemelen 04 kasımda dogacak benim melek

merhaba
benim sat ım 10 ocak ve çoook bilgisiz ve hazırlıksız bi anne adayıyım :)
okadar ki nasıl hesapladıysam kasım diye hesaplamıştım neyseki yerimi buldum v aranıza katıldım

bi dakka canım ben yapmaya calısayım begenirsin umarım bi de ne yazayım onu da yaz istersen

esterya canım su linki kişisel bilgilerin bölümündeki kilo takip yazan yere kopyala yapıstır bakalım olacakmı:?????

merhaba
okadar ki nasıl hesapladıysam kasım diye hesaplamıştım neyseki yerimi buldum v aranıza katıldım

hoşgeldiiiin canııım:))) nasıl gidiyor hamilelik?a.s.

merhaba

hoşgeldin cnm Allah saglıcakla kucagınada almayı nasip etsin :) evet sende ekim annesisin a.s.

merhaba kızlar benim sadece çok acıkınca midem bulanıyor ve çok çabuk acıkıyorum sürekli ağzım dolu birşeyler yiyorum benim gibi olanınız varmı ?

slmm kızlarrrr şimdii bennn 13 martta doktora gidecem ..7+3 te gidecez yanii...ben kalp atışlarını duyabilirim dimii meleğiminnn.....

merhaba kızlar benim sadece çok acıkınca midem bulanıyor ve çok çabuk acıkıyorum sürekli ağzım dolu birşeyler yiyorum benim gibi olanınız varmı ?

aynen bende öleyim zaten normalmiş az az sık sık yememiz gerekiyormuş mesela öğün sayısına altıya cıkarıp mide alıyorsa her besinden az az yemeliymişiz ama şimdidn böleysek 9 ay sonra kaç kilo olucam acepbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…