kızlar yaklaşık yarım saat oldu uyanalı ya bugün çok kötü uykum var şimdide kafamı koysam bi yere uyurum yani uyuyom uyanıom bişi oluyo tekrar devam ediom sizdede böle uyuşukluk filan oldumu bugüne kadar hiç bu kadar olmamıştı arada oluyodu ama bu kadar değil
ayrıca kızlar çocuklarınza kustuğunuzda ıkındığınızda allah korusunda bişi olur demedim kalbi duruyomuş gerçekten söylüyorum bunu banada aktiva filan kesinlikle vermedi bende doğal yöntemle ve duphalac şurupla çözüyorum iki gündür wc ye gidemiyorum ama yinede ıkınmadım allahım bağışlasın bebişlerinizi ben sadece bildiğimi söledim ona bakarsanız maydonoz düşük yapar diolar ama biride çıkıp maydonozdan düştü demedi yani önlem die bişi var bazı insanlar sadece yapabilmek için ıkınıo yada mide bulantısı geçsin die zorlaya zorlaya kusuyo ben size geldimi içinizde tutun kusmayın demedimki bence yazdıklarımı bidaha okuyun zorlamayın dedim yapmayın geldimi demedim
esterya canım sen bebek takvimini mi soruyorsun nasıl yapılıyor diye??
esterya canım sen bebek takvimini mi soruyorsun nasıl yapılıyor diye??
seldus cum sen bebeginin kalp atısını kacıncı haftada duydun ? cinsiyeti belli mi?
Merhaba , arkadaslar nasilsiniz ooo sizler coktan kalkmissiniz ben daha kalkali 1 saat olmadi((((((( ne kadar tembelim insallah bebegimde dogunca boyle tembel tembel uyur aglamaz gece gunduz kaydirigubbakcemile3 ama hamilelik oncesi boyle degildi tam tersiydi , bu arada yeni arkadaslar yeni anne adaylari katilmis aramiza hosgeldiler kaydirigubbakcemile5 o kadar cok yazmissiniz ki okuyamadim hepsini :)) kayaemel gozun aydin olsun canim doktora gitmissin eleviti almayi ihmal etme tatlim , ben simdi alisverise cikiyorum kendinize ve bebislerinize dikkat edin optummmhihoyyyt:CüvCüv:
canım ben kalp atıslarını duymadım sadece gördüm 7. haftamda gördüm..bir hafta sonra tekrar gidecem..
sen bana son adet tarihini ve bebeginin muhtemel dogum tarihini yaz ben sana yapayım istersen..
bi dakka canım ben yapmaya calısayım begenirsin umarım bi de ne yazayım onu da yaz istersen
merhaba
benim sat ım 10 ocak ve çoook bilgisiz ve hazırlıksız bi anne adayıyım :)
okadar ki nasıl hesapladıysam kasım diye hesaplamıştım neyseki yerimi buldum v aranıza katıldım
merhaba
benim sat ım 10 ocak ve çoook bilgisiz ve hazırlıksız bi anne adayıyım :)
okadar ki nasıl hesapladıysam kasım diye hesaplamıştım neyseki yerimi buldum v aranıza katıldım
merhaba kızlar benim sadece çok acıkınca midem bulanıyor ve çok çabuk acıkıyorum sürekli ağzım dolu birşeyler yiyorum benim gibi olanınız varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?