2009 Ekim Anneleri

dandanım gözdee ve annesi bugün yarın alışveriş yapacaklarmış, pazar günüde annesiyle birlikte tatile gidiyor, ne zaman geleceği belli değil gülüm...

düşüom elacım ama karasızım lazım olunca kociş ben gider alırım şimdiden nie alıon dio eczanemi kaçıo dio sanırım ihtiyaç olunca alıcaz

canan bencede öle al mesele zıbın takımı var bide atlet kilot takımı var diom hangisini giydircek ebeler içine acaba hepsinimi yanımda götürcem

kızlarr küçük müçük diyosunuzda zuzumun ablası doğum yaptıya hemşireler onlara 1 takım daha hastane çıkışı var dimi diye sormuşlar...
ben 1 komple takım aldıydım, dün 1 tk daha aldım...

canım zaten badisini giydiriyor üstünede o pijama gibi takımları eldiven şapka bitti diğerlerini geri posta o yüzden gerek yok

dandanım 1 tk hastane çıkışı, küvet (gideri olandan), maşrapa, kova, dr. brown 60cc biberon, nuk emzik, chicco digital ateş ölçer, bornoz, ayakkabı, tırnak makası seti toplam 130YETALE :)))

kızlarr ben bide şöle düşündüm bu hastane çıkışları bebeklerin ilk 2-3 ay giyeceği kıyafetler, en azından onu 2 takım alıp 0-3 aylık pijama, tulum falan almam...

GÜLE GÜLE GıYSıN ZıLıN , Kıs ela nerden aldın o kadar Şeyı 130 tl ye Çok uygun almıŞsın gıderı olan kÜvet ne kadar Çabuk sÖle

pempemm yaa bizim o kadar çok şey olduki anam onları tek tek çekip koymaya ömrüm yetmes :)))

GÜLE GÜLE GİYSİN ZİLİN , Kıs ela nerden aldın o kadar Şeyİ 130 tl ye Çok uygun almıŞsın gİderİ olan kÜvet ne kadar Çabuk sÖle

cnm bizim evin orda destina diye bi bebek mağazası var kapanıyomu, küvet, maşrapa, kova 3ü 25TLye geldi %20 indirimli, bikaç üründe etiketin yarısı idi...

elalım iyi almışsın 130 yetale hımmm giderimi oluyormuş o küvetlerin bak onu merak ettim
canım hepsini toptan çek koy tek tek uğraşma yay yatağın üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…