demiri de akşam yemeğinden 1 saat önce al elacım. ben günde 2 kere içiyorum demir hapını. 2. sini akşam yemeğinden önce alıyorum .ya da gece yatarken de alabilirsin.inşallah dediğin gibi olur cnm:Saruboceq:
cnm beyaz ekmek yemeyimmi? çavdarmı yiyim peki kepeklimi sence?
yaa bide şimdi şöle bişey var, ben demir hapını sabah aç alıyodum, tiroid hapınıda sabah aç alcakmışım, nasıl ayarlıcam yaw ben onu...
demiri o zaman sabah almasam, akşam falan alsam olmazmıki ama o zaman aç olmuyomki benn-tatlicadiarzu-
ayy kızlar kafanızı çok şişirdim bugün norlu beni affedinn:çok üzgünüm:
elalım iyi almışsın 130 yetale hımmm giderimi oluyormuş o küvetlerin bak onu merak ettim
canım hepsini toptan çek koy tek tek uğraşma yay yatağın üstüne
ÇOK İİ ALMIİSIN CANIM YA BEN SADECE KÜVET VE FİLESİNİ 25 TL BULDUM GİDERSİZ ODA( KISMETI VARMIŞ ZİLLİNİN :))
CANAN İLLA HAST ÇIKIŞIMI OLACKA KISIM Bİ SÜRÜ TULUM PİJAMA ALDIM ONLARLA ÇIKARIRIM KİRLENİRSE Bİ TAKIM DAHA ALAMAM :dilcikar:
CANAN İLLA HAST ÇIKIŞIMI OLACKA KISIM Bİ SÜRÜ TULUM PİJAMA ALDIM ONLARLA ÇIKARIRIM KİRLENİRSE Bİ TAKIM DAHA ALAMAM :dilcikar:
demiri de akşam yemeğinden 1 saat önce al elacım. ben günde 2 kere içiyorum demir hapını. 2. sini akşam yemeğinden önce alıyorum .ya da gece yatarken de alabilirsin.
Saat oluyor zilliler mesainiz bitiyor Elalım inş. yarın sonuçların güzel çıkar
nannn ben merak ederim haftasonu nete giremiyoruz ki
EFET KISLAR HERKESE İİ TATİLLERRR PAZARTESİ GÜSEL HABERLERLE GÖRÜŞÜZ İNŞALLAH
KOCİMİ YOLLUCAM DAHA ONUN ÜZÜNTÜSÜ GELDİ GENE mafoldumben
Hastane çıkışı adı üstünde tulumla çıkarmıymış zaten hastaneden izin vermezler zaten laelaelaelaelae
ne bilem valla bize tek kap veriyorlar oda plastik ağzıda açık yanikıss yasemin banaa çişin ortasını ver falan demediler, bi suyla sargı bezi gibi bişey verdiler, bi kırmızı kaplı, bide mavi kaplı 2 kutu verdiler...
o bezle önce o bölgeyi siliyosun, mavi kutuya ilk çişi yapıyosun devamını kırmızıya diyo laboratuardaki adam her defasında...
zaten onu tutturana kadar göbeem çatlıyodu, hep ilke az gidiyodu çişim gelmicek diye öbürüne geçiyodum amaa odaa maşallah :))))) çok geliyodu
:lepi:heycan yaptım kıslar ben gidim bi koşu dogurumda gelim:roflol:
KORKMAZ BENİM ELAM ÖYLE ŞEYLERDEN UĞRAŞmayın boşunahee walla öle oldu cnm yaaakaydirigubbakcemile3
zaten parmaklanmışız parmaklancamız kadar ondamı korkcam nann:asigim:
bende ağustos gibi yapmayı düşünyommmzemuszemusdogum iznine çıkınca halletmeyi düşünüom yıkama ütüleme işini daha önce yapamam haftasonları anca dinleniom ya kısmet artık napalım
saol cananım inşallah ttatlım hadiyin toparlancam öptüm hepinizia.s.
saol cananım inşallah ttatlım hadiyin toparlancam öptüm hepinizia.s.[/QUOT]
güle güle dandanım görüşürüz kendine ve bebişe iyi bak opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?