2009 Ekim Anneleri

ÇOK ıı ALMIıSIN CANIM YA BEN SADECE KÜVET VE FıLESıNı 25 TL BULDUM GıDERSıZ ODA( KISMETI VARMIŞ ZıLLıNıN :))

CANAN ıLLA HAST ÇIKIŞIMI OLACKA KISIM Bı SÜRÜ TULUM PıJAMA ALDIM ONLARLA ÇIKARIRIM KıRLENıRSE Bı TAKIM DAHA ALAMAM :dilcikar:

demiri de akşam yemeğinden 1 saat önce al elacım. ben günde 2 kere içiyorum demir hapını. 2. sini akşam yemeğinden önce alıyorum .ya da gece yatarken de alabilirsin.

Son düzenleme:
Saat oluyor zilliler mesainiz bitiyor Elalım inş. yarın sonuçların güzel çıkar
nannn ben merak ederim haftasonu nete giremiyoruz ki

EFET KISLAR HERKESE ıı TATıLLERRR PAZARTESı GÜSEL HABERLERLE GÖRÜŞÜZ ıNŞALLAH

KOCıMı YOLLUCAM DAHA ONUN ÜZÜNTÜSÜ GELDı GENE mafoldumben

elalım iyi almışsın 130 yetale hımmm giderimi oluyormuş o küvetlerin bak onu merak ettim
canım hepsini toptan çek koy tek tek uğraşma yay yatağın üstüne

evet canancım bi kenarında çokda belli olmayan yuvarlak bi tıpa var onu çıkarınca su akıyo ordan :)))
kıyafetlerini yerleştirirken öle yaparım cnmyerimseniben

zaten küvetin eski fiyatıda 25miş cnm, indirimine denk geldi kızımın şansına iştee

demiri de akşam yemeğinden 1 saat önce al elacım. ben günde 2 kere içiyorum demir hapını. 2. sini akşam yemeğinden önce alıyorum .ya da gece yatarken de alabilirsin.

akşam yemeğinden 1 saat önce alıcam sanırım cnm sağolŞeniz

Saat oluyor zilliler mesainiz bitiyor Elalım inş. yarın sonuçların güzel çıkar
nannn ben merak ederim haftasonu nete giremiyoruz ki

inşallah cnmm:Saruboceq:
dua et bana:Saruboceq:

EFET KISLAR HERKESE İİ TATİLLERRR PAZARTESİ GÜSEL HABERLERLE GÖRÜŞÜZ İNŞALLAH

KOCİMİ YOLLUCAM DAHA ONUN ÜZÜNTÜSÜ GELDİ GENE mafoldumben

ii tatiller gülümm, dua et banaa:Saruboceq:
allah kavuştursun kocanaayerimseniben

HERKESİİİİ KOCAMAN ÖPTÜMMMM İYİ AKŞAMLAR, İYİ TATİLLERRRRopuyorumnanaktan

ne bilem valla bize tek kap veriyorlar oda plastik ağzıda açık yani
heycan yaptım kıslar ben gidim bi koşu dogurumda gelim:roflol:
:lepi:
hee walla öle oldu cnm yaaakaydirigubbakcemile3
zaten parmaklanmışız parmaklancamız kadar ondamı korkcam nann:asigim:
KORKMAZ BENİM ELAM ÖYLE ŞEYLERDEN UĞRAŞmayın boşuna
dogum iznine çıkınca halletmeyi düşünüom yıkama ütüleme işini daha önce yapamam haftasonları anca dinleniom ya kısmet artık napalım
bende ağustos gibi yapmayı düşünyommmzemuszemus

kızlar herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum bu akşam arkadaşımın kınası var oraya gidicem azcık döktürem paşamla opuyorumnanaktan hepinizi

kızlar bugün randevum vardı bildiğiniz gibi....
eşimle beraber gittik:asigim:kısa ve öz yazıyorum yakışıklı bi oğluşum olacakmışşşşopuyorumnanaktansoktor baktı ve %100 erkek dedi...hatta pipisinin resminide elimize verdi:roflol:çünkü biz şoka girdikk...ama kız filan oldukk...doktorda hayır erkek bu bebiş ne kızı dediiiii...resmen komediydi yani....ve sonra koşa koşa alışverişe gittimm...oğluşuma ciciler aldım....:asigim:aslında hep içimden kız geçiyordu ama içten geçmesiyle olacak iş değilmiş bu:1rolleyes:

lllallllllllllllllllllllllllllllllllllimmmmmmmmmmmmmmm canimmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanbenim gözün aydin olsun birtanem masallah annesi oglusuna ALLAH im saglikli ve zamaninda kucagina almayida nasip etsin prensesin vardi simdi ALLAH nasip ederse prensinde olacak cok sevindim canim benim zemuszemus

sonunda varya ögendin ya helal olsun senin doktora madalya vermek lazim :enbuyukkk::))))))))))))))

olsunnnnn gec olsunda güc olmasin demekki herseyin bir zamani varmis gercekten cok sevindim varya opuyorum kiz seniiiiiiiiiiii kocamannnnnnnnnnn:asigim:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…