2009 Ekim Anneleri

canım opuyorumnanaktanönce çok sağol hala şoktayım ama çokda mutlu oldum açıkcası...sonunda öğrendimye artık gam yemem:1rolleyes:
canım doktorumu ve hastanemi değiştirdim özele gidiodum bu zamana kadar üniversite hastanesine başladım ve öğrendim keşkem ilk burda başlasaymışım bu kadar sorun yaşamazdımmm..ama vardır herşeyde bi hayırrrr:asigim:

hosgeldin gizemim nasilsin canim ?

ben esimi bekliyorum ayni zamanda diger topikleri geziniyordum temmuz annelerinin bazilari dogum yapmis erken dogum yapanlarda olmus ALLAH anali babali buyutsun onlara bakinca heyacan basiyor insani gezdigim topiklerde hic kimse 40 haftasina ulasamamis en cok dogum 38 37 34 arasi var bizimde eylulde dogum yapma ihtimalimiz yuksek gibi geldi ,:) tabi benim herkesten once yapma riskimde varya :) hayirlisi bakalim

ben en cok merak ettigim sey acaba bebegim kime benziyor =? bazen dusunuyorum karekteri esim gibi olsun cok istiyorum sakin uyumlu gozleri annesi olsun :) abisine benzesin cok istiyorum saglikli olsunda diyorum önemi yok ama yinede merak iste insan bir tuaf oluyor bebegi ilk defa kucagina alinca bambaska birsey o anda agri sizi cekilen endiseler vs.. geciyor gidiyor sanki aninda

ilkaycım bencede sence...nedense banada eylülde doğum yapacakmışım gibi geliyor....şuana kadar tanıdığım hiç kimse 40+ larda doğum yapmadı çünküüü...kızımda doktorun söylediği tarihden 8 gün önce gelmiştiii:1rolleyes:

8 gunden birsey olmaz ben iki haftayada haftta 3 haftayada raziyim :)))))))))

saglikli olsunlarda yeter bize , benim aklima bir konu takildi dogumdan sonra hangi yöntemle korunmayi dusunuyorsunuz , duydugum kadariyla hap anne sutune geciyormus ben bunu bilmiyordum sizin fikriniz nedir = ?

canım hayırlısı olsun tabi sağlıkla gelsinde bebişler ama zamanında gelsinler....:asigim:
canım ben spiralle 6 yıl korundum ve problem yaşamadım...yine aynı yöntemi düşünüyorum:1rolleyes:

lalcimmmm maşallah canım ayy çok sevindimmmm, bir kızın bir oğlun ne mutlu sana alkisalkisalkis
allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.
doktorunu da iyi ki değiştirmişsin bu arada. :lepi:

ay ilkaycım yaa sorma. ben de onu ilk gördüğümde ilk kucağıma aldığımda ne hissedeceğim, o ne kadar büyük ve yoğun bir duygudur hep onu düşünüyorum. o kokusu o ilk bakışı, mememi ilk emişi... hep bunları düşünüyorum. allah yavrularımızı bize bağışlasın. sen neler hissettin ? tecrübelisin.

:)) benim dogum beklenmedik anda oldugu icin saskindim 6 saat cok sanci cektim dogumu engellemek istediler ama cabalar neticesiz kalmisti oglum dogmustu tabi ben normal dogum yaptim epidural veya sezeryan olmadi , oglum dogunca hemen aglamaya basladi cok halsiz ve yorgundum oglumu sadece 1 dk uzerime koydular cok guzeldi cok tuafti sonra hemen aldilar kovoze koydular goturduler cok kucuktu dokunmaya kiyamadimki , canini acitirim diye cok korktum benimkisi anlikti oylece aldilar gittiler erken dogdugu icin yanimda 5 doktor 4 ebe vardi ayrica diger hemsireler inanirmisiniz sok olmustum neden hepsi burda ölüyormuyum acaba diye ölürsem bebegim annesiz ne yapacak diye sorular geldi aklima ne bilim iste o an insan neyi nasil dusunecegini bilemiyor cok guzel ve heyecanli bir durum sonuc itibariyle ALLAH im herkese evlat nasip etsin ama saglikli ama zamaninda hayirlisini versin yasatmasin aci hic bir zaman

bitanem saollllopuyorumnanaktan darısı isteyen herkese canım...:Saruboceq:sağlıkla gelsin bebişlerimizde gerisi önemli değilll:asigim:aslında kendimi hala alıştıramadım ama alışıcam artık...ne kadar kız olacağına kaptırdıysam kendimi hala karnıma dokununca kıjımmm diom....:1rolleyes:

lalcim valla çok sevindim şükür öğrendin artık..hatta diğer forumlardan birine de yazdım kendim öğrenmiş gibi sevindim ama hakikaten hep kız derken oğluşun olacak haa..hayırlı olsun gözün aydın olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..öpüyorum :Saruboceq:a.s.Şeniz

ay canım rabbim bağışlamış meleğini sana. bu sefer zamanına doğum nasip etsin inşallah sana ve hepimize. her gece böyle dua ediyorum.elimizden başka birşey gelmiyor napalım.

llallcım cok sevındım canım masallah paşana
oğluma arkadass gelıyo prenseslerı gectık mı acaba....
allah karnındaa gösterdı inşallah kucagındada saglıcakla gösterır inşallah...(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…