lllallllllllllllllllllllllllllllllllllimmmmmmmmmmmmmmm canimmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanbenim gözün aydin olsun birtanem masallahannesi oglusuna ALLAH im saglikli ve zamaninda kucagina almayida nasip etsin prensesin vardi simdi ALLAH nasip ederse prensinde olacak cok sevindim canim benim zemuszemus
sonunda varya ögendin ya helal olsun senin doktora madalya vermek lazim :enbuyukkk::))))))))))))))
olsunnnnn gec olsunda güc olmasin demekki herseyin bir zamani varmis gercekten cok sevindim varya opuyorum kiz seniiiiiiiiiiii kocamannnnnnnnnnn:asigim:Şeniz
lalcim maşallah paşana tatlım
merhaba kıslar naberr
hosgeldin gizemim nasilsin canim ?
ben esimi bekliyorum ayni zamanda diger topikleri geziniyordum temmuz annelerinin bazilari dogum yapmis erken dogum yapanlarda olmus ALLAH anali babali buyutsun onlara bakinca heyacan basiyor insani gezdigim topiklerde hic kimse 40 haftasina ulasamamis en cok dogum 38 37 34 arasi var bizimde eylulde dogum yapma ihtimalimiz yuksek gibi geldi ,:) tabi benim herkesten once yapma riskimde varya :) hayirlisi bakalim
lalllllllllllllim sende bu gece sayilari sifirliyorsun masallahhhhhh 100 gun
ilkaycım bencede sence...nedense banada eylülde doğum yapacakmışım gibi geliyor....şuana kadar tanıdığım hiç kimse 40+ larda doğum yapmadı çünküüü...kızımda doktorun söylediği tarihden 8 gün önce gelmiştiii:1rolleyes:
8 gunden birsey olmaz ben iki haftayada haftta 3 haftayada raziyim :)))))))))
saglikli olsunlarda yeter bize , benim aklima bir konu takildi dogumdan sonra hangi yöntemle korunmayi dusunuyorsunuz , duydugum kadariyla hap anne sutune geciyormus ben bunu bilmiyordum sizin fikriniz nedir = ?
kızlar bugün randevum vardı bildiğiniz gibi....
eşimle beraber gittik:asigim:kısa ve öz yazıyorum yakışıklı bi oğluşum olacakmışşşşopuyorumnanaktansoktor baktı ve %100 erkek dedi...hatta pipisinin resminide elimize verdi:roflol:çünkü biz şoka girdikk...ama kız filan oldukk...doktorda hayır erkek bu bebiş ne kızı dediiiii...resmen komediydi yani....ve sonra koşa koşa alışverişe gittimm...oğluşuma ciciler aldım....:asigim:aslında hep içimden kız geçiyordu ama içten geçmesiyle olacak iş değilmiş bu:1rolleyes:
ben en cok merak ettigim sey acaba bebegim kime benziyor =? bazen dusunuyorum karekteri esim gibi olsun cok istiyorum sakin uyumlu gozleri annesi olsun :) abisine benzesin cok istiyorum saglikli olsunda diyorum önemi yok ama yinede merak iste insan bir tuaf oluyor bebegi ilk defa kucagina alinca bambaska birsey o anda agri sizi cekilen endiseler vs.. geciyor gidiyor sanki aninda
ay ilkaycım yaa sorma. ben de onu ilk gördüğümde ilk kucağıma aldığımda ne hissedeceğim, o ne kadar büyük ve yoğun bir duygudur hep onu düşünüyorum. o kokusu o ilk bakışı, mememi ilk emişi... hep bunları düşünüyorum. allah yavrularımızı bize bağışlasın. sen neler hissettin ? tecrübelisin.
lalcimmmm maşallah canım ayy çok sevindimmmm, bir kızın bir oğlun ne mutlu sana alkisalkisalkis
allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.
doktorunu da iyi ki değiştirmişsin bu arada. :lepi:
bitanem saollllopuyorumnanaktan darısı isteyen herkese canım...:Saruboceq:sağlıkla gelsin bebişlerimizde gerisi önemli değilll:asigim:aslında kendimi hala alıştıramadım ama alışıcam artık...ne kadar kız olacağına kaptırdıysam kendimi hala karnıma dokununca kıjımmm diom....:1rolleyes:
:)) benim dogum beklenmedik anda oldugu icin saskindim 6 saat cok sanci cektim dogumu engellemek istediler ama cabalar neticesiz kalmisti oglum dogmustu tabi ben normal dogum yaptim epidural veya sezeryan olmadi , oglum dogunca hemen aglamaya basladi cok halsiz ve yorgundum oglumu sadece 1 dk uzerime koydular cok guzeldi cok tuafti sonra hemen aldilar kovoze koydular goturduler cok kucuktu dokunmaya kiyamadimki , canini acitirim diye cok korktum benimkisi anlikti oylece aldilar gittiler erken dogdugu icin yanimda 5 doktor 4 ebe vardi ayrica diger hemsireler inanirmisiniz sok olmustum neden hepsi burda ölüyormuyum acaba diye ölürsem bebegim annesiz ne yapacak diye sorular geldi aklima ne bilim iste o an insan neyi nasil dusunecegini bilemiyor cok guzel ve heyecanli bir durum sonuc itibariyle ALLAH im herkese evlat nasip etsin ama saglikli ama zamaninda hayirlisini versin yasatmasin aci hic bir zaman
kızlar iyi geceler..geçmişi okudum uykum geldi sonunda kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?