amin bitanem amin...hemde çok saol...bende acaip mutlu oldum sonunda öğrendik yanii...opuyorumnanaktanlalcim valla çok sevindim şükür öğrendin artık..hatta diğer forumlardan birine de yazdım kendim öğrenmiş gibi sevindim ama hakikaten hep kız derken oğluşun olacak haa..hayırlı olsun gözün aydın olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..öpüyorum:Saruboceq:a.s.Şeniz
llallcım cok sevındım canım masallah paşana
oğluma arkadass gelıyo prenseslerı gectık mı acaba....
allah karnındaa gösterdı inşallah kucagındada saglıcakla gösterır inşallah...(amin)
şekerler ne yapıyorsunuz
Kızlar günaydın.
Sabah 7de 100lük şeker yüklemesi için doktora gittik, önüme 4 bardak şekerli su getirdiler aç karna onları içince 10dk sonra bütün içtiğim suyu çıkardım ve iptal oldu, yarın sabah tekrar gidecemsenağlama
Kızlar nolur söleyin bu 100lük şeker yüklemesinde herkese bu kadar çok bardakmı su içiriyolar bi bardak olsa hadi neyse o kadar saat 4 bardak şekerli su nasıl kalsın midemde?
dedim bu su çok fazla biyokimya uzmanımız suyun bu şekilde verilmesini istiyor dedi, ve tekrardan içirmedeiler aynı gün olmazmış...
NOLUR SÖLEYİN BU YÜZLÜKTE Bİ BARDAK SU İÇSEK OLMAZMI? HERKES ÇOKMU SU İÇİYO? YARINDA KUSARSAM NAPCAM BENsenağlama
Kızlar günaydın.
Sabah 7de 100lük şeker yüklemesi için doktora gittik, önüme 4 bardak şekerli su getirdiler aç karna onları içince 10dk sonra bütün içtiğim suyu çıkardım ve iptal oldu, yarın sabah tekrar gidecemsenağlama
Kızlar nolur söleyin bu 100lük şeker yüklemesinde herkese bu kadar çok bardakmı su içiriyolar bi bardak olsa hadi neyse o kadar saat 4 bardak şekerli su nasıl kalsın midemde?
dedim bu su çok fazla biyokimya uzmanımız suyun bu şekilde verilmesini istiyor dedi, ve tekrardan içirmedeiler aynı gün olmazmış...
NOLUR SÖLEYİN BU YÜZLÜKTE Bİ BARDAK SU İÇSEK OLMAZMI? HERKES ÇOKMU SU İÇİYO? YARINDA KUSARSAM NAPCAM BENsenağlama
zuzum günaydın şekerim bugün pek kimseler yok valla
lllalll çok sevindim opuyorumnanaktan sonunda öğrendin yaaaa maşallah oğluşumuza :)) ama şaşırdım demekki sadece kızlar utangaç olmuyomuş...gözün aydın canım zemuszemus
lllalll canim gozun aydin sonunda ogrendin tebrikler inatci oglun gosterdi demekki bu sefer.
anaamm lall öğrendinmi sonunda kuzuummm..çook sewinmdimmm..prenses kızına prens kardeş ha..süpperr..gözünüz aydınnn
lal canım jhoşgeldin gözün aydın çok sevindim valla maşallah oğluşunadeğmesin demek topiğe bi paşamız daha geliyor ohhh ne güzelll :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?