2009 Ekim Anneleri

amin bitanem amin...hemde çok saol...bende acaip mutlu oldum sonunda öğrendik yanii...opuyorumnanaktan
llallcım cok sevındım canım masallah paşana
oğluma arkadass gelıyo prenseslerı gectık mı acaba....
allah karnındaa gösterdı inşallah kucagındada saglıcakla gösterır inşallah...(amin)

saol ajkım....:asigim:evet canımm oğluşuna arkadaş geliyor....amin canım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşlah bebişlerimiziopuyorumnanaktan

lllalll çok sevindim opuyorumnanaktan sonunda öğrendin yaaaa maşallah oğluşumuza :)) ama şaşırdım demekki sadece kızlar utangaç olmuyomuş...gözün aydın canım zemuszemus

Kızlar günaydın.
Sabah 7de 100lük şeker yüklemesi için doktora gittik, önüme 4 bardak şekerli su getirdiler aç karna onları içince 10dk sonra bütün içtiğim suyu çıkardım ve iptal oldu, yarın sabah tekrar gidecemsenağlama
Kızlar nolur söleyin bu 100lük şeker yüklemesinde herkese bu kadar çok bardakmı su içiriyolar bi bardak olsa hadi neyse o kadar saat 4 bardak şekerli su nasıl kalsın midemde?
dedim bu su çok fazla biyokimya uzmanımız suyun bu şekilde verilmesini istiyor dedi, ve tekrardan içirmedeiler aynı gün olmazmış...
NOLUR SÖLEYİN BU YÜZLÜKTE Bİ BARDAK SU İÇSEK OLMAZMI? HERKES ÇOKMU SU İÇİYO? YARINDA KUSARSAM NAPCAM BENsenağlama

canım ya üzüldüm şimdi valla eee başka laborutuvarada sorsan onlarda 4 bardak mı içiriyorlar acaba bende olsam bende kusardım valla inş.bu seferde kusmadan içersin canım ya :Saruboceq:

herkese güzel cumartesi gününden kocaman günaydınlar kucak dolusu öpücüklerkaydirigubbakcemile3

anaamm lall öğrendinmi sonunda kuzuummm..çook sewinmdimmm..prenses kızına prens kardeş ha..süpperr..gözünüz aydınnn

oyy hayataım yaa işe bakk..hiç te bilemorum ..dandan neim olsa bilirdi ona yüklediler ya 100lük..tuh yaa

lllalll çok sevindim opuyorumnanaktan sonunda öğrendin yaaaa maşallah oğluşumuza :)) ama şaşırdım demekki sadece kızlar utangaç olmuyomuş...gözün aydın canım zemuszemus

lllalll canim gozun aydin sonunda ogrendin tebrikler inatci oglun gosterdi demekki bu sefer.

anaamm lall öğrendinmi sonunda kuzuummm..çook sewinmdimmm..prenses kızına prens kardeş ha..süpperr..gözünüz aydınnn

kızlar çok teşekkürler.......opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanoğlum da karadeniz inatı var sanırımmm:roflol:ama ben daha inatçıyım ve öğrendik cinsiyetiniiiii:1rolleyes:
elacımmmmm üzülme ajkım zaten senin tokluk 145 di sanırımmm sorun olacağını snamıyorummm....Şeniz

lal canım jhoşgeldin gözün aydın çok sevindim valla maşallah oğluşuna değmesin demek topiğe bi paşamız daha geliyor ohhh ne güzelll :teytey:

lal canım jhoşgeldin gözün aydın çok sevindim valla maşallah oğluşuna değmesin demek topiğe bi paşamız daha geliyor ohhh ne güzelll :teytey:

hoşbulduk....çok sağol ajkım yaaopuyorumnanaktanhala şoktayız ama paşaymış benim bebişşş....:1rolleyes:bütün bebişlere kocaman maşallahhhhh

selam kizlar ben geldimm :))
lllalll cim oglusun olacakmis cok sevindim senin adina ama diger topiktede yazdim canim bana supriz olmadi bu...senden erkek bekliyordum zati ben :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…