günaydın güzel annişelrrryerimseniben
selam kizlar ben geldimm :))
lllalll cim oglusun olacakmis cok sevindim senin adina ama diger topiktede yazdim canim bana supriz olmadi bu...senden erkek bekliyordum zati ben :))
mehay günaydın tatlım hoş geldin sen nasılsın biz iyiyz kahvaltımız ettik paşamızı doyurduk cumartesi uyuşukluğuyla çalışıyoruz iştekafamçokkarıştı
canım çok saollllopuyorumnanaktanselam kizlar ben geldimm :))
lllalll cim oglusun olacakmis cok sevindim senin adina ama diger topiktede yazdim canim bana supriz olmadi bu...senden erkek bekliyordum zati ben :))
evet canım sonunda öğrendimmm..teşekkür ederimopuyorumnanaktaninatçı oğluşumun cinsiyetini..salında bebişmi inatçı doktormu yeteneksizdi tartışılır ama:bbo:gunaydın canım.gözun aydın paşan gelıyo.nıhayet galip geldın:lepi:
günaydın canım çok teşekkürlerrrrropuyorumnanaktangünaydın kızlarr..
ben daha kahvaltımı yapmadım yapsam iyi olcak galiba..
lalim gözün aydın olsun çok sevindim topic bir prens daha kazandı..
lal çok sevindim anacım sonunda öğrendin hee memleket meselesi olmuştu valla:teytey:
ya canım kendimi kaybetmişimm çıngırağına kadar almışım ya..:roflol:çok cici kıyafetler aldım oğluşumaa....:asigim:lalcim neler aldın dün paşana bakayımmmkaydirigubbakcemile2
lllalll iyiki kiz diye pembis pembis kiyafetler almadin kiz :))))))))
slm kızlar...
lalcimm burdanda tebrik edeyim tekrardan gözün aydın:teytey: maşallah oğlunaa
tebrikler lal 2 li sayılara geçmişsin yaa ne güzel..yerimsenibensositososito
yok canım 100 olması lasım yarın geçicem...:bbo:
KUŞUM 99 YAZIYO SENDE:teytey:
elam canım hoşgeldin başka bi laborutuvarı aradın mı şu 4 bardak işi için kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?