2009 Ekim Anneleri

merhaba evet bursadayim:) 1 haftam kaldi iyice alistim nasil donecegim bilmiyorum..
nasil geciyor hamilelik?

QUOTE=yasemin1984;7690918]NUREFSANCIM MERHABA CANIM NASILSIN HALA BURSA DAMISIN[/QUOTE]

lal canım tebrik ederim demek paşan geliyor...pekte nazlıymış bu zamana kadar kendini göstermedi...

bende bugün şeker sonuçlarımı dr a götürdüm oda dahiliyeye yolladı beni...çok abartı bir yükseklik olmadığını ama diyetle takip edilmesi gerektiğini söyledi bana...bana bir şeker makinası hediye ettiler:))) artık hergün şekerimi ölçüp yazıcam 15 gün sonra sonuçlarımı tekrar göstericem dr a...inşallah iyi olur gerçi verdikleri diyettekileri yiyorum ben zaten hatta daha azını...2000 kal. bir diyet listesi var maşallah günde 12 dilim ekmek veriyor...ben 6 dilim yiyorum oda kepek oluyo zaten...herhalde kilo almadan bitiricem bu hamileliği ben..yeterki meleğim iyi olsun 3 ay katlanıcam artık...

merhaba kızlar biz dün kızımla aylık kontroldeydik doktorda herşeyimiz çok iyi suyumuz eşi herşey güsel gidiyo kızım 750gm kadar tam hesaplayamadı doktorumuz ameliyat girdi die

bende bugün şeker sonuçlarımı dr a götürdüm oda dahiliyeye yolladı beni...çok abartı bir yükseklik olmadığını ama diyetle takip edilmesi gerektiğini söyledi bana...bana bir şeker makinası hediye ettiler:))) artık hergün şekerimi ölçüp yazıcam 15 gün sonra sonuçlarımı tekrar göstericem dr a...inşallah iyi olur gerçi verdikleri diyettekileri yiyorum ben zaten hatta daha azını...2000 kal. bir diyet listesi var maşallah günde 12 dilim ekmek veriyor...ben 6 dilim yiyorum oda kepek oluyo zaten...herhalde kilo almadan bitiricem bu hamileliği ben..yeterki meleğim iyi olsun 3 ay katlanıcam artık...[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

geçmiş olsun canım napcan meleklerimiz için katlancaz bunlar geçici şeyler sonuçta şekerini parmaktan mı ölçcen hergün CADIARZU

merhaba kızlar biz dün kızımla aylık kontroldeydik doktorda herşeyimiz çok iyi suyumuz eşi herşey güsel gidiyo kızım 750gm kadar tam hesaplayamadı doktorumuz ameliyat girdi die

canım maşallah bebişine herşeyin yolunda olmasına sevindim yakında 1 kiloyu bulacaklar:1hug::sm_cool:

geçmiş olsun kızlar ben yemegimi çok güsel yemişim 3haftada 1gr almamışım ama kızım almış kilo dondurma çikolata ketçap patates mayonez ve tatlıyı kestim gr almamışım çok sevindimmmm

kizlarr biraz once farkettim gogsumden sivi gelmeye baslamisCADIARZU netten arastirdim normal mis ma insan korkmuyorda degil hani..

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım napcan meleklerimiz için katlancaz bunlar geçici şeyler sonuçta şekerini parmaktan mı ölçcen hergün CADIARZU[/QUOTE]

evet canım parmaktan ölçücem ..dediğin gibi geçici şeyler biraz sıkıcaz kendimizi..

maşallah canım kocaman abla olmuş artık...

kizlarr biraz once farkettim gogsumden sivi gelmeye baslamisCADIARZU netten arastirdim normal mis ma insan korkmuyorda degil hani..

nurcum bende baktım şimdi benimkindende gelmeye başlamış..bu artık vücudumuzun anneliğe hazırlanmaya başladığını gösteriyo...inşallah yavrularımaza sütümüzü vermek nasip olur...

haklisin zynp yolun yarsini gectik annelige az kaldi ins. bu arada doktorlar gogsunuzu sIkmayin sakin diyorlar .ben once sIkmadim bi baktim ki gogsumun ucu islak sonra bi siktim su gibi birsey geliyor.bi dahada sIkmam ins. sutumuz bosa gitmez.

geçmiş olsun canım napcan meleklerimiz için katlancaz bunlar geçici şeyler sonuçta şekerini parmaktan mı ölçcen hergün CADIARZU

evet canım parmaktan ölçücem ..dediğin gibi geçici şeyler biraz sıkıcaz kendimizi..

maşallah canım kocaman abla olmuş artık...

nurcum bende baktım şimdi benimkindende gelmeye başlamış..bu artık vücudumuzun anneliğe hazırlanmaya başladığını gösteriyo...inşallah yavrularımaza sütümüzü vermek nasip olur...[/QUOTE]

sagol cnm benim evet büyüdü minikkızım ayy heycanlanıyom grmı arttıkça bide haftalar yaklaşıyo kızlar şaka maka çok ilerledik maşallah yaaaaaa

teşekkür ederim zeynepcimmmmmmopuyorumnanaktan çok nazlı oğluşum teysesiii:asigim:tekrar çok geçmiş olsun canımmmm..dikkat et kendineyerimseniben

iyiyim lalim sen nasılsın dadlum benum..
ogluşunun cicilerini gördüm hepsi birbirinden güzel canım güle güle giysin ..

iyiyim lalim sen nasılsın dadlum benum..
ogluşunun cicilerini gördüm hepsi birbirinden güzel canım güle güle giysin ..

teşekkür ederim bi tanem ...daha iyisi dagha güzeli bebişinin olsunnŞeniz
bende iyiyim canım cadı kızımla takılıoz evde...havada bir sıcak bir kapalı bir yağmurlu şaşırdı yani ne yapacağını......içimi daraltıo resmen:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…