merhaba evet bursadayim:) 1 haftam kaldi iyice alistim nasil donecegim bilmiyorum..
nasil geciyor hamilelik?
iyi şimdilik canım sadece sıcakalr bunaltıyo bide 2 gündür bacağıma kramp giriyor bu sıralar magnezyumu atlattım tekrar başlıyım bari çalışıncada sıcakta zor oluyor vallakafamçokkarıştı
merhaba kızlar biz dün kızımla aylık kontroldeydik doktorda herşeyimiz çok iyi suyumuz eşi herşey güsel gidiyo kızım 750gm kadar tam hesaplayamadı doktorumuz ameliyat girdi die
sagol cnm evet büyüdüklerini görmek çok güsel duygu allah bide kucagımıza aldıgımızı gösterse inşallahcanım maşallah bebişineherşeyin yolunda olmasına sevindim yakında 1 kiloyu bulacaklar:1hug::sm_cool:
bende bugün şeker sonuçlarımı dr a götürdüm oda dahiliyeye yolladı beni...çok abartı bir yükseklik olmadığını ama diyetle takip edilmesi gerektiğini söyledi bana...bana bir şeker makinası hediye ettiler:))) artık hergün şekerimi ölçüp yazıcam 15 gün sonra sonuçlarımı tekrar göstericem dr a...inşallah iyi olur gerçi verdikleri diyettekileri yiyorum ben zaten hatta daha azını...2000 kal. bir diyet listesi var maşallah günde 12 dilim ekmek veriyor...ben 6 dilim yiyorum oda kepek oluyo zaten...herhalde kilo almadan bitiricem bu hamileliği ben..yeterki meleğim iyi olsun 3 ay katlanıcam artık...[/COLOR][/I][/B]
merhaba kızlar biz dün kızımla aylık kontroldeydik doktorda herşeyimiz çok iyi suyumuz eşi herşey güsel gidiyo kızım 750gm kadar tam hesaplayamadı doktorumuz ameliyat girdi die
kizlarr biraz once farkettim gogsumden sivi gelmeye baslamisCADIARZU netten arastirdim normal mis ma insan korkmuyorda degil hani..
geçmiş olsun canım napcan meleklerimiz için katlancaz bunlar geçici şeyler sonuçta şekerini parmaktan mı ölçcen hergün CADIARZU
lal canım tebrik ederim demek paşan geliyor...pekte nazlıymış bu zamana kadar kendini göstermedi...
bende bugün şeker sonuçlarımı dr a götürdüm oda dahiliyeye yolladı beni...çok abartı bir yükseklik olmadığını ama diyetle takip edilmesi gerektiğini söyledi bana...bana bir şeker makinası hediye ettiler:))) artık hergün şekerimi ölçüp yazıcam 15 gün sonra sonuçlarımı tekrar göstericem dr a...inşallah iyi olur gerçi verdikleri diyettekileri yiyorum ben zaten hatta daha azını...2000 kal. bir diyet listesi var maşallah günde 12 dilim ekmek veriyor...ben 6 dilim yiyorum oda kepek oluyo zaten...herhalde kilo almadan bitiricem bu hamileliği ben..yeterki meleğim iyi olsun 3 ay katlanıcam artık...
iyiyim lalim sen nasılsın dadlum benum..
ogluşunun cicilerini gördüm hepsi birbirinden güzel canım güle güle giysin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?