2009 Ekim Anneleri

benimde çok canım sıkıyor yaa.. kaçgündür doğru dürüst uyuyamıyorum..gündüzleri de başım ağrıyor çok huysuz oluyorum birde..
offf canımda sıkıyor. biran önce eve gitmek istiyorum..

benimde çok canım sıkıyor yaa.. kaçgündür doğru dürüst uyuyamıyorum..gündüzleri de başım ağrıyor çok huysuz oluyorum birde..
offf canımda sıkıyor. biran önce eve gitmek istiyorum..

aynen canım bugün 3- 3,5 saatlik bir uykuyla duruyorumm....:bbo:başımda zonkluo...zaten belimdeki ağrı geri geldii zonklatıoo:çok üzgünüm:bu uyku sorununa bi çözüm bulmam lazım ama nasıl bilmiom ya..offffff:bbo:
gizemcim hoşgeldinnnnopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
merhaba lalcim nasılsın şekerim

yaa demek havada var bi sıkıntı kıslar bugün bende acayip bunalımlıyım yaa hiç konuşasım yok anlamadım nasıl bi iştir saracak yer arıyorum resmen yaa off

Son düzenleme:
2-3 gecedir uyuyamıyorum saat 3 e kadar oturuyorum gidiyorum yatmaya diye bu seferde yatakda döneliyorum ertesi günde sersem gibiyim yaaa acaba doktora gittiğimde uyku sorunumdan bahsetsem mi normal midir yani bilmiyorum ki..

merhaba lalcim nasılsın şekerim

yaa demek havada var bi sıkıntı kıslar bugün bende acayip bunalımlıyım yaa hiç konuşasım yok anlamadım nasıl bi iştir saracak yer arıyorum resmen yaa off
mrb canımmmmmopuyorumnanaktanhavalar çok etkilio canım :bbo:
2-3 gecedir uyuyamıyorum saat 3 e kadar oturuyorum gidiyorum yatmaya diye bu seferde yatakda döneliyorum ertesi günde sersem gibiyim yaaa acaba doktora gittiğimde uyku sorunumdan bahsetsem mi normal midir yani bilmiyorum ki..

doktorunla konuş istersen elifcim belki birşey önerir....yerimseniben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aslında doktorum bana uyku ilacı versin şöyle 3 gün uyuyayım anca yani...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kızlarr
oglusun olcakmış hayırla ugurla gelsin inş. llallcım
nasılsınız kıslar ne var ne yok

selam kalemiti ben iyiyim se nasılsın canım
bugün bunalım takılıyoz..:sinifsinif::sinifsinif:

kızlar bunalım takılmayın uzgun bebişler istemeyiz degil mi lmaz:
Rabbim hepimizin içine sonsuz huzur versin inş. :)))
bende iyiyim arada birden sinirlenyrm :)) durduk yere bebiş aklıma geliyr cok sakin oluyrm o zaman zemuszemus sinirli bebiş hiç istemem :))) Mutlu bebişlerimiz olur inş.

rahatlatacank ne var biliyormusun canım bizi oğluşumla yürüyüşe çıkmak istiyoruz ama babamız yrgun olduğu için çıkamıyoruz (

rahatlatacank ne var biliyormusun canım bizi oğluşumla yürüyüşe çıkmak istiyoruz ama babamız yrgun olduğu için çıkamıyoruz (

canım yarına kadar sabret ozaman...sanırım sen evde bunalmışsınn...yerimsenibeneşin kesin yarın seni ve yakışıklını dışarı çıkarır..yerimseniben

kızlaaar ay çok canım sıkılıyo yaa, kociş de yorgun diye bir yere çıkarmadı, sıcak da bi yandan,
napıyon gizemm

bende senin gibi sıkılıyom canımm kociş benide çıkarmadı ya gel biz beraber çıkalım şeker kaydirigubbakcemile5

günaydın güzel annişlerrr....pazar gününüzün güzel geçmesi dileğiyleeeeeyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…