2009 Ekim Anneleri

sayın 2009 ekim anneleri nerde herkes kocişiyle biyerlere nmi gitmiş biz oğluşumla evdeyiz çünkü babamız yorgun çıkarmıyo bizi dışarı :gitme:

naber lalcimm ne var ne yok şekr paşan nasıl iidir inş. keyifler

canım şükürler olsun iyiyim...opuyorumnanaktanoğluşumda iyi sanırım uyuyo şuan tık yok çünkü..geceleri çok hareketliiiii:asigim:sen napıosunnn canım evdesin..dışarı çıkmamışsınızzyerimseniben

evet canım çıkmadık kocişim hala yorgun ve hiç dışarı çıkmıyo beni sinir ediyo evde az buçuk temizlik yapıyo çook mutsuzum napcam ben bu adamla yaa öfffff

bizim paşalar gece oynuyolar zati anneleri uyumasında doğum sonrası olacaklara alışsınlar diye galiba hahahahhhhhhhhhhhhh

canım sıkma canını inanıyorumki gerçekten yorgun olduğu için dışarı çıkmak istemiyordur eşinnnn......
gizemcim bende senin gibi düşünüyorum uykusuz geceler bizi bekliyorrrrrkafamçokkarıştı

günaydın hanımlarrrrrr opuyorumnanaktan
süper sağlıklı bir hafta diliyorum hepinizee
ben cuma akşamı oğlumu gördüm doktor amcasını bile çok güldürdü velet
bi yattım ultrason için bizimki poposunu bi çıkardı karnım yamuk yumuk doktor eliyle ittiriyo çekmiyo bi türlü kaydirigubbakcemile3 çıksın bi bak nası ısırcam ben o popoyu
çok şükür herşey yolunda 823 gr olmuş yarın şeker yüklemesi olcak evde iç kan vermeye gel bi tek hastaneye dedi işallah oda güzel çıkar :Saruboceq:
sizlerde ne var ne yok melekleriniz nasıl

günaydın kızlar bu haftaya kötü başladım 2 gün dür yatılı misafirim vardı çok yoruldum dünden beri bel ağrısından duramıyorum akşamda uyuyamadım ağrıdan iki büklümdüm anlıcanız yani mafoldumben

Zeynep canım allah yardımcın olsun canım şeker takibi yapacakmışsın yeterki meleklerimize sağlıkla kavuşalım katlanacağız

Elalım sen ne yaptın şekeri cumartesi iptal olmuş

günaydın kızlar...
kötü bi haftasonu geçirdim...
cumartesi ve pazar hastanedeydim...
midemde reflü olduğu için 100mglik şekerli su midemde durmuyo, ctesi günü 10dk sonra aniden başım döndü ve çıkardım bütün suyu o gün iptal oldu, pazarda bu sefer bardak sayısını 2ye düşürdük ama gene aynı son, aniden ateş bastı, başım döndü ve gene kustum...
ben yaptıramıcam bu 100lük testi, kızlarr psikolojim bozuldu nerdeyse, bunun başka bi yolu yokmu acaba? ben yememe dikkat edecem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…