2009 Ekim Anneleri

günaydın herkeze güzel bir hafta diliyorum
günaydın canım

günaydınn
aa tüh ne misafiri yahu hamile hamile Allah kolaylık versin canım

demeeeee delikafadulden bende yarın yaptırıcam 50gr lık

kızlar günaydınlar herkese.
kızlar ya benim dün akşamdan beri karnımın sağ tarafında ağrı var aslında ağrıda değil böyle değişik bişey. sanki kramp gibi kasılıyo gibi anlayamadım bi türlü ya. sizdede varmı böyle bi sıkıntı. değerli cevaplarınızı bekliyorum canlarım.
hepimize hayırlı sağlıklı haftalar inşallah..

canım ya kötü olmuş sen yediklerine dikkat etcen o zaman napalım 3 ayımız kaldı biraz sıkcaz kendimizi :teselli:

bulcukcum 50mg dayanmıştım 100mg lik şeker oranı daha tatlıyo midemde durmuyo malesef ( inşallah senin 50lik iyi çıkar, 100lüğe gerek kalmaz...

canancım perşembe sabahı gidicem doktora o zaman sorucam, ben pilav makarna, beyaz ekmek çikolatı falan kesicem, zaten çok yiyen bi tip değildim cnm...

yasemincim evet cnm yememe dikkat edicem, inanki çok kötü oldum psikolojim bozuldu çevremdeki herkes yaptırma diyor...

kızlar günaydınlar herkese.
kızlar ya benim dün akşamdan beri karnımın sağ tarafında ağrı var aslında ağrıda değil böyle değişik bişey. sanki kramp gibi kasılıyo gibi anlayamadım bi türlü ya. sizdede varmı böyle bi sıkıntı. değerli cevaplarınızı bekliyorum canlarım.
hepimize hayırlı sağlıklı haftalar inşallah..

maşallah canım bebişine inşallah şekerde iyi çıkar...

geçmiş olsun canım misafir olunca yorgunlukta çok oluyo malesef...

Zeynep canım allah yardımcın olsun canım şeker takibi yapacakmışsın yeterki meleklerimize sağlıkla kavuşalım katlanacağız

Elalım sen ne yaptın şekeri cumartesi iptal olmuş

saolasın canım günde 4 kere parmak deliyorum...dün bir kere sınırı geçti ondada ekmek arası döner yedim meğer o bile şekeri yükseltiyormuş...

ahh elacım aynı şeyleri bende yaşadım 3 saat müşade odasında yattım çünkü oturamadım...ilk içtikten sonra ateş basması mide bulantısı oldu...kussam bişey olurmu dedim olmaz yeniden yaparız dedikleri için zor tuttum kendimi...2 gün boyunca o bulantıyı çektim...senin 50 lik kaç çıktıki

canım bana 2000 kal. bir diyet verdiler onun dışına çıkamıyorum..ğer yüksek seyrederse insülin vereceklermiş.. o yüzden bende sıkıyom kendimi..

zeynepcim benim tokluk kan şekerim 50mg de 145 çıkmıştı senin kaç çıkmıştı cnm?

Canım benim yerim ben onun poposunu, benimkide bazen çıkarıyo kimse inanmıyo bana. Keşke ben de ultrasonla ispatlayabilsem kaydirigubbakcemile3 Maşallah canım bebişe

Canım geçmiş olsun, keşke bugün biras izin alma imkanın olsa. Dinlensen azıcık, olmas mı?

Elacım çok üzüldüm yaa. Ama zaten çok yüksek değildi seninki handanın da birincisi senin gibiydi, ikincide bişey çıkmadı. Dr.la konuşup sadece dikkat etsen yediklerine. Bu eziyet daha kötü çünkü bi de her seferinde o kadar şekeri içmek :teselli:

bulcukcum 50mg dayanmıştım 100mg lik şeker oranı daha tatlıyo midemde durmuyo malesef ( inşallah senin 50lik iyi çıkar, 100lüğe gerek kalmaz...
işallah canım
seninde gerek kalmaz doktorunla görüştükten sonra umarım
zaten kızlarında dediği gibi 3 ayımız var dikkat dersin yediklerine bişey olmaz

günaydın
valla bendede öyle ağarılar acılar oluyo kramp gibi değil gerçi ama bebeğin hareketlerinden kaynaklı benimkiler onu biliyorum

Canım benim de daha önce olmuştu tabi tam nasıl bişey bilemiyorum ama. Sağ tarafımdan giriyodu. Geçen ay dr. a sordum dinlenmeye çalış olacak bunlar dedi. Sistematik bir biçimde olursa hemen ara demişti. Geçenlerde yine oldu bir gün boyunca sancı gibi gelip giden bi ağrı. Dakika tuttum düzenli değildi, o gün dinlendim ertesi dün geçti. Ama geçmezse mutlaka arardım dr.u nolur nolmaz. İlk gebeliğim olduğu için erken doğum belirtilerini anlayammaktan korkuyorum çünkü

[/COLOR]
günaydın güzel annelerrr...
günaydın canımmmopuyorumnanaktan
günaydınnnn annecikler...
günaydın zeynepcimmmopuyorumnanaktan
bulcuk canım maşalllahh oğluşunaa...herşeyin yolunda olmasına çok sevindimmmm
günaydın herkeze güzel bir hafta diliyorum
günaydın bitanemmmmopuyorumnanaktan
canım günaydın..çok geçmiş olsun...:teselli:dikkat et kendine belinide zorlama...opuyorumnanaktan

günaydın ajkımm:asigim:elacım sıkma canını....dietle düzene girer şekerin...üzülme bitanem...:teselli:
çicekcim normalmiş bu aylarda ve sonrasında kasılmalar ve ağrılar.....yerimseniben

kuzular günaydıınnn...

bulcukk maşallahh kuzuna...sefindim sağlıklı olmasına cücümmm...

yasemincim o bel ağrısı felaket..haftasonu bende çektim ondan..dinleniorum şimcikk..geçmiş olsunn...

elaamm bebeğimm çok fena ya..kıyamam kuzum..2.sinde bari olmasaydı,iişallah benim de 100lüğe gerek kalmas,benim de midem sorunlu,sonumus aynı olur gibime gelio...

çiçekcimm nası bi ağrı bahsettiğin anlamadım ama,belki baskı yapıodur bebiş o ağrı yapıodur..benim de yatakta biraz hızlı dönersem kramp giriyo acıtıyo baya,korkutuyo da..haftaya gidincek sorcam doktora...

benim haftasonum yorucu ama güseldi.babişim geldi ablamın bebeğini görmeye,çok özlemişim babama sofra hazırlamayı..opuyorumnanaktan şimcik dinleniorum herbiyerim ağrıoooo

Canım benim yerim ben onun poposunu, benimkide bazen çıkarıyo kimse inanmıyo bana. Keşke ben de ultrasonla ispatlayabilsem kaydirigubbakcemile3 Maşallah canım bebişe

sağol teyzesi opuyorumnanaktan
bende doktora gidene kadar anlayamıodum neresi olduğunu bacakları falan sanıyodum
meğerselim o değerli poposuymuş veledin kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…