günaydın canımgünaydın herkeze güzel bir hafta diliyorum
günaydın kızlar bu haftaya kötü başladım 2 gün dür yatılı misafirim vardı çok yoruldum dünden beri bel ağrısından duramıyorum akşamda uyuyamadım ağrıdan iki büklümdüm anlıcanız yani mafoldumben
günaydın kızlar...
kötü bi haftasonu geçirdim...
cumartesi ve pazar hastanedeydim...
midemde reflü olduğu için 100mglik şekerli su midemde durmuyo, ctesi günü 10dk sonra aniden başım döndü ve çıkardım bütün suyu o gün iptal oldu, pazarda bu sefer bardak sayısını 2ye düşürdük ama gene aynı son, aniden ateş bastı, başım döndü ve gene kustum...
ben yaptıramıcam bu 100lük testi, kızlarr psikolojim bozuldu nerdeyse, bunun başka bi yolu yokmu acaba? ben yememe dikkat edecem....
günaydın kızlar...
midemde reflü olduğu için 100mglik şekerli su midemde durmuyo, ctesi günü 10dk sonra aniden başım döndü ve çıkardım bütün suyu o gün iptal oldu, pazarda bu sefer bardak sayısını 2ye düşürdük ama gene aynı son, aniden ateş bastı, başım döndü ve gene kustum...
ben yaptıramıcam bu 100lük testi, kızlarr psikolojim bozuldu nerdeyse, bunun başka bi yolu yokmu acaba? ben yememe dikkat edecem....
günaydın hanımlarrrrrr opuyorumnanaktan
süper sağlıklı bir hafta diliyorum hepinizee
ben cuma akşamı oğlumu gördüm doktor amcasını bile çok güldürdü velet
bi yattım ultrason için bizimki poposunu bi çıkardı karnım yamuk yumuk doktor eliyle ittiriyo çekmiyo bi türlü kaydirigubbakcemile3 çıksın bi bak nası ısırcam ben o popoyu
çok şükür herşey yolunda 823 gr olmuş yarın şeker yüklemesi olcak evde iç kan vermeye gel bi tek hastaneye dedi işallah oda güzel çıkar :Saruboceq:
sizlerde ne var ne yok melekleriniz nasıl
günaydın kızlar bu haftaya kötü başladım 2 gün dür yatılı misafirim vardı çok yoruldum dünden beri bel ağrısından duramıyorum akşamda uyuyamadım ağrıdan iki büklümdüm anlıcanız yani mafoldumben
Zeynep canım allah yardımcın olsun canım şeker takibi yapacakmışsın yeterki meleklerimize sağlıkla kavuşalım katlanacağız
Elalım sen ne yaptın şekeri cumartesi iptal olmuş
günaydın kızlar...
bulcukcum 50mg dayanmıştım 100mg lik şeker oranı daha tatlıyo midemde durmuyo malesef( inşallah senin 50lik iyi çıkar, 100lüğe gerek kalmaz...
canancım perşembe sabahı gidicem doktora o zaman sorucam, ben pilav makarna, beyaz ekmek çikolatı falan kesicem, zaten çok yiyen bi tip değildim cnm...
yasemincim evet cnm yememe dikkat edicem, inanki çok kötü oldum psikolojim bozuldu çevremdeki herkes yaptırma diyor...
günaydın hanımlarrrrrr opuyorumnanaktan
bi yattım ultrason için bizimki poposunu bi çıkardı karnım yamuk yumuk doktor eliyle ittiriyo çekmiyo bi türlü kaydirigubbakcemile3 çıksın bi bak nası ısırcam ben o popoyu
çok şükür herşey yolunda 823 gr olmuş yarın şeker yüklemesi olcak evde iç kan vermeye gel bi tek hastaneye dedi işallah oda güzel çıkar :Saruboceq:
günaydın kızlar...
işallah canımbulcukcum 50mg dayanmıştım 100mg lik şeker oranı daha tatlıyo midemde durmuyo malesef( inşallah senin 50lik iyi çıkar, 100lüğe gerek kalmaz...
kızlar günaydınlar herkese.
kızlar ya benim dün akşamdan beri karnımın sağ tarafında ağrı var aslında ağrıda değil böyle değişik bişey. sanki kramp gibi kasılıyo gibi anlayamadım bi türlü ya. sizdede varmı böyle bi sıkıntı. değerli cevaplarınızı bekliyorum canlarım.
hepimize hayırlı sağlıklı haftalar inşallah..
kızlar günaydınlar herkese.
kızlar ya benim dün akşamdan beri karnımın sağ tarafında ağrı var aslında ağrıda değil böyle değişik bişey. sanki kramp gibi kasılıyo gibi anlayamadım bi türlü ya. sizdede varmı böyle bi sıkıntı. değerli cevaplarınızı bekliyorum canlarım.
hepimize hayırlı sağlıklı haftalar inşallah..
günaydın canımmmopuyorumnanaktangünaydın güzel annelerrr...
günaydın zeynepcimmmopuyorumnanaktangünaydınnnn annecikler...
bulcuk canım maşalllahh oğluşunaa...herşeyin yolunda olmasına çok sevindimmmmgünaydın hanımlarrrrrr opuyorumnanaktan
günaydın bitanemmmmopuyorumnanaktangünaydın herkeze güzel bir hafta diliyorum
canım günaydın..çok geçmiş olsun...:teselli:dikkat et kendine belinide zorlama...opuyorumnanaktangünaydın kızlar bu haftaya kötü başladım 2 gün dür yatılı misafirim vardı çok yoruldum dünden beri bel ağrısından duramıyorum akşamda uyuyamadım ağrıdan iki büklümdüm anlıcanız yani mafoldumben
günaydın kızlar...
Canım benim yerim ben onun poposunu, benimkide bazen çıkarıyo kimse inanmıyo bana. Keşke ben de ultrasonla ispatlayabilsem kaydirigubbakcemile3 Maşallah canım bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?