2009 Ekim Anneleri

[/COLOR]
günaydın canımmmopuyorumnanaktan

bulcuk canım maşalllahh oğluşunaa...herşeyin yolunda olmasına çok sevindimmmm

günaydın canım sağolasınn opuyorumnanaktan

kuzular günaydıınnn...

bulcukk maşallahh kuzuna...sefindim sağlıklı olmasına cücümmm...

günaydın canım
sağolasınn teyzesi

Bulcuk ay ısırırım onun popişini zemuszemus

kaydirigubbakcemile3
ayy pembe görmeliydin o anı tam ısırmalıktı herkes güldü hastanede kaydirigubbakcemile3
tabi aslında benim canım çok acıyodu ama acıyı falan unutturuyo valla bu minik kuzularr

Lalll canım günayydın. Cuma günü dr. a gitcektin naptın nasıl geçti. Sanki önceki sayfalarda oğlumla oturuyorum demişşin. Oğluşun mu olcakmış delikafadulden

Lalll canım günayydın. Cuma günü dr. a gitcektin naptın nasıl geçti. Sanki önceki sayfalarda oğlumla oturuyorum demişşin. Oğluşun mu olcakmış delikafadulden

günaydın bitanemmmopuyorumnanaktanbitanem güzel geçti ve bizde öğrendik sonunda oğluşumuz olacakmışş....:asigim:

günaydın güsellerrrrr

lalcim gözünnaydın canım paşan olacakmış

çok uykusuzum gece yoldan geldik yorgunum kocişimde yok bugun bi bitseydimirmirmirmir

ay bi kız bi erkek ne güsel oldu lalcim yaaa :)) doktorunu degiştirdinde ögrendin demi sonunda kordonu çıkarımı doktor bacak arasından:)

handan günaydın canım nasıl geçti tatilin

günaydın canım , ii geçti dinlendim bolbol ayaklarımı denize soktum girmedim ,kocişciz bi tadı olmuo hiçbişiyin ama baya dinlendim dün gece geldik geç yattım uykusuzum inşallah açılırım ya bugunude bi atlatsaydım , sen nasılsın tatlım

cnm 100lük yüksekmi çıktıda diyet yapıyosun??

cnm ölee yapıcam bende yediklerime dikkat edicem, inanırmısın çarşambadan buyana ağzıma çukalata sürmüyom (( kızım için değer yeterki o iyi olsunda...

sağol cnm Şeniz

Elalım benim dr 147 sınır görüyorum diyet yaparsın öyle dengede tutarız dedi belki seninkide gerek görmez canım

evet cnm öle yapmaktan başka bi çarem yok, senin 50lik kaç çıkmıştı cnm?
sana 100lük yapmadan yediklerine dikkat et demişti dimi?

yaaa cnm baksana senin dr. baya yüksek çıkmasına ramen seninki diyeti bıraktırmış sana...
bunları duyunca bazen diyom boşmu versem, sonuçta bu testler yeni yeni yapılmaya başlanmış...

cnm inşallah senin 50lik iyi çıkarda 100lüğe gerek kalmaz, inanki insanı kötü etkiliyo:çok üzgünüm:

günaydın kıslar 26saatlik diş agrısıyla merhaba diyorum sizlere antibiyotigimizde agrıkesicimizde fayda etmedi ama kuşumun tekmeleri beni biraz rahatlatıyo bi,liyom ki annecigine destek olcak benim kızımı şimdiden

handanım eşin gelsin onunlada gidersin tatlumm
Bende iyiyim haftasonum iyiydi biraz dolaştık biraz evdeydik derken bitti haftasonu
göya haftasonu eminönüne gidecektim evin oradaki mağazadan 1 hastane çıkışı ve kadife battaniye aldım hemde fiyatları çok uygundu hastane çıkışını 10 tl (5 parça)Kadife battaniyeyi de 15 tlye aldım
yazlık sezondu hep 2 -3 hafta sonra kışlık sezon gelecek dedi fiyatlar böyle olunca eminönüne gitmeye gerek duymadım boşuna yormak istemedim kendimi.

hee sende alışverişe gidecektin demi canan kafam iice dırdu ya demek gitmedin acaba gitmeden böle parça parça almaya devammı etsem bende senin gibi

bi wc gidim yüzümü yıkım kıslar ya yazılanları bile anlayamıom valla

ya kızlar bişey sorucam ben kan hapı ferrum fortla elevit hapına yeni başladım
ve iki gündür büyük tuvaletim simsiyah haplarla ilgisi varmı acaba sizde böyle oluyomuydu CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…