2009 Ekim Anneleri

ya kızlar bişey sorucam ben kan hapı ferrum fortla elevit hapına yeni başladım
ve iki gündür büyük tuvaletim simsiyah haplarla ilgisi varmı acaba sizde böyle oluyomuydu CADIARZU
evet cnm demir ilacıyla alakalı benimde bikaç aydır öyle geliyo normalmiş sordum ben demi,r ilacı yapıyomuş onu aç karnına içtigin ilaç

oyyy en iyi bildiğim şey diş ağrısı sürekli çekiyorum
Allah yardımcın olsun

bulcuk sagol cnm bikaç aydır dadandı aynı yere agrı dogumu bekliyo diş doktorum hemen müdehale edicek yoksa iltihap seni kötü yapıcak dedi tek temennimiz hapla bebege etlilemeden iltihabı kurutmak

evet cnm demir ilacıyla alakalı benimde bikaç aydır öyle geliyo normalmiş sordum ben demi,r ilacı yapıyomuş onu aç karnına içtigin ilaç

ayy korktum birden öyle simsiyah görünce
haplardan diye düşündüm ama size soramadanda edemedim opuyorumnanaktan

bulcuk sagol cnm bikaç aydır dadandı aynı yere agrı dogumu bekliyo diş doktorum hemen müdehale edicek yoksa iltihap seni kötü yapıcak dedi tek temennimiz hapla bebege etlilemeden iltihabı kurutmak

bende doğumu bekliyorum bana doktor yaptırabilirsin sorun yok dedi ama ben risk almak istemedim doğumdan sonra yaptırıcam

evet cnm öle yapmaktan başka bi çarem yok, senin 50lik kaç çıkmıştı cnm?
sana 100lük yapmadan yediklerine dikkat et demişti dimi?

147 çıkmıştı canım 100 mg yapmaya gerek yok diyet yapacaksın dedi.

Canım zaten senin çok bir eksiğin yokki bildiğim kadarıyla
bu sıcaklarda çok zor geldi gitmek zaten bizim arabamız yok vesaitlerle çok zor
tek tek alırım artık bende ne yapayım :ecrin_bebek:

pempecim peki sen diyet yapıyomusun? yapıyosan nasıl bi diyet yapıyon cnm anlatsana biraz...

zeynep canım şekerin kaç çıkmıştı senin.

zeynepcim benim tokluk kan şekerim 50mg de 145 çıkmıştı senin kaç çıkmıştı cnm?

benim 50 lik 163 çıktı...daha sonra 100 lük yüklenince 2 değerim sınırı aşmıştı biri 3 puan diğeri 9 puan geçmişti...çok yüksek deil ama diyet yapman gerek dediler...bende başladım işte...şimdi tekrar ölçüm yapıcam tokluk değerim bakalım ne çıkacak...

ela seninki çok yüksek deil aslında dayanabilsen belki 100 lük düşük çıkardı...bakalım dr un ne diycek...

musyas geçmiş olsun canım diş ağrısı off offf bende iltihaplı 20 lik dişimle mücadele etmiştim ay hatırlamak istemiyorum o günleri hamileyken çok zor allah yardımcın olsun canım .

elacım sanada geçmiş olsun inş doktorun 100mg gerek yok der çünkü degerin yüksek degil madem olmuo boşuna nie ugraşasın inş öle der

haklısın canancım ya bende öle yaparım sanırım kociş bi gelsin artık başlıcaz yatak felan bakmayada annem yıka giysileri hazırla dedi nolur nolmaz dedi beni korkuttu hemen yatak alıp giysileri yıkayım yerleştirim diom

ay bi kız bi erkek ne güsel oldu lalcim yaaa :)) doktorunu degiştirdinde ögrendin demi sonunda kordonu çıkarımı doktor bacak arasından:)
saol dandanımm:asigim:evet canım doktor hastane hepsiini değiştirdim....klava:sanırım pipiyi doktor kordon olarak görüoduuuuu:roflol::roflol:
lalcım çok sevindim oğluş gelicek ne güzell zemuszemuszemuszemus

teşekkür ederiz teyzesiiiiiiopuyorumnanaktan

elacım sölemiştim sana sonuçlarımı bu doktorada götürdüm ve öncesindede şeker problemim olduğunu söledim...artı benimki açlık kan şekeri değeriydi....ama sadece ekmek ve hamur işi yeme dedi...onun dışında bişey yapmana gerek yok dedii...100 lük yapacakmıyız dedimm gerek yok dedi .....yerimseniben

evet cnm çok yüksek değil o yüzden yediklerime dikkat edip atlatayım diyorum...
bnde dayanmayı çok istedim zeynepcim fakat midem sorunlu mümkün olmadı, görsen hastanede kendime lanet ettim ağladım eşim kızdı bana, niye böle yapıyosun diye...
tokluk değerini kendinmi ölçüyosun cnm? acaba bende ymeklerden sonra kendim öle bişeymi yapsam kolaysa bilemiyorumfisfisfis
zeynepcim biraz diyetinden bahsedermisin cnm neleri yemiyosun?

inşallah cnmm inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

pempecim peki sen diyet yapıyomusun? yapıyosan nasıl bi diyet yapıyon cnm anlatsana biraz...

Canım doktorun söylediklerini yapıyorum öyle bir liste vermedi elime öncelikle hamurişi , beyaz ekmek , pilav ve şerbetli tatlılar yasak dedi.
Sütlü tatlı ve dondurma yiyebiliyorum az tabiki .
Meyve günde 3-4 porsiyon 1 porsiyon 8-9 kiraz yapıyor ona göre hesaplıyorum

cnm inşallah senin 50lik iyi çıkarda 100lüğe gerek kalmaz, inanki insanı kötü etkiliyo:çok üzgünüm:
:teselli:

geçmiş olsun canım yaa.çok fena dişağrısı...

ya kızlar bişey sorucam ben kan hapı ferrum fortla elevit hapına yeni başladım
ve iki gündür büyük tuvaletim simsiyah haplarla ilgisi varmı acaba sizde böyle oluyomuydu CADIARZU

efet cicimm demir hapından...

evet cnm senin doktorunun öle sölemesi beni çok rahatmıştı...
iştee senin açlığın bile benim 2 katımdan fazlayken doktorun böle derken, benim tokluk sınırın biraz üstündeyken bende hamur işi ve ekmek yemeyim olmazmııkaydirigubbakcemile3
her dr. farklı bişey diyo insanın kafası karışıyo işte...
cnm sen artık üniversite hastanesine gidiyosun dimi? orda seninle tek doktormu ilgilenecek?

elacım bana makina verdiler parmağımı delip ölçüyorum çok basit...mesela şimdiki tokluk değerim 81 çıktı 120 yi geçmemem lazımmış..diyetimde herşey var bir tek tatlı ve şeker yok...mesela kahvaltıda bal reçel pekmez gibi şeyler yok...pirinç ve makarna 2 kaşık var..ama bulgur serbest..bide kepek ekmeği yiyorum günde 12 dilim vermiş...o kadar yemiyorum tabi..ara öğünlerde süt meyve veya peynir ekmek yiyebiliyosun...işte böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…