evet cnm demir ilacıyla alakalı benimde bikaç aydır öyle geliyo normalmiş sordum ben demi,r ilacı yapıyomuş onu aç karnına içtigin ilaçya kızlar bişey sorucam ben kan hapı ferrum fortla elevit hapına yeni başladım
ve iki gündür büyük tuvaletim simsiyah haplarla ilgisi varmı acaba sizde böyle oluyomuydu CADIARZU
günaydın kıslar 26saatlik diş agrısıyla merhaba diyorum sizlere antibiyotigimizde agrıkesicimizde fayda etmedi ama kuşumun tekmeleri beni biraz rahatlatıyo bi,liyom ki annecigine destek olcak benim kızımı şimdiden
elacımm noldu anlamadım sen içtin kustunmu yapılmadımı test ne oldu
evet cnm demir ilacıyla alakalı benimde bikaç aydır öyle geliyo normalmiş sordum ben demi,r ilacı yapıyomuş onu aç karnına içtigin ilaç
bulcuk sagol cnm bikaç aydır dadandı aynı yere agrı dogumu bekliyo diş doktorum hemen müdehale edicek yoksa iltihap seni kötü yapıcak dedi tek temennimiz hapla bebege etlilemeden iltihabı kurutmak
evet cnm öle yapmaktan başka bi çarem yok, senin 50lik kaç çıkmıştı cnm?
sana 100lük yapmadan yediklerine dikkat et demişti dimi?
hee sende alışverişe gidecektin demi canan kafam iice dırdu ya demek gitmedin acaba gitmeden böle parça parça almaya devammı etsem bende senin gibi
bi wc gidim yüzümü yıkım kıslar ya yazılanları bile anlayamıom valla
zeynep canım şekerin kaç çıkmıştı senin.
zeynepcim benim tokluk kan şekerim 50mg de 145 çıkmıştı senin kaç çıkmıştı cnm?
saol dandanımm:asigim:evet canım doktor hastane hepsiini değiştirdim....ay bi kız bi erkek ne güsel oldu lalcim yaaa :)) doktorunu degiştirdinde ögrendin demi sonunda kordonu çıkarımı doktor bacak arasından:)
lalcım çok sevindim oğluş gelicek ne güzell zemuszemuszemuszemus
benim 50 lik 163 çıktı...daha sonra 100 lük yüklenince 2 değerim sınırı aşmıştı biri 3 puan diğeri 9 puan geçmişti...çok yüksek deil ama diyet yapman gerek dediler...bende başladım işte...şimdi tekrar ölçüm yapıcam tokluk değerim bakalım ne çıkacak...
ela seninki çok yüksek deil aslında dayanabilsen belki 100 lük düşük çıkardı...bakalım dr un ne diycek...
elacım sanada geçmiş olsun inş doktorun 100mg gerek yok der çünkü degerin yüksek degil madem olmuo boşuna nie ugraşasın inş öle der
haklısın canancım ya bende öle yaparım sanırım kociş bi gelsin artık başlıcaz yatak felan bakmayada annem yıka giysileri hazırla dedi nolur nolmaz dedi beni korkuttu hemen yatak alıp giysileri yıkayım yerleştirim diom
pempecim peki sen diyet yapıyomusun? yapıyosan nasıl bi diyet yapıyon cnm anlatsana biraz...
:teselli:cnm inşallah senin 50lik iyi çıkarda 100lüğe gerek kalmaz, inanki insanı kötü etkiliyo:çok üzgünüm:
günaydın kıslar 26saatlik diş agrısıyla merhaba diyorum sizlere antibiyotigimizde agrıkesicimizde fayda etmedi ama kuşumun tekmeleri beni biraz rahatlatıyo bi,liyom ki annecigine destek olcak benim kızımı şimdiden
ya kızlar bişey sorucam ben kan hapı ferrum fortla elevit hapına yeni başladım
ve iki gündür büyük tuvaletim simsiyah haplarla ilgisi varmı acaba sizde böyle oluyomuydu CADIARZU
elacım sölemiştim sana sonuçlarımı bu doktorada götürdüm ve öncesindede şeker problemim olduğunu söledim...artı benimki açlık kan şekeri değeriydi....ama sadece ekmek ve hamur işi yeme dedi...onun dışında bişey yapmana gerek yok dedii...100 lük yapacakmıyız dedimm gerek yok dedi .....yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?