2009 Ekim Anneleri

canımsın opuyorumnanaktan
ooo benim aklımda bu akşam gelecek kalmış neyse biraz daha sık dişini hayırlısıyla gelir inş.canım

canımsın opuyorumnanaktan
ooo benim aklımda bu akşam gelecek kalmış neyse biraz daha sık dişini hayırlısıyla gelir inş.canım

inş canım yaaa yigeniyle oynayıp duruo 3 aylık oldu yigeni altını degiştirmiş banyo yaptırnmış kıskandık bizde oglumla:kedi: bizim oglumuzda gelsin artık dio çok heveslenmişkaydirigubbakcemile3

babamın yanında utanııom kısım ya yoksa nie utanım ogluşuma kurban olurum:asigim: ama babayla böle bi tuhaf oluo koca göbekle felan ne bilim ben

ne alemsin ya kız o senin baban neyinden utanacn. ben 3 haftadır annemlerdeydim dün döndük fethiyeye.. babam habire göbişimi sevip duruyodu...

fatoş geldi demi özledim onuda ya

kıs bahair benimde babamla ilişkim çok iidir çok yakınımdır ama hamilelik biraz farklı hissettiro sanırım bana ne bilim :kedi:

ya kıslar haftasonu ablam denize girip durdu hergün gidio denize ben giremedim cesaret edemedm ıslak kalmamak lazım felan die

fatoş geldi demi özledim onuda ya

kıs bahair benimde babamla ilişkim çok iidir çok yakınımdır ama hamilelik biraz farklı hissettiro sanırım bana ne bilim :kedi:

allah allah ben mi çok yüzsüzüm acaba bak kendimi kötü hissettirdiniz ama şimdi.... bende bütün gün kremlendiğim için evde tişörtümü kıvırık göbek ortada dolaşıyodum:))))

ya kıslar haftasonu ablam denize girip durdu hergün gidio denize ben giremedim cesaret edemedm ıslak kalmamak lazım felan die

ya kızım handan öldürecen sen beni he. neden ıslak kalasınki al bi tane yedek bikini yada mayo ne alıyosan çıkınca da değiştir. yüzmenin sana vereceği faydadan dahamı önemliii

ya kızım handan öldürecen sen beni he. neden ıslak kalasınki al bi tane yedek bikini yada mayo ne alıyosan çıkınca da değiştir. yüzmenin sana vereceği faydadan dahamı önemliii

ölme kısımkaydirigubbakcemile3 bizim kumsalda öle kabin felan yok orda degişemezsin altına havlu saracan oturcan enfeksiyona davetiye yani , sitemizde havuz var ama havuza girmeyin dio doktorlar o yüzden girmiorum böle kalakaldımkaydirigubbakcemile3

kıs bide göbek açıkmı dolanıon kaydirigubbakcemile3 ben dar şeyler bile giymiom ayıp die:kedi:

he öle dolaşıyom valla:))))) ben bol bişeyler hiç almadım ki bol giyebileyim.zaten hamile kıyafeti diye bişey almadım. normalde ne giyiyosam 1 veya 2 beden büyüğünü alıp giyiyorum

kızım kabine ne hacet zaten ben bikinimi kabine gitmeden değiştitiyom. eğer mayo giyiyosan zor olurda.. bikliniyle kolay oluyo önce bikini üstünüğ diğeinin üstünden takıyosun sonra altındakinin bağcıklarını açıp çıkarıyosun. sonra bi havluyu belinden altına doluyosun bikini altını çıkarıp kurusunu giyoyosun. ben bu olayı günde yaklaşık 4-5 defa yapıyorum mesela. denize girmemekten daha iyi:))))))))

amazoncum ben bi teknik biliyom amaa senin dediğin tekniklerede bakicim cnmmkaydirigubbakcemile3
anaaaaam anladım ben senii lülülülülülü

mehaycım popişleri orda , popolarını sağ tarafımıza dayıyolar :) bütün yük sağ tarafta yani.sağlık ocağına gittiğimde sormuştum ben hemşire karnımı elleyip nerde ne var göstermişti. sağ tarafımızdaki şişlik popişiymiş. arada pat pat vur annesi demişti bana :) kafaları rahim tarafında daha içerde korunaklı bi yerde.
iyi yapmışsın anacım marmarada denize falan girilmez koli basili kaynıyor. ne kadar temiz deseler de işini garantiye al sen boşver.

kız marmarada denize girilir mi be bi de hamiş hamiş. kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…