2009 Ekim Anneleri

doktoruna söyle elacım , zaten değerin öyle çok yüksek değil, kimi kurumlarda 150 yi sınır olarak kabul ediyorlar. 145 o kadar fazla birşey değil, boşu boşuna vücuduna da şeker yükletmemiş olursun hem. yoruyomuş çünkü bu test bebişi ve anneyi. yediklerine dikkat edersen sorun kalacağını sanmıyorum kuşum. Şeniz

çiçekçim o sağ taraftaki ağrı bende de var. sabit hem de devamlı böyle az az ağrıyor. ağrı da değil kramp da değil böyle garip birşey. sanırım rahimi taşıyan bağlar geriliyor. bebişimiz de genelde sağ tarafta ya, o yüzden sağ taraf ağrıyordur muhtemelen. endişelenme canım.

kızlar benim göğsümden süt falan gelmedi hiç...
yaa bide benim göğüs ucum yok eğer çıkmassa nasıl emcek kızım (
göğüs ucun çıkmazsa eczanelerde özel aparatlar satılıyor elacım. o aparatı takıp emziriyosun, biberon ucu gibi birşey. bi de göğüs ucunu çıkarmak için bazı teknikler var, internetten bi araştır boş vaktinde, belki işe yarar kuşum.

öhöm öhöm öhömm cumartesi kendime çamaşır aldım büyümüşüm 75 ti 76 omuş

:lepi: alkisalkisalkis

ama haftada olmaz koyamam resmimi 6 ayda 1 beden büyüdüğüne göre bir 6 ay daha lazım bana
kızım sen ilerleyen aylarda zaten resimlerini koyamazsınki hem göbiş hem memiş ekrana sığmazsın taşarsın.

ooo bekleyemem o kadar canlısını görmeye geliriz oglumla:roflol:bi kerem küçük olan sensin benimkiler büyük deel normal 85:dilcikar: ya kociş adanadan gelsinde bende göbiş resmi koyum ne zamandır komuom foto makinasını götürdü de

bugun hiç bitmicek ben eve hiç gidemicem hiç uuyuyamıcam gibime geliomafoldumben akşam babamla kalıcam hamileyken babayla kalmak gıcık bişimiş rahat edemiom utanıom:kedi:

amazoncum ben bi teknik biliyom amaa senin dediğin tekniklerede bakicim cnmmkaydirigubbakcemile3

Büyüyoruss işte yavaş yavaş yerim senin oğluşunu ben hastaneye geleceğim ama sende bana böyle çikolata vereceksin yoksam gelmem :dilcikar:

bekliyoruz resmini canım eşin bugünmü geliyordu

kizlar benimde sag taraf agriyor genelde yani boyle geriliyor geriliyor sanki ordan yirtilacak gibi acayip bir agrimi desemm acimi desem oyle bisey kafasi ordada ondanmi o kadar agriyor acaba??sol arada bir agriyor ama sag taraf felaket....birde geceleri saga sola donmekten hic uyuyamiyorum artik hic rahat edemiyorum yaa siz uyuyabiliyormusunuz kolaylikla????

mehay ben doğumdan sonra uyuyamıyacağız sanıyordum ama şimdiden başladık işimiz zor canım

Laaa handan niye utanıyorsun göbişinden kısss içeride oğluşun var

babamın yanında utanııom kısım ya yoksa nie utanım ogluşuma kurban olurum:asigim: ama babayla böle bi tuhaf oluo koca göbekle felan ne bilim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…