doktoruna söyle elacım , zaten değerin öyle çok yüksek değil, kimi kurumlarda 150 yi sınır olarak kabul ediyorlar. 145 o kadar fazla birşey değil, boşu boşuna vücuduna da şeker yükletmemiş olursun hem. yoruyomuş çünkü bu test bebişi ve anneyi. yediklerine dikkat edersen sorun kalacağını sanmıyorum kuşum. Şenizgünaydın kızlar...
kötü bi haftasonu geçirdim...
cumartesi ve pazar hastanedeydim...
midemde reflü olduğu için 100mglik şekerli su midemde durmuyo, ctesi günü 10dk sonra aniden başım döndü ve çıkardım bütün suyu o gün iptal oldu, pazarda bu sefer bardak sayısını 2ye düşürdük ama gene aynı son, aniden ateş bastı, başım döndü ve gene kustum...
ben yaptıramıcam bu 100lük testi, kızlarr psikolojim bozuldu nerdeyse, bunun başka bi yolu yokmu acaba? ben yememe dikkat edecem....
çiçekçim o sağ taraftaki ağrı bende de var. sabit hem de devamlı böyle az az ağrıyor. ağrı da değil kramp da değil böyle garip birşey. sanırım rahimi taşıyan bağlar geriliyor. bebişimiz de genelde sağ tarafta ya, o yüzden sağ taraf ağrıyordur muhtemelen. endişelenme canım.kızlar günaydınlar herkese.
kızlar ya benim dün akşamdan beri karnımın sağ tarafında ağrı var aslında ağrıda değil böyle değişik bişey. sanki kramp gibi kasılıyo gibi anlayamadım bi türlü ya. sizdede varmı böyle bi sıkıntı. değerli cevaplarınızı bekliyorum canlarım.
hepimize hayırlı sağlıklı haftalar inşallah..
göğüs ucun çıkmazsa eczanelerde özel aparatlar satılıyor elacım. o aparatı takıp emziriyosun, biberon ucu gibi birşey. bi de göğüs ucunu çıkarmak için bazı teknikler var, internetten bi araştır boş vaktinde, belki işe yarar kuşum.kızlar benim göğsümden süt falan gelmedi hiç...
yaa bide benim göğüs ucum yok eğer çıkmassa nasıl emcek kızım(
öhöm öhöm öhömm cumartesi kendime çamaşır aldım büyümüşüm 75 ti 76 omuş
Zaten sırf sana inat büyüteceğim görürsün )yani lafın gelişi görürsün yoksam nerde görecenn)
76 ya mı Çok dİyorsun ben napİm ozaman ya.........
ama haftada olmaz koyamam resmimi 6 ayda 1 beden büyüdüğüne göre bir 6 ay daha lazım bana
kızım sen ilerleyen aylarda zaten resimlerini koyamazsınki hem göbiş hem memiş ekrana sığmazsın taşarsın.
büyüt anam büyüt , olurmu kısım herkes göbiş resmini koyarken senden memiş resimleri bekliyoruz haftahafta:roflol:
doktoruna söyle elacım , zaten değerin öyle çok yüksek değil, kimi kurumlarda 150 yi sınır olarak kabul ediyorlar. 145 o kadar fazla birşey değil, boşu boşuna vücuduna da şeker yükletmemiş olursun hem. yoruyomuş çünkü bu test bebişi ve anneyi. yediklerine dikkat edersen sorun kalacağını sanmıyorum kuşum. Şeniz
ayy kuşum sormaa yaa :çok üzgünüm:
artık yediklerime dikkat edecem başka yapacak bişey yok malesef:çok üzgünüm:
sen yaptırdınmı cnm şeker testini sonuçlar nasıldı?
çiçekçim o sağ taraftaki ağrı bende de var. sabit hem de devamlı böyle az az ağrıyor. ağrı da değil kramp da değil böyle garip birşey. sanırım rahimi taşıyan bağlar geriliyor. bebişimiz de genelde sağ tarafta ya, o yüzden sağ taraf ağrıyordur muhtemelen. endişelenme canım.
göğüs ucun çıkmazsa eczanelerde özel aparatlar satılıyor elacım. o aparatı takıp emziriyosun, biberon ucu gibi birşey. bi de göğüs ucunu çıkarmak için bazı teknikler var, internetten bi araştır boş vaktinde, belki işe yarar kuşum.
:lepi: alkisalkisalkis
bugun hiç bitmicek ben eve hiç gidemicem hiç uuyuyamıcam gibime geliomafoldumben akşam babamla kalıcam hamileyken babayla kalmak gıcık bişimiş rahat edemiom utanıom:kedi:
amazoncum ben bi teknik biliyom amaa senin dediğin tekniklerede bakicim cnmmkaydirigubbakcemile3
haklisin iyiki babam burda degil:1rolleyes:
amazoncum ben bi teknik biliyom amaa senin dediğin tekniklerede bakicim cnmmkaydirigubbakcemile3
ya ne sapıksın kızım sen yuhh :mymeka::roflol:
delikafadulden delikafadulden abowwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?