yaaa bende tırsıyom cnm yaa, sanki mikrom kaparmışım gibime geliyookafamçokkarıştı
bende öle giyiniom önceden xs s giyerdim şimdi m alıom genelde zaten artık badiler hep hamile badileri gibi modeller karnımı saklamayı sevmiom bütün badilerimde karnım meydanda zaten ay çok güsel bişi ya :asigim:
Ya denizi bulmuşsnuz girin bak bana bu sene deniz meniz birşeycik yok seneye kızımızla gideceğim tatile onda alırım bir bikini ben kapalı olduğum için haremlik seramlık yerlere gidiyoruz yoksam öyle haşemayla falan zor.
valla canım hangi denize gireceğine de bağlı biraz. marmarada gireceksen tedirginliğinde haklı olabilirsin. ama gene de doktoruna zor çünkü bugün de dktorum söyledi yüzme ve yürüyüş hamilelere çok yararlı diye
kıs bahair ben hamileyken bikini giyemem valla giyersem hamile mayosu giyerim sanırım ama denize gircemi sanmıyorum
kzı handan ben de xs giyiyodum şimdi m beden giydiğim oluyo. bazen bozulduğum oluyo yalnız.. sana da oluyo mu?
sana neden bu sene deniz yok yasakmı? yoksa tatile gidemeyeceğin içinmi
yok canım yasak değil eşimin 21 gün izni var onuda doğumdan sonra benimle evde kalarak kullansın istedim o yüzden bu sene tatil falan yok böylelikle ilk günlermizi beraber geçireceğiz inş.
ben giyiyorum herkes de çok gzüel durduğunu söylüyo. ben de mayo giyemem gibi geliyo o sıcakta yapışacak göbeğime. ben normalde bile sıkıntılıyım elimden gelse sütyen falan takmayacam. mayoyla bana darallar basar
seksi şey :icecream:
handaaaaaaan ne soracam. lostun 5. sezonunu bitirdinmi?
evet handan ya en azından 2 gün vermeliler sonuçta eşi doğum yapıyor
Handan ben doğumdan sonra işi bırakmaya karar verdim çünkü bebişe bakacak kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?