2009 Ekim Anneleri

bende öle giyiniom önceden xs s giyerdim şimdi m alıom genelde zaten artık badiler hep hamile badileri gibi modeller karnımı saklamayı sevmiom bütün badilerimde karnım meydanda zaten ay çok güsel bişi ya :asigim:

yaaa bende tırsıyom cnm yaa, sanki mikrom kaparmışım gibime geliyookafamçokkarıştı

valla canım hangi denize gireceğine de bağlı biraz. marmarada gireceksen tedirginliğinde haklı olabilirsin. ama gene de doktoruna zor çünkü bugün de dktorum söyledi yüzme ve yürüyüş hamilelere çok yararlı diye

Ya denizi bulmuşsnuz girin bak bana bu sene deniz meniz birşeycik yok seneye kızımızla gideceğim tatile onda alırım bir bikini ben kapalı olduğum için haremlik seramlık otellere gidiyoruz yoksam öyle haşemayla falan zor.

kzı handan ben de xs giyiyodum şimdi m beden giydiğim oluyo. bazen bozulduğum oluyo yalnız.. sana da oluyo mu?

sana neden bu sene deniz yok yasakmı? yoksa tatile gidemeyeceğin içinmi

kıs bahair ben hamileyken bikini giyemem valla giyersem hamile mayosu giyerim sanırım ama denize gircemi sanmıyorum

ben giyiyorum herkes de çok gzüel durduğunu söylüyo. ben de mayo giyemem gibi geliyo o sıcakta yapışacak göbeğime. ben normalde bile sıkıntılıyım elimden gelse sütyen falan takmayacam. mayoyla bana darallar basar

kzı handan ben de xs giyiyodum şimdi m beden giydiğim oluyo. bazen bozulduğum oluyo yalnız.. sana da oluyo mu?

kalıba göre degişio canım ama genelde m beden oluo dar streç badilerde felan çok yapışık oluo onları giymiyorum ama birazda böle gögüsten aşagısı dökümlü modeller alıom çok tatlı oluoo m beden , L daha rahat olur aslında ama ben m yeterli diom:)

yok canım yasak değil eşimin 21 gün izni var onuda doğumdan sonra benimle evde kalarak kullansın istedim o yüzden bu sene tatil falan yok böylelikle ilk günlermizi beraber geçireceğiz inş.

senin yanına gidebileceğin akraban falan yokmu yazlığı olan? en azından gidip bebişinle yüzerdin o açıdan dedim..

ayy ne güsel olacak demi canan bizde öle düşünoz eşim yıllık iznini dogumda kullancak hep yanımda olsun istiom keşke onlara dogum izni verseler

evet handan ya en azından 2 gün vermeliler sonuçta eşi doğum yapıyor
Handan ben doğumdan sonra işi bırakmaya karar verdim çünkü bebişe bakacak kimse yok

yok bitirmedim canım ya en son 4.sezon 20.bölümde kaldım sanırım tnt pzartesileri veriodu artık yok ya tatile soktular diziyi sanırım uyuslar sen bitirdinmi

evet handan ya en azından 2 gün vermeliler sonuçta eşi doğum yapıyor
Handan ben doğumdan sonra işi bırakmaya karar verdim çünkü bebişe bakacak kimse yok

iyi de zaten erkeklere de doğum izni avrdı. ben işten ayrıldığımdan beri değiştimi yasalar acaba?????

ay bana anlat amazon en son ötekilerde savaşcaklardı felan kuleye gittiler benide rehin gibi aldı jack felan ,gemide çarli öldü sonra ne oldu orda kaldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…