yok bitirmedim canım ya en son 4.sezon 20.bölümde kaldım sanırımtnt pzartesileri veriodu artık yok ya tatile soktular diziyi sanırım uyuslar sen bitirdinmi
anaaaaam anladım ben senii lülülülülülü
mehaycım popişleri orda , popolarını sağ tarafımıza dayıyolar :) bütün yük sağ tarafta yani.sağlık ocağına gittiğimde sormuştum ben hemşire karnımı elleyip nerde ne var göstermişti. sağ tarafımızdaki şişlik popişiymiş. arada pat pat vur annesi demişti bana :) kafaları rahim tarafında daha içerde korunaklı bi yerde.
iyi yapmışsın anacım marmarada denize falan girilmez koli basili kaynıyor. ne kadar temiz deseler de işini garantiye al sen boşver.
kız marmarada denize girilir mi be bi de hamiş hamiş. kafamçokkarıştı
valla canım hangi denize gireceğine de bağlı biraz. marmarada gireceksen tedirginliğinde haklı olabilirsin. ama gene de doktoruna zor çünkü bugün de dktorum söyledi yüzme ve yürüyüş hamilelere çok yararlı diye
ben bitirdim ben bitirdim :lepi:
sendee dandan gibi fesat anladın kanımcaa:1closedeyes:
amazoncum ben sana bişey daha sordum ama alıntı yaparken beceremedim senin yazının arasında kaldı aynı renk bi bak istersen datlumyerimseniben
ee tabee sen fethiyeden konuşursun tabee, biz balayına ölüdenize gitmiştikopuyorumnanaktan çok güzeldii:asigim:
bu sene tatile gitmeyeceğimiz için bende marmarada girmek istemiyorum cnm, ne kadar temiz densede sinmiyo içimee:1rolleyes:
ay bana anlat amazon en son ötekilerde savaşcaklardı felan kuleye gittiler benide rehin gibi aldı jack felan ,gemide çarli öldü sonra ne oldu orda kaldım ben
bahair erdekte var ama dediğim gibi kapalıyım haşemayla girmektende hoşlanmıyorum hemde hamile hamile çok zor sen mayoyla bunalıyorsun birde haşemayı düşün. o yüzden zor canım aslında yüzmek çok yararlı ama sanırım ben bu nimetten faydalanamıyacağım
anlatınsana bana nannn lostu sinyal minyal gönderebildilermi bi işe yaradımı gitmeleri , sawyer felan geri döndüler sayidi felan kurtardılar oralarıda izledim
anaaam sende mi lostçusun? bu arada senin eşinin horlamaları ne alemde:)))))))
o man bişey diyemem şekerim. hem aşkolsun sen gelicem dedin de ben gelmemi dedim gel beraber konuşalım buradan:))))))))
ohoooo çok filmler döndü handancım hangi birini anlatayım. ben'in krallığı sona erdi, jacop kim belli oldu. diğerleri kim o da belli oldu. fazla açık vermeden anlatayım da heyecanı kaçmasın dimi :)))
kız ben o diziyi hayatta tnt den takip edemem. 1 hafta bekleyemem. alıp 4-5 bölüm birden izliyoz biz. yoksa çatlarım yani. son sezonu da biriktiricem , korsanını alıp izlicem yine.korsana hayır arkadaşlar bu arada. :lepi:
ohhh kebap...kıslar benim eşimde doğumda 3 haftalık iznini kullancak...
bide memur olduğu için 5 gün onada doğum izni veriyolarmış :))) 1 ay yanımda olcak yanii çok mutluyum :)))
sen de haklısın canım. ya aslında ben normalde yüzmeyi hiç sevmem eşim kolumdan tutarak götürüyodu ama şimdi doğum kolaylaşır kaslar güçlenir çok kilo aldım vücut sıkılaşır muhabbetine gider oldum... sen de seneye bebişinle rahat rahat girersin en güzeli...
üff evde int olsa bende inidirip izlicemde yok korsanını bulamadım bizim orda ,jacop kimmiş kıs tanıdımız birimi söle çatlatma beni benin krallıgı nası son buldu yaayy digerleri kimmiş ay çatlatma bişiler söle heyecnanım kaçmaz kısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?