çok heyecanlı gördüm seni. söyleme amazon söyleme merak etsin:))))))))
üff evde int olsa bende inidirip izlicemde yok korsanını bulamadım bizim orda ,jacop kimmiş kıs tanıdımız birimi söle çatlatma beni benin krallıgı nası son buldu yaayy digerleri kimmiş ay çatlatma bişiler söle heyecnanım kaçmaz kısım
kıslar benim eşimde doğumda 3 haftalık iznini kullancak...
bide memur olduğu için 5 gün onada doğum izni veriyolarmış :))) 1 ay yanımda olcak yanii çok mutluyum :)))
canancım valla çok süper olur evin kira degilse hiçç düşünme biizm kendi evimiz olsa 5dk düşünmezdim bakardım bebegime canım çok sevindim senin için ben şimdiden üzülüyorum nasıl bırakıp işe gidicem die aglıom bazen çok zor olacak eminim düşünmek bile istemiyorum
Canım sagol
Sizde doğumdan sonra ev alma işine girecektiniz yanlış hatırlamıyorsam allah inş. hayırlısıyla sizede nasip eder canım :Saruboceq:
Evet işin en zor yanı bebişi evde bırakıp çalışmak ama allah sabrını verir canım inş. :1hug:
Canım sagol
Sizde doğumdan sonra ev alma işine girecektiniz yanlış hatırlamıyorsam allah inş. hayırlısıyla sizede nasip eder canım :Saruboceq:
Evet işin en zor yanı bebişi evde bırakıp çalışmak ama allah sabrını verir canım inş. :1hug:
kızım al şu eve bi bilgisayarcık bi de net yaaaa, lüx değil artık bunlar nolcak. bak doğum yapınca haberleşçez ne güzel. kafala kocini de ayarlasın.
o daha tam aydınlanmadı canım, karaduman falan hala muallakta. ama jacobı öldürdü ben. hahahahaa. amma kafan karıştı dimi. bahair doğru dedim dimi ben mi öldürmüştü yoksam john mu? :)))))ay çok uyussun amazon ya sölesen ne var ben bulur islerim küstüm sana:mymeka::dilcikar: peki jacop nası öle görünmez doga sütü biri gibiydi güçlerimi varmış , kıs bütün gün netteyişm işte zaten bide evde neti napım dogumdan sonra gene işe gelcem zaten
evet canım bebişten sorna eve girişcez allah izin verirse daha çoookk çalışmam lazım yani macbur anneme bırakıcam bebegimi ama 3 yaşında kreşe vericem inşallah egitim alması için allahım sabrını verir inş onun gelecegi için yapıcam bunu düşünmek biraz rahatlatıo :bbo:
Handanım tabiki çift maaş gibisi yok ama en azından evimiz kira değil biraz içimi ferahlatıyor bu sebep ne yapayım kızımdan önemli değil ya ben bakarım kızıma
Bizim şirket vermiyor doğum iznini
ohhh kebap...
Elalaım süpermiş ailecek berabersiniz inşallah doğumdan sonra hemde 1 ay kaydirigubbakcemile5
elacım sen ne sordun bana datlum bulamadım ben sorduğunu kafamçokkarıştı
kzılar biz de bu aralar ev alma işine girmeyi düşünüyoruz dua edinde hayırlısıyla olsun işimiz....
handancım anlatılacak gibi değilki izlerken bile beynin bulanıyo. hele bi zaman mekan kavramına girmişler çık işin içinden çıkabilirsen...
Amazon haklısın kısss bizm evdede net yok doğumdan sonra nasıl görüşeceğiz
handan elalım kıss izne ayrılınca nasıl haberleşeceğiz koçişleri ayartıp eve internet almak lazım vereliniortak
Amazon haklısın kısss bizm evdede net yok doğumdan sonra nasıl görüşeceğiz
handan elalım kıss izne ayrılınca nasıl haberleşeceğiz koçişleri ayartıp eve internet almak lazım vereliniortak
o daha tam aydınlanmadı canım, karaduman falan hala muallakta. ama jacobı öldürdü ben. hahahahaa. amma kafan karıştı dimi. bahair doğru dedim dimi ben mi öldürmüştü yoksam john mu? :)))))
ayy efet yaa en son adadan çıkmışlar sonrasını felan gösteriodu zaten jack le çillinin felan bi gidip bi geliolar o flashbackler insanda kafa bırakmıo ama bayılıom ya bu diziye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?