2009 Ekim Anneleri

yok anam söylemem heyecanı kaçar . bi tanesini söliyim tamam, jacop tanıdığımız biri değil.. bu kadar :smiley-cool:
kızım al şu eve bi bilgisayarcık bi de net yaaaa, lüx değil artık bunlar nolcak. bak doğum yapınca haberleşçez ne güzel. kafala kocini de ayarlasın.

ay çok uyussun amazon ya sölesen ne var ben bulur islerim küstüm sana:mymeka::dilcikar: peki jacop nası öle görünmez doga sütü biri gibiydi güçlerimi varmış , kıs bütün gün netteyişm işte zaten bide evde neti napım dogumdan sonra gene işe gelcem zaten

Canım sagol
Sizde doğumdan sonra ev alma işine girecektiniz yanlış hatırlamıyorsam allah inş. hayırlısıyla sizede nasip eder canım :Saruboceq:
Evet işin en zor yanı bebişi evde bırakıp çalışmak ama allah sabrını verir canım inş. :1hug:

kzılar biz de bu aralar ev alma işine girmeyi düşünüyoruz dua edinde hayırlısıyla olsun işimiz....

evet canım bebişten sorna eve girişcez allah izin verirse daha çoookk çalışmam lazım yani macbur anneme bırakıcam bebegimi ama 3 yaşında kreşe vericem inşallah egitim alması için allahım sabrını verir inş onun gelecegi için yapıcam bunu düşünmek biraz rahatlatıo :bbo:

handancım anlatılacak gibi değilki izlerken bile beynin bulanıyo. hele bi zaman mekan kavramına girmişler çık işin içinden çıkabilirsen...

kızım al şu eve bi bilgisayarcık bi de net yaaaa, lüx değil artık bunlar nolcak. bak doğum yapınca haberleşçez ne güzel. kafala kocini de ayarlasın.

Amazon haklısın kısss bizm evdede net yok doğumdan sonra nasıl görüşeceğiz
handan elalım kıss izne ayrılınca nasıl haberleşeceğiz koçişleri ayartıp eve internet almak lazım vereliniortak

o daha tam aydınlanmadı canım, karaduman falan hala muallakta. ama jacobı öldürdü ben. hahahahaa. amma kafan karıştı dimi. bahair doğru dedim dimi ben mi öldürmüştü yoksam john mu? :)))))

yaparsın canım allahım izniyle. günümüzde çok var çokcuk da yapan kariyerde. benim ablamların her ikisi de doğumdan sonra çalıştı ve yeğenlerime annem baktı.. istanbulda yaşam şartları kesinlikle çok zor ve bu bebğin için yapacağın bi fedaklarlık. ben de istanbulda yaşıyo olsaydım çalışacaktım. ki buraya taşınana kadar çalışıyodum da...allah inşallah hayırlısıyla gönlünüzdeki gibi bi de bi ev almayı nasip eder size

Handanım tabiki çift maaş gibisi yok ama en azından evimiz kira değil biraz içimi ferahlatıyor bu sebep ne yapayım kızımdan önemli değil ya ben bakarım kızıma
Bizim şirket vermiyor doğum iznini

canancım 4 aylık izninimi vermiyor şirket? o zaman çıkışını onlar veriyor demi? tazminatını alcan yaneeCADIARZU

ivett:smiley-cool:

Elalaım süpermiş ailecek berabersiniz inşallah doğumdan sonra hemde 1 ay kaydirigubbakcemile5

evet ajkummm:lepi:

elacım sen ne sordun bana datlum bulamadım ben sorduğunu kafamçokkarıştı

cnm kısacaa şekerden böğğğğ-tatlicadiarzu- geldi amaa sen şeker yüklemesi yaptırdınmı? nasıl çıktı dedimdi:asigim:

handancım anlatılacak gibi değilki izlerken bile beynin bulanıyo. hele bi zaman mekan kavramına girmişler çık işin içinden çıkabilirsen...

ayy efet yaa en son adadan çıkmışlar sonrasını felan gösteriodu zaten jack le çillinin felan bi gidip bi geliolar o flashbackler insanda kafa bırakmıo ama bayılıom ya bu diziye:)

tabi pempeecimm kampanyalar falan var zaten şimdik ttnet.te bi kaç bedava net. zaten sınırsız net 29 küsür mü ne bişey de değil yani. bilgisayar da pahalı değil şimdi 450 - 500 arası düzgün bişeyler bulunur. bebiş taksitlerinin arasına kaynatın gitsin.

dandanla sen ayatın kocişleri kısımm bizde var pcde nettezemuszemus

o daha tam aydınlanmadı canım, karaduman falan hala muallakta. ama jacobı öldürdü ben. hahahahaa. amma kafan karıştı dimi. bahair doğru dedim dimi ben mi öldürmüştü yoksam john mu? :)))))

amazoncum şimdi gene son sahneye baktım en son tekmeyi jhon vuruyo ve ateşe atıyo jakop u

ayy efet yaa en son adadan çıkmışlar sonrasını felan gösteriodu zaten jack le çillinin felan bi gidip bi geliolar o flashbackler insanda kafa bırakmıo ama bayılıom ya bu diziye:)

kargolayayım ben sana handancım. 4-5 . bulamıyosan izlersin evde. ama geri yollamazsan var yaa çok pis olur bak demedi deme. :))))))

amin bahaircim sizede bizede nasip etsin rabbim inş ev haklısın çok zor burda yaşamak allah sabrını verecek inş

amazon en son john vurulmuştu çukurda sonra nası çıktı geld feln anlanamıdm zaten ay iice kafam karıştı jacopu nerden bulduda öldürdü ya adam görünmüodu:S

Haklısın amazon bu benim aklıma gelmedi. yoksamm nasıl görüşürüz nayır nolamaz daha doğum öyküleri , bebiş resimleri, vs vs. aa imkansız bu duruma bir çözüm bulunmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…