ıykk canlandırma yaptımda hakkaten igrenç yaaa:roflol: kıslar bide emzirdikten sonra kuruması için braz havalandırmak lazımmış memişleri hemen kapatmıcakmışız e nası öle mal maydanda beklicez yawkaydirigubbakcemile3 ben kaynanamın yanında emziremem ya :kedi:
kıs canan senin göstercek bişiyin varmıki:roflol: sen emziremek iinçin açtıgında hani memik die büyüteçle ararlar:roflol:
Hee bende ondan göstermem diyorum zaten yoksam niye göstermiyim yiğidin malı meydandadır.................
şayet benim kaynanamda gelirse onun yanında emzirmimde biran önce rahat bırakması gerektini anlasın:1closedeyes:
ayyy aklıma ne geldi benim bir arkadaşımın kayınvalidesi almış kızın bebeğini emziriyor neymiş çocuk emmeye alışıyormuş iğrenç ıyyyy düşünemiyorum benim kayınvalidemin öyle birşey yaptığını.. mafoldumben
ayyy aklıma ne geldi benim bir arkadaşımın kayınvalidesi almış kızın bebeğini emziriyor neymiş çocuk emmeye alışıyormuş iğrenç ıyyyy düşünemiyorum benim kayınvalidemin öyle birşey yaptığını.. mafoldumben
hahahahaha sunlara bakin kötü gelinlerrr varya simdi hepsinin handanin elanin temponun vs. kaynanalarina bu siteyi vermek lazim hahahahahahahahhaa
onun varya memikini kopartırım haaa:mymeka::mymeka:
de get senin aranda ülkeler var tabi konuş ohhh:mymeka:
onun varya memikini kopartırım haaa:mymeka::mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol: kızım allah iyiliğini versin içtiğim su boğazımda kaldı boğuluyordum.
hahahahaha sunlara bakin kötü gelinlerrr varya simdi hepsinin handanin elanin temponun vs. kaynanalarina bu siteyi vermek lazim hahahahahahahahhaa
benden çok yaşıcan dandanım bende kopartırım wallaa, sonrada azına veririm:1closedeyes:
hahahah ekimde dogumuma aliyorum kaynanami buraya 3 ay bizde kalacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?