2009 Ekim Anneleri

kız zuzu bu daha yeni evli çıtır gelin bide kaynana uzakta felanya tatlı geliokaydirigubbakcemile3 ilk zamanlar banada öle geliodu şimdi uzakta telde sesine bile gıcık oluomkaydirigubbakcemile3

kıs sidikli 3 ay napacan kaynananla allah yardım etsin pamuk olsa batar:roflol:

yok kiz benim kaynanamin agzi var dili yok agzini acsa hep iyilik hep iyilik, biz iyi olalim esimle ne olursa olsun. beni el üstünde tutuyorlar ilk gelinimya ondan ehehehehe cok seviyor beni gittik o kadar onlara izinde hic bir is yaptirmadi bana

ben torunumu emzirecek kadar şuursuz olcamı sanmıom:roflol:

ahahahahhahaa

heee nolcek ben cok severim kaynanami ne güzel yorulmam hic hem :)))

anamm nası gelinsin nan sen..bitarafını kaşı bari nazar değmesin
kız zuzu bu daha yeni evli çıtır gelin bide kaynana uzakta felanya tatlı geliokaydirigubbakcemile3 ilk zamanlar banada öle geliodu şimdi uzakta telde sesine bile gıcık oluomkaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey

haklısın dandanım, bak ben 1 hafta zor dayandımmsositososito

Korkutmayın nann insanı benim kayınvalidem burnumun dibinde biliyorsunuz. :kedi: öyle çok karışırsa bebişe falan anam ne yaparım ben çıkarırım tırnaklarımı kedi gibi cırlarım valla

yok kiz hic sanmiyorum kaynanamla biseyim olsun. samsunda yasasam bile inan bir kötülügü bir laf sokmasi bir cenesi olmaz melek gibi kadin vallahi. yaninda esime bagirdim bikerede hakkettigi icin ne kadar kizdi ogluna bide agladi kavga ettik diye

Korkutmayın nann insanı benim kayınvalidem burnumun dibinde biliyorsunuz. :kedi: öyle çok karışırsa bebişe falan anam ne yaparım ben çıkarırım tırnaklarımı kedi gibi cırlarım valla
memiklerini aç sen kaçar zaten:roflol:

kıs benim kaynanamda öledir hiçbişimize karışmadı bunca yıl hep siz mutlu olun bana yeter der ama insan zamanla takcak bişiler buluo işte bende severim bana hiçbi kötülügü olmadı ama çok konuşur vs gıcık olcak bişi buluom artıkkaydirigubbakcemile3

dandanım kocan burdayken enerjini başka şeylere harcıyodun kanımca, çok enercik gördüm senii:smiley-cool:

o zaman sorun kaynanalarda degil siz gelinlerde hahahah muahahah sizi kötü gelinler siziii

gögüslerini ac o kacar zaten he nan dandan iyi güldürdün haaaa ahahahah kiz tempo merak ettim memiklerinihahahahahahahah

zuzuuu hic biyerimi kasiyamam gülüm heryerim ter hahahahaha

dandanım kocan burdayken enerjini başka şeylere harcıyodun kanımca, çok enercik gördüm senii:smiley-cool:

hahahhaha yok kız ayda 1 kere harcıom artık o dediginden:kedi:az kaldı kocamın gelmesine heyecanlıyım elam ya sanki yine askerden gelio gibi oluom:kedi: 16,40 da uçaga bincek sagsalim gelseydi:Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…