anlarlarsa tabi:bbo:
anaammm..nası 3 ayyy..bildiğin 3 ayyy..kafamçokkarıştı
handan nan senide görecez kaynana olunca
kıs sidikli 3 ay napacan kaynananla allah yardım etsin pamuk olsa batar:roflol:
ben torunumu emzirecek kadar şuursuz olcamı sanmıom:roflol:
haklısın dandanım, bak ben 1 hafta zor dayandımmsositososito
kıs sidikli 3 ay napacan kaynananla allah yardım etsin pamuk olsa batar:roflol:
ben torunumu emzirecek kadar şuursuz olcamı sanmıom:roflol:
heee nolcek ben cok severim kaynanami ne güzel yorulmam hic hem :)))
kız zuzu bu daha yeni evli çıtır gelin bide kaynana uzakta felanya tatlı geliokaydirigubbakcemile3 ilk zamanlar banada öle geliodu şimdi uzakta telde sesine bile gıcık oluomkaydirigubbakcemile3
:roflol:sen sus ya allah aşkına kendi bebeni emzir hele bi inşallah memişi haritayla göster çocuga bulamaz:roflol:benim torunum olana kadar gögsüm kalcağını sanmıyorum :lepi: olsada emzirmem safmıyım ben
haklısın dandanım, bak ben 1 hafta zor dayandımmsositososito
kız zuzu bu daha yeni evli çıtır gelin bide kaynana uzakta felanya tatlı geliokaydirigubbakcemile3 ilk zamanlar banada öle geliodu şimdi uzakta telde sesine bile gıcık oluomkaydirigubbakcemile3
memiklerini aç sen kaçar zaten:roflol:Korkutmayın nann insanı benim kayınvalidem burnumun dibinde biliyorsunuz. :kedi: öyle çok karışırsa bebişe falan anam ne yaparım ben çıkarırım tırnaklarımı kedi gibi cırlarım valla
yok kiz hic sanmiyorum kaynanamla biseyim olsun. samsunda yasasam bile inan bir kötülügü bir laf sokmasi bir cenesi olmaz melek gibi kadin vallahi. yaninda esime bagirdim bikerede hakkettigi icin ne kadar kizdi ogluna bide agladi kavga ettik diye
dandanım kocan burdayken enerjini başka şeylere harcıyodun kanımca, çok enercik gördüm senii:smiley-cool:
o zaman sorun kaynanalarda degil siz gelinlerde hahahah muahahah sizi kötü gelinler siziii
gögüslerini ac o kacar zaten he nan dandan iyi güldürdün haaaa ahahahah kiz tempo merak ettim memiklerinihahahahahahahah
zuzuuu hic biyerimi kasiyamam gülüm heryerim ter hahahahaha
niye dandanim kocan nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?