2009 Ekim Anneleri

rezilllsırnaşık şey

nan bendeki kiskancliga bakarmisiniz.köye gitmistik, kaynanam mangalin basindaydi. esimde bisey almaya gitti. merak ettim ciktim kapiya. esimi bekledim. biraz ilerdede kaynanam mangal yapiyor. esim geliyor karsidan ben hemen gülümsüyorum oda tabii, sonra gidiyo anasini öpüyor. bende kalakaldim orda. 4 saniye bekledim hala kaynanamin yaninda kizdim girdim iceri

hahahhaha yok kız ayda 1 kere harcıom artık o dediginden:kedi:az kaldı kocamın gelmesine heyecanlıyım elam ya sanki yine askerden gelio gibi oluom:kedi: 16,40 da uçaga bincek sagsalim gelseydi:Saruboceq:

aneyyy kıss hani haftada 1 di önceden noldu performansına seninnkaydirigubbakcemile3

kocimin abisi evlendi canım cuma akşamı adanaya gitti bu akşam gelio 4 gündür ayrıyızmafoldumben

oyy kiyamam canim beniiim insallah sag saglim gelir bebisim merak etme sen. ne heycan vardir sendee ben esimden bir gece ayri kalinca ikimizde sanki yeni bulusacakmis gibi oluyoruz :)))))

rezilllsırnaşık şey

:smiley-cool:

ayda yada haftada bire nasil dayaniyonuz sancinizi felanmi oluyor yoksa ne bilim cokmu isiniz oluyorda vakitmi bulamiyorsunuz yorgunmu oluyorsrunuz ne oluyor size

oyy kiyamam canim beniiim insallah sag saglim gelir bebisim merak etme sen. ne heycan vardir sendee ben esimden bir gece ayri kalinca ikimizde sanki yeni bulusacakmis gibi oluyoruz :)))))

efet canım oda bende heyecanlıyız valla bitsede gelsem dio gittiginden beri bidaha sensiz gitmem dio allahım başımızdan eksik etmesin kocalarımızı ya:Saruboceq:

kısım son 3 aya girdik artık dikkat edioz kasılmalarım oluo nolur nolmaz:kedi:

kıs fatoş adam senede bi kere anasını görmüş onu öpecek tabi :mymeka:

evet ya ne rezilim kendimden utandim valla o kadarda surat yaptim iyyyy eve gidince bugün onu söyleyip özür dilim bide, kuru kuru da özür dilenmez napalim artik mecburen yani :jeyyar::jeyyar:

kısım son 3 aya girdik artık dikkat edioz kasılmalarım oluo nolur nolmaz:kedi:

kıs fatoş adam senede bi kere anasını görmüş onu öpecek tabi :mymeka:

ulen bizdeki şansa tükürim emi, tam şeytanın bacanı kırdık şimdi sen bölee diyonnmafoldumben

:mymeka:kısım sende bi frene bas artık bi zahmet tehlikeli döneme girdik erken dogum felan aaaa

yaaa aaa tr deki doktorada sorduk bir tehlike yok diyo 7 bucuk aylik felan olunca dikkat etmeli dedi. ayriyetten o kolay dogum yapmakda dogruymus hahahahahahahahahahaha nann ben zarrrrttt diye doguracam. elamda zavallim hahahahahahahahahaa

ulen bizdeki şansa tükürim emi, tam şeytanın bacanı kırdık şimdi sen bölee diyonnmafoldumben

:roflol::roflol::roflol: hic sorma

kızlar ne ay ı ne haftası bizim hamilelik şüphem başladığımdan beri bizde tık yok. anladınız dimi mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…