:roflol:deme ya sen rahatsız olmuosan yap kısım ben sana dedm zamanında yap die aha böle kalırsındelikafadulden
kızlar ne ay ı ne haftası bizim hamilelik şüphem başladığımdan beri bizde tık yok. anladınız dimi mafoldumben
:roflol:deme ya sen rahatsız olmuosan yap kısım ben sana dedm zamanında yap die aha böle kalırsındelikafadulden
yaaa aaa tr deki doktorada sorduk bir tehlike yok diyo 7 bucuk aylik felan olunca dikkat etmeli dedi. ayriyetten o kolay dogum yapmakda dogruymus hahahahahahahahahahaha nann ben zarrrrttt diye doguracam. elamda zavallim hahahahahahahahahaa
:roflol::roflol::roflol: hic sorma
işte bu fatoşun aklının mantığının almıyciii bişiyyy..
kızlar ne ay ı ne haftası bizim hamilelik şüphem başladığımdan beri bizde tık yok. anladınız dimi mafoldumben
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ah yawruummm yazık sanaaa
fatoş benim korkum sen doguma giderkende yapacaksın:roflol:
valla ne biz doktora sorduk ne de o bişi söledi. valla böle işte 6-7 aydır idare ediyom adamı takati kalmadı artık garibimin.
aaaaahhhhh kızlar aaahhhh, benim kociş de bebişe bişey olcak korkusuylan yaklaşmıyo bana ya. kaç kere onun yanındayken sordum doktora duysun diye. doktor son aya kadar haftada 2 kez normaldir birşey olmaz dedi. ama buna rağmen korkuyo adam . fenasi gibi dolaşıyorum çok fena. şakkıdı
aaaaahhhhh kızlar aaahhhh, benim kociş de bebişe bişey olcak korkusuylan yaklaşmıyo bana ya. kaç kere onun yanındayken sordum doktora duysun diye. doktor son aya kadar haftada 2 kez normaldir birşey olmaz dedi. ama buna rağmen korkuyo adam . fenasi gibi dolaşıyorum çok fena. şakkıdı
bunca zamandır beraberiz insan biraz fatoşu örnek alır kızım:mymeka::roflol:
valla bende kocamdan köşe bucak kaçıyom adam arada sıkıştırıyor işte:kedi:
yüksek müsadenizle ABAZAlık mazbatamı pempe, çiçeklara, amozon arasında paylaştırıyorum:hooray::hooray::hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?