2009 Ekim Anneleri

:roflol:deme ya sen rahatsız olmuosan yap kısım ben sana dedm zamanında yap die aha böle kalırsındelikafadulden

kaçtı tren kaçtıııkaydirigubbakcemile3

kızlar ne ay ı ne haftası bizim hamilelik şüphem başladığımdan beri bizde tık yok. anladınız dimi mafoldumben

anamm elaaa çiiçek senin namını aldı elinden haberin olsunn..ee şurda bi 2-3 tecrüben war yanni...bak garibime kaydirigubbakcemile3

:roflol:deme ya sen rahatsız olmuosan yap kısım ben sana dedm zamanında yap die aha böle kalırsındelikafadulden

sap gibi demii
yaa şaka bi yana zatii 2 kez falan olduydu ama ikincide rahat değildim nedense

nee nannn:mymeka:

işte bu fatoşun aklının mantığının almıyciii bişiyyy..

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

kızlar ne ay ı ne haftası bizim hamilelik şüphem başladığımdan beri bizde tık yok. anladınız dimi mafoldumben

anlamazmiyiiiiz

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ah yawruummm yazık sanaaa

fatoş benim korkum sen doguma giderkende yapacaksın:roflol:

allah seni varya ne etsin manyak kariiii az kaldin bogazimda kaliyordu ekmek öksüre öksüre bi hal oldum ay doguracam simdi

valla ne biz doktora sorduk ne de o bişi söledi. valla böle işte 6-7 aydır idare ediyom adamı takati kalmadı artık garibimin.

aaaaahhhhh kızlar aaahhhh, benim kociş de bebişe bişey olcak korkusuylan yaklaşmıyo bana ya. kaç kere onun yanındayken sordum doktora duysun diye. doktor son aya kadar haftada 2 kez normaldir birşey olmaz dedi. ama buna rağmen korkuyo adam . fenasi gibi dolaşıyorum çok fena. şakkıdı

ahahhaha buda tam tersi olmuş herkes bi alem ya:roflol:

anam milletin yarası deşildi..kaydirigubbakcemile3

Neyse sadece benim kocişim değilmiş aynen amazon adam nuh diyor peygamber demiyor birgün gazozuna ilaç atacağım görecek gününü.... :lepi:

yüksek müsadenizle ABAZAlık mazbatamı pempe, çiçeklara, amozon arasında paylaştırıyorum:hooray::hooray::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…