2009 Ekim Anneleri

yüksek müsadenizle ABAZAlık mazbatamı pempe, çiçeklara, amozon arasında paylaştırıyorum:hooray::hooray::hooray:

günlerin haftaların ayların geçti senin o ünwanla kuzum..ayrılmak zor olmasınnkaydirigubbakcemile3

bunca zamandır beraberiz insan biraz fatoşu örnek alır kızım:mymeka::roflol:

:roflol::roflol: ay çatlıcam nuri alçolar sizi

nann neyapayım bana hava hoş kociş kaçıyo nannn :mymeka:

:roflol: :roflol: bizim evdede köşe çok ama bir türü kıstırılmak nasip olmadı

yüksek müsadenizle ABAZAlık mazbatamı pempe, çiçeklara, amozon arasında paylaştırıyorum:hooray::hooray::hooray:

bencede canım sen terfi ettin artık:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bencede canım sen terfi ettin artık:roflol:

:teytey::teytey::teytey:

:sinifsinif: :sinifsinif: yok nan çözücem bu sorunu akşam eve giderken bir gazoz tamamdır :lepi:

kıss uyuyan adamın kuşu nasıı ötsünn:roflol::roflol::roflol:

günlerin haftaların ayların geçti senin o ünwanla kuzum..ayrılmak zor olmasınnkaydirigubbakcemile3

öle olcek ama arkidişlerime feda olsunnkaydirigubbakcemile3

Neyse sadece benim kocişim değilmiş aynen amazon adam nuh diyor peygamber demiyor birgün gazozuna ilaç atacağım görecek gününü.... :lepi:
hahahahahahaha.. ah anam ah, çakal karlos bizimki hemen uyku moduna geçiyo yaaa..
:lepi:
:sinifsinif: :sinifsinif: yok nan çözücem bu sorunu akşam eve giderken bir gazoz tamamdır :lepi:

sexi bişeyler giymek lazım ama bu göbekle de seksilik kalmadı ki anassssını satimm. komik olur ne sexisi..

erkek istemezse olmaz bu işler kızlr şansınıza küsün :roflol: bol bol tatlı yedirin dayanamasınlar tavana vursunlar:roflol:

erkek istemezse olmaz bu işler kızlr şansınıza küsün :roflol: bol bol tatlı yedirin dayanamasınlar tavana vursunlar:roflol:
bu devran dönecek be handanımmmm, o zaman görüşüciiizzz.

heee sexy seyler giyinin söyle göbek kismi acik olsun ama hahahahahahahaha nann göbekten seyi göremiyoz ne sexy olmasi
biz de onu diyoz işte. gül sen gül. tuzun kuru tabi..

senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…