yüksek müsadenizle ABAZAlık mazbatamı pempe, çiçeklara, amozon arasında paylaştırıyorum:hooray::hooray::hooray:
yüksek müsadenizle ABAZAlık mazbatamı pempe, çiçeklara, amozon arasında paylaştırıyorum:hooray::hooray::hooray:
günlerin haftaların ayların geçti senin o ünwanla kuzum..ayrılmak zor olmasınnkaydirigubbakcemile3
bunca zamandır beraberiz insan biraz fatoşu örnek alır kızım:mymeka::roflol:
:roflol::roflol: ay çatlıcam nuri alçolar sizi
nann neyapayım bana hava hoş kociş kaçıyo nannn :mymeka:
:roflol: :roflol: bizim evdede köşe çok ama bir türü kıstırılmak nasip olmadı
bencede canım sen terfi ettin artık:roflol:
bencede canım sen terfi ettin artık:roflol:
:sinifsinif: :sinifsinif: yok nan çözücem bu sorunu akşam eve giderken bir gazoz tamamdır :lepi:
günlerin haftaların ayların geçti senin o ünwanla kuzum..ayrılmak zor olmasınnkaydirigubbakcemile3
hahahahahahaha.. ah anam ah, çakal karlos bizimki hemen uyku moduna geçiyo yaaa..
Neyse sadece benim kocişim değilmiş aynen amazon adam nuh diyor peygamber demiyor birgün gazozuna ilaç atacağım görecek gününü.... :lepi:
:lepi:yüksek müsadenizle ABAZAlık mazbatamı pempe, çiçeklara, amozon arasında paylaştırıyorum:hooray::hooray::hooray:
:sinifsinif: :sinifsinif: yok nan çözücem bu sorunu akşam eve giderken bir gazoz tamamdır :lepi:
:
kıss uyuyan adamın kuşu nasıı ötsünn:roflol::roflol::roflol:
Doğru nann Unuttuk tabi bu işleri başka bir çözüm bulmak lazımm
CADIARZUCADIARZUCADIARZU
kızlar bencekonuyu değiştirelim artık bu işin sonu harya alamet değil bak sölemedi demeyin
bu devran dönecek be handanımmmm, o zaman görüşüciiizzz.erkek istemezse olmaz bu işler kızlr şansınıza küsün :roflol: bol bol tatlı yedirin dayanamasınlar tavana vursunlar:roflol:
biz de onu diyoz işte. gül sen gül. tuzun kuru tabi..heee sexy seyler giyinin söyle göbek kismi acik olsun ama hahahahahahahaha nann göbekten seyi göremiyoz ne sexy olmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?