2009 Ekim Anneleri

kiz fatossssssss sen ne zaman geldin :))))))))) yurda döndün demek :)

hosbuldum canim , tesekkür ederim iyiyim ara ara endiselerimiz oluyor ama iyiyim simdilik 2 haftaya bir doktora kontrole gidiyorum isim konusu hala mechul esim alperen-egemen diye tuturuyor bakalim sonuc ne olacak :)

sen neler yaptin nasilsin bebek nasil ?

tam zamaninda geldik ne ile ilgili konusuyordunuz :)))))))))) ayip degilmi ben yokken o konulara girmek sizi sapiklar sizi

hoşgeldin ilkaycım..
kızlar benim bebiş artık 1 kilo oldu heralde , ağırlığını iyice hissediyorum artık, aşağı doğru çekiyor böyle. sizde de böyle oluyor mu?

bende kilo aldıgını hissediorum agırlaştım ,bide nefes almakta zorlnım derin nefes alamıorum bu haftalarda normalmiş ama çok gıcık ya

muhahahahah ela dandan zuzu cicek amazon tempo felan konusuyorlardi dedim susun konusmayin bu konulari bakin uyari alacaz felan hem ucmayin fazla diye banamisin deemediler dinlemediler beni iste. o kadar ugrastim konu degistirmek icin ama bunlarin ruhlarina islemis

döndüm yurda ilkayum evimi cok özlemisim ama bi cok üzgüünüm memleketimi özlüyom .. bebegim cok iyi baktirdim samsunda 5 dk video cekti bol bol resim verdi tüm bilgilerini aldim cok ama cok inceledi cok güzeldiii.alperen egemen güzel isimler gülümmm a.s.

hoşgeldin ilkaycım..
kızlar benim bebiş artık 1 kilo oldu heralde , ağırlığını iyice hissediyorum artık, aşağı doğru çekiyor böyle. sizde de böyle oluyor mu?

hosbuldum tatlim

benimde oyle bir hissim vardi gecen hafta doktoruma sordum bebek asagi dogrumu iniyor nedir orda baski hissediyorum diye , oda demisti simdilik normal önümüzdeki ay bebek yukari dogru cikar dedi bu defa tekmeleri daha yukardan hissedersiniz demisti simdi alttan alttan hissediyorum zaten :)

:)))))))))))) elayi zaten biliyorumda zavallim abaza oldu gitti daha gerdege giremedin mi kiz elaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))))))) bizim kizlar bu konuda cok becerikliler masallah ama artik son 3 aya giriyoruz son dönemler zor olacak bizim icin bu konuyla ilgili yasak gelebilir

kızlar bazen dogurucam sanıorum karnım gerilio böle kasılıorum nefes alamıom felan korkuom ama nette normal yasıo doktora söledim magnesyum verdi faydası oldu günde 2 kere yasıo üstünde ama ben 1 kere içiom 2 çok degilmi siz kaç kere içionuz magnesyum ?

benim doktor bana hic magnesyum vermedi , neden vermiyorsa gecen sordum demir verecekmisin diye hayir dedi kanda yeterince demiriniz var dedi , anlamadim gitti elevitten baska birsey kullanmiyorum simdilik belki bu aylarda baska birsey verir

2 kere ediyse 2 kere al handancım. benim de öyle kasılmalarım olmuştu 4. ayda falan . 2 kere alıyordum günde. magnezyumun herhangi bi zararı yok, idrarla atılıyor fazlası.
nefes alamaman da normal, plesanta akciğerlerine bası yaptığı için, derin nefes almakta zorlanırmışız bu aylarda.
o kasılmalar da hazırlık kasılmalarıdır , bu haftalarda başlıyormuş vücut antrenmanlara. korkma kuşum. magnezyum rahatlatır seni.
çok rahatsız olduğunda ılık bi duş al gevşersin.

benim doktor bana hic magnesyum vermedi , neden vermiyorsa gecen sordum demir verecekmisin diye hayir dedi kanda yeterince demiriniz var dedi , anlamadim gitti elevitten baska birsey kullanmiyorum simdilik belki bu aylarda baska birsey verir

elevitte demir de var magnezyum da var ilkaycım.

yok kısım ben mazbatamı devrettim okusana geçmişi:mymeka:

canım magnezyumu bir sor istersen özeliikle senin içmen lazım die düüşünüom canım erken dogumu engelliomuş mutlaka sor bu gidişte

haklısın canım ya 2 kere içim ama çok igrenç tadı , zaten ilaç manyagı olduk anasını satım demiri günde 2 kere iiçiom ,akşamları calsiyumu suda eritiom içiom bide magnesyum çıktı başıma , saol canım bilgiler içinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…