o degilde kizlar ben artik yürüyemez hale geldim oturdugum yerden zor kalkiyorum malum benim ocakta tedavim baslamisti eklem iltihapi icin hap kullaniyordum iltihap gecsin diye, ee hamile kalincada icemedim daha, belim, kalca kemiklerim hep iltihap oldu, kemiklerim cok kötü.. dogumdan sonra sütümde bitince tedaviye alacaklar beni
^ben hep 50 lerdeydim evlendikten sonra 62 felan oldum yanlis hatirlamiyorsam.. 7 kilo felan aldim iste hamilelikte sadece.
bende 52 idim şuan 57 yim.ve 6 ay bitti sen kaç aylıksın yada haftalıksın
ilkaycım efet erkendogumu engelliomuş ve kasılmaları ben kasılmam var diince doktorum direk magnezyum verdi mutlaka sor tatlım bakalım ne dicek doktorun bende merak ettim bundan sonra daha dikkatlı olmamız lazım her yönden inşallah hepimiz saglıkla zamanında alıcaz melekleri kuca:Saruboceq:agımıza
ya aman işte 24 hafta bitti benim ya 6 ay geride kaldı die hesaplıorum:) bi an önce doğum gelsin istiyorum napıım çok heyecanlıım hele o minik ellerini ayaklarını vuruşlarını mü
ziklerle oynayışını hissettikçe içim kaynıo:)) kız benimki kendisi geçen hafta belli etti cinsiyetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?