2009 Ekim Anneleri

o degilde kizlar ben artik yürüyemez hale geldim oturdugum yerden zor kalkiyorum malum benim ocakta tedavim baslamisti eklem iltihapi icin hap kullaniyordum iltihap gecsin diye, ee hamile kalincada icemedim daha, belim, kalca kemiklerim hep iltihap oldu, kemiklerim cok kötü.. dogumdan sonra sütümde bitince tedaviye alacaklar beni

geçmiş olsun canım ya inş iileşirsin kısa zamanda:teselli: kaç kilo aldın fatoşum sen toplamda

slm kızlar nasılsınız nasıl gidior hamilelik ?? ben bayadır girmiorum...6 ay bitti artık ama top gibi bir karnım var ve ben bi kaç kilo aldım ama bebiş iyimiş dr amcası öle dio

magnezyume rken doğumu önlüyormuş evet. hatta kasılmaları engellediği için son haftalarda kullandırtmıyormuş doktorlar.
fatoşçum geçmiş olsun datlum yaa :teselli:

elaaaaaaaaaa kacinci sayfada tatlim valla gecmise hic bakmiyorumki nadir bakiyorum :))))))))

handanim gercektenmi magnezyumun erken dogum icin iyi geldigi ?? ben hic duymadim benim aptal doktor neden vermiyorki bana ? kendim alsam bari gidip eczaneden , kasilmayi engelleyen iki ilac ismi duydum diger topiklerde prepar ve nidilat isimlerinde iki ilac kullanan kisiler varmis ben sali gunu doktoruma sorayim bunlari , kasilmalar cok kotu ALLAH korusun en buyuk tehlike , ama ara ara olan kasilmalari tajip etmek gerekiyormus yani kac sn surdugunu falan simdi bazen yalanci kasilmalar oluyormus bu haftalarda baslayan önemli olan suresi ve siddetiymis eger kasilma agri yapmiyorsa ve 1 saatte 4 den fazla olmuyorsa normalmis degilse tehlikeymis bunu burda okudum ayrica doktorumda aynisini soyledi , bazi kadinlarda kasilma sirt bel bazilarinda kasik olarak hissediliyormus

amazonn tatlim elevitte varda yeterlimi onu bilmiyorum demir ve magnezumun

hoşgeldin dilse maşallah bebişine

anladım fatoşcum az almışsın ben 10 kilo aldım ama son 2 haftadır almıorum kilo aferin bana:dance:

ilkaycım efet erkendogumu engelliomuş ve kasılmaları ben kasılmam var diince doktorum direk magnezyum verdi mutlaka sor tatlım bakalım ne dicek doktorun bende merak ettim bundan sonra daha dikkatlı olmamız lazım her yönden inşallah hepimiz saglıkla zamanında alıcaz melekleri kuca:Saruboceq:agımıza

insallah handanim

hosgeldin dilse

6 ay bitmediki tatlim daha icindeyiz :))))))))) keske hemen bitse bazi doktorlar farkli hesapliyor 22 26 ya kadar 6 ay 27 den itibaren 7 aya basliyoruz nasip olursa

ya aman işte 24 hafta bitti benim ya 6 ay geride kaldı die hesaplıorum:) bi an önce doğum gelsin istiyorum napıım çok heyecanlıım hele o minik ellerini ayaklarını vuruşlarını mü
ziklerle oynayışını hissettikçe içim kaynıo:)) kız benimki kendisi geçen hafta belli etti cinsiyetini

Magnezyum, gevşetici özelliğe sahip bir mineraldir.
Tüm canlı hücrelerin en önemli katyonlarından biri olan magnezyum, kemiğin yapısında yer alır. Kalsiyumla birlikte damar tonusu ve kalp kasının kasılması gibi olaylarda etkilidir. Kalsiyum, kasları uyararak kasılmasını sağlarken, magnezyum kasları gevşetir ve damarların genişlemesini sağlar.
Hamilelikte gerekli miktarda magnezyum sağlanamadığında (titreme, kramp, konvülziyonlar) görülebilir. Magnezyum desteğinin, hamilelikte sık karşılaşılan bacak kramplarını azalttığını gösteren çalışmalar var. Ayrıca magnezyum desteğinin, uterus (rahim) kasları üzerindeki gevşetici etkisi nedeniyle, erken doğumları ve düşükleri engellediği bildirilmektedir -alıntı.

:))))))) gözün aydin olsun canim prensesini ALLAH sana bagislasin ve tum bebeklerimizle birlikte haklisin insan heyecanlaniyor merak ediyor o ani sabirsizlikla bekliyor , zaman gecsin bende cok istiyorum ama saglikli ve zamaninda dogsun hemen dogmasinlar gunleri var daha ama su gibi gecsin o gunler insallah

evet zaman hemen geçsin ama vakitlice doğsun kızım geçen gün ters dönmüş karnımda 4 gün 5 gün yerimden kalkamadım belden aşağım felç gibiydi bel boşluğu die bişi varmış ben tam anlayamadım ama yaşayan olursa korkmasın 5 gün sora kızım dik durmaktan sıkıldı eski pozisyonuna döndü

handanim bilgi icin tesekkürler tatlim :1hug:

ben biraz yokum pc de oglum gelecek onu almaya iniyorum öptüm kizlar sonra gelirimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…