2009 Ekim Anneleri

bende 2 kere içim o zaman saol yasemincim
rica ederim şekerim
rahim genisledikce bel agrisida ekleniyor bu iltihapa anlicaniz babaannem gibiyim zor yürüyorum

slm kızlar nasılsınız nasıl gidior hamilelik ?? ben bayadır girmiorum...6 ay bitti artık ama top gibi bir karnım var ve ben bi kaç kilo aldım ama bebiş iyimiş dr amcası öle dio
valla benim pek karnım yok iç karnım geniş herhalde
handanim gercektenmi magnezyumun erken dogum icin iyi geldigi ?? ben hic duymadim benim aptal doktor neden vermiyorki bana ? kendim alsam bari gidip eczaneden , kasilmayi engelleyen iki ilac ismi duydum diger topiklerde prepar ve nidilat isimlerinde iki ilac kullanan kisiler varmis ben sali gunu doktoruma sorayim bunlari , kasilmalar cok kotu ALLAH korusun en buyuk tehlike , ama ara ara olan kasilmalari tajip etmek gerekiyormus yani kac sn surdugunu falan simdi bazen yalanci kasilmalar oluyormus bu haftalarda baslayan önemli olan suresi ve siddetiymis eger kasilma agri yapmiyorsa ve 1 saatte 4 den fazla olmuyorsa normalmis degilse tehlikeymis bunu burda okudum ayrica doktorumda aynisini soyledi , bazi kadinlarda kasilma sirt bel bazilarinda kasik olarak hissediliyormus
kızım sakın ha o ilaçları kullanma doktorların verdiği magnezyum diosporal şase senin dediklerini doktor tehlike gördüğünde veriri sakın kafadan kullanayım deme üzme bizidelmaz:
6 ay bitmediki tatlim daha icindeyiz :))))))))) keske hemen bitse bazi doktorlar farkli hesapliyor 22 26 ya kadar 6 ay 27 den itibaren 7 aya basliyoruz nasip olursa[/QUOTE]
ayy 9, aylarıda görcez acele etmeyin şekerler

ben biraz yokum pc de oglum gelecek onu almaya iniyorum öptüm kizlar sonra gelirimopuyorumnanaktan[/QUOTE]

görüşürüz şekerim dedikelrimi unutma heeeeeeekaydirigubbakcemile3

ay offfff ölücem bugün 50lik şeker yüklemesi yapıldı sonuç 168 yarın 100lük yapılacak benim durmumda olan var mı yada olduğunu bildiğiniz üye ben uzun zamandır giremedim ne olur bildiklerinizi paylaşın cannnnııım çok acıyo ya KIZIMA bişeyolursa

agrega canım 100 mg yüksek çıkarsa sana diyet veriyor canım hamurişi tatlı kızartma yasak
zeynep arkadaşımızın 160 çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam o günlük takip yapıyor şeker aletiyle (açlık değerinin ölçüldüğü) onunla günde 4 kere şekerini ölçüp not alıyorsun sımırı geçmemesi gerekiyor onuda diyetinle ayarlıyorsun
ınş. değerlerin iyi çıkar canım

offf yaa sağolun kızlar ne yapıcam ben şimdi bu zaten zor bebekti zor elde edilen beebek ona bişey olursa kahrolurum

ıNCıCıM sağol bizde iyiyiz oğluşumla geziyoruz ne yapalım bugünde misafirlerim vardı bakamadım merak ettim sizi şahsen

agrega, canım allahın izniyle meleğin sağlıkla doğar kucağına alırsın inş. sıkma bu kadar canını onuda içinde üzme tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…