2009 Ekim Anneleri

selam kzılar... ya ben geliyorum siz gidiuosunuz bi rastlaşamadık bugün kimseyle.. keremim ben dün yaptırdım 50 liliği 81 e 161 çıktı dokttorum buna bile normal dedi. normalde açlığın değerinin üstüne 50 eklediğinde (50 lik ya) çıkan değere kadar olan sonuçalrı normal kabul ediyoruz ama hamilelerde biraz yğksek olabileceğinden açlığın 2 katına kadar olan değeri normal kabul ediyoruz dedi. diet de vermedi.

günaydınnn ekimin en güzel anneleriiiopuyorumnanaktan
ben dün şeker testi oldum 50mg lık 122 çıktı değerim doktor çok iyi dedi
ikinci teste gerek yok dedi zemuszemuszemuszemus
çok şükür herşey yolunda kızlarrr

çiçek günaydınn...yerimseniben....
bulcuk günaydın...yerimsenibengözünaydınnn canımmm:lepi:

g ü n a y d ı n güzel annişlerrrryerimseniben......

günaydinnn lallimmmmmmmmmm :asigim::asigim::asigim:

günaydınlarherkese
hadi kıslar nerde kaldınız

günaydin cicegummm a.s.

gözün aydinnn dadluuuuumm masallahhh

günaydınlarrrrrrr
Bulcuk gözünaydın canım

günaydinlarrr tempommmmmmmm opuyorumnanaktan

çiçek günaydınn...yerimseniben....
bulcuk günaydın...yerimsenibengözünaydınnn canımmm:lepi:
sağolasın cicim

günaydınlarrrrrrr
Bulcuk gözünaydın canım
sağol pembem

gözün aydinnn dadluuuuumm masallahhh
sağolasunn fatoşcum
bugün 15.30 kizimiiii görecemmmmmmm heycandan uyuyamadim kizlar kalbim güm güm atiyor sabah sabah bayada enerjiydi kizuuum

oyy oyy ne güzell yaa ben bir ay sonra görcem mafoldumben

günaydın herkese... şeker testi iyi cıkmıs ne güzel umarım bnm de ıyı cıkar ... 2 hafta var daha doktora.. kızlar bir de bısey sorcam aşılarınızı oluyormusunuz ben bitane oldum 17 sınde tekrar olucam bi tane ası kartı verdıler gebeler için. siz ne durumdasınız merak ettim

bugün 15.30 kizimiiii görecemmmmmmm heycandan uyuyamadim kizlar kalbim güm güm atiyor sabah sabah bayada enerjiydi kizuuum

Rabbim nasip ederse bende seninle aynı saat aynı dakika görcem kızımı tam 17 gün oldu onu görmeyeli. boyu ne oldu kilosu ne oldu o kadar merak ediyorum ki cnm.
şu saatler geçsin bi an önce istiyorumkaydirigubbakcemile5

ben aşı için doktora sordum
gerek yok eskiden gerekliymiş
evde doğum yapılıomuş ama şimdi sen hastanede temiz ortamda yapıcaksınız
gerekli değil dedi
bi tane yaptırrım belki diye düşünüyorum

Günaydın güzelleropuyorumnanaktan
Yaa sıcaklardan heralde başım çok ağrıyo ve dönüyo, kahvaltımı bile bitiremedim:çok üzgünüm:

bulcukcum gözün aydın cnm, maşaşkkah bebişine 100lük çok zor iyiki ona gerek kalmamışyerimseniben

Kıskandım bende görmek istiyorum kızımı :umursamaz: sende güzel haberlerle gel canım Şeniz

Günaydın canım
Demekki kızında heyecanlı anasına görüneceği için güzel haberlerini bekliyoruz fatoşum .

sagol tempom benimmm insallah canimmm

amanda amannn benim gülüm gelmisss hosgeldin canikoooom yorma kendini dadlum sicaktandir devam ederse sen yinede bi doktora görün günaydiiiin sanada muucuxxx.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…