g ü n a y d ı n güzel annişlerrrryerimseniben......
günaydınlarherkese
hadi kıslar nerde kaldınız
günaydınnn ekimin en güzel anneleriiiopuyorumnanaktan
ben dün şeker testi oldum 50mg lık 122 çıktı değerim doktor çok iyi dedi
ikinci teste gerek yok dedi zemuszemuszemuszemus
çok şükür herşey yolunda kızlarrr
günaydınlarrrrrrr
Bulcuk gözünaydın canım
sağolasın cicimçiçek günaydınn...yerimseniben....
bulcuk günaydın...yerimsenibengözünaydınnn canımmm:lepi:
sağol pembemgünaydınlarrrrrrr
Bulcuk gözünaydın canım
sağolasunn fatoşcumgözün aydinnn dadluuuuumm masallahhh
bugün 15.30 kizimiiii görecemmmmmmm heycandan uyuyamadim kizlar kalbim güm güm atiyor sabah sabah bayada enerjiydi kizuuum
bugün 15.30 kizimiiii görecemmmmmmm heycandan uyuyamadim kizlar kalbim güm güm atiyor sabah sabah bayada enerjiydi kizuuum
günaydın herkese... şeker testi iyi cıkmıs ne güzel umarım bnm de ıyı cıkar ... 2 hafta var daha doktora.. kızlar bir de bısey sorcam aşılarınızı oluyormusunuz ben bitane oldum 17 sınde tekrar olucam bi tane ası kartı verdıler gebeler için. siz ne durumdasınız merak ettim
Rabbim nasip ederse bende seninle aynı saat aynı dakika görcem kızımı tam 17 gün oldu onu görmeyeli. boyu ne oldu kilosu ne oldu o kadar merak ediyorum ki cnm.
şu saatler geçsin bi an önce istiyorumkaydirigubbakcemile5
bulcukcum gözün aydın cnm, maşaşkkah bebişine100lük çok zor iyiki ona gerek kalmamışyerimseniben
Günaydın canım
Demekki kızında heyecanlı anasına görüneceği içingüzel haberlerini bekliyoruz fatoşum .
Günaydın güzelleropuyorumnanaktan
Yaa sıcaklardan heralde başım çok ağrıyo ve dönüyo, kahvaltımı bile bitiremedim:çok üzgünüm:
bulcukcum gözün aydın cnm, maşaşkkah bebişine100lük çok zor iyiki ona gerek kalmamışyerimseniben
Günaydın güzelleropuyorumnanaktan
Yaa sıcaklardan heralde başım çok ağrıyo ve dönüyo, kahvaltımı bile bitiremedim:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?