2009 Ekim Anneleri

bugün 15.30 kizimiiii görecemmmmmmm heycandan uyuyamadim kizlar kalbim güm güm atiyor sabah sabah bayada enerjiydi kizuuum

ajkımm güzel haberlerle gel inşallah:Saruboceq:

nazcım ben tetenazun ilk dozunu 26 haziranda yaptırmıştım, ikincisini dün yaptırdım 3. 30 aralıktayerimseniben banada aşı kartı verdileryerimseniben

kızlar Allah nasip ederse bende15,30 da kzımı görcem bugün süprizzzzz

güzel haberlerle gel inşallah cnm:Saruboceq:

sagol tempom benimmm insallah canimmm

amanda amannn benim gülüm gelmisss hosgeldin canikoooom yorma kendini dadlum sicaktandir devam ederse sen yinede bi doktora görün günaydiiiin sanada muucuxxx.

ajkımm yormuyom kendimi ulenn her baş ağrısına doktora gidersek işimiz iş haaakaydirigubbakcemile3 beni kendinle karıştırmaa sidiklimmŞeniz

günaydın canım .
geçmiş olsun ama bitir kahvaltını bak arkandan ağlar sonra .süprizzzzz

sağoll cnmmŞeniz artık çok geç yiyemedeklerim şuan çöptelerrkafamçokkarıştı

dün akşam ablama gittim kızını sevdim 6 aylık oldu maşallah çok tatlı onu gördükçe kızıma biran evvel kavuşmak istiyorum

selam kızlar günaydın nedense moralim bozuk ve asabiyim

günaydiiin hic bulasmiyalim sana desene :)))

lan sanada iyilik yaramiyo :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

dün akşam ablama gittim kızını sevdim 6 aylık oldu maşallah çok tatlı onu gördükçe kızıma biran evvel kavuşmak istiyorum

ayy maşalahhhh ya bende istiom bendeopuyorumnanaktan kocişimde yigeninin fotolarını çekmiş bol bol onlara baktım allahım ne tatlı 3 aylık daha zzaman durdu sanki yaaa bu aralarrrr

kızlar valla ben alıntı yapamıycam baya kacırmısım konuyu doktora gıdecek olanlara sağlıklı haberlerle dönmelerını temenni ederim. kahvaltısını bitirmeyen anişim süt içtin mi bari ?iç bakem bebiş için.
az önce ocak annelerını okudum da cok şekerler daha yenı ya ne heycan kendı ılk günlerımı anımsadım

aşı yı bana da doktorum gerek yok dedı ıstersen yaptır bn yaptırdım valla.ıkı gun sonra da ayağımı demır e cizdirdim.iyiki yaptırmısım ne olur ne olmaz.yaptırın bence.zaten o karttakılerı yaptırınca ömür boyu gerekmıyomus bırdaha

ciceklara, ELALI+, Fatos_55, gulican, handan2546, hoho, keremim, naz06, pembeinci, seydahancer, zeyno55 tekrardan günaydın güsell annişler....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim:.
fatoşumm ve çiçekcim iyi haberlerle gelin.:asigim:.bende özledim bebişimi yaaa....:asigim:

bu doktorlarıda anlamak zor...kızlar 3 kez yapılınca tetenoz aşısı 5 yıl 5 kez yapılınca 7 yıl koruyormuşş.....bence yaptırmakda fayda var yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…