ciceklara, ELALI+, Fatos_55, gulican, handan2546, hoho, keremim, naz06, pembeinci, seydahancer, zeyno55 tekrardan günaydın güsell annişler....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim:.
fatoşumm ve çiçekcim iyi haberlerle gelin.:asigim:.bende özledim bebişimi yaaa....:asigim:
kızlar valla ben alıntı yapamıycam baya kacırmısım konuyu doktora gıdecek olanlara sağlıklı haberlerle dönmelerını temenni ederim. kahvaltısını bitirmeyen anişim süt içtin mi bari ?iç bakem bebiş için.
az önce ocak annelerını okudum da cok şekerler daha yenı ya ne heycan kendı ılk günlerımı anımsadım
aşı yı bana da doktorum gerek yok dedı ıstersen yaptır bn yaptırdım valla.ıkı gun sonra da ayağımı demır e cizdirdim.iyiki yaptırmısım ne olur ne olmaz.yaptırın bence.zaten o karttakılerı yaptırınca ömür boyu gerekmıyomus bırdaha
ciceklara, ELALI+, Fatos_55, gulican, handan2546, hoho, keremim, naz06, pembeinci, seydahancer, zeyno55 tekrardan günaydın güsell annişler....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim:.
fatoşumm ve çiçekcim iyi haberlerle gelin.:asigim:.bende özledim bebişimi yaaa....:asigim:
ne sütü kızımmlülülülülülü ben sabah açık bi çay içiyom sütü akşam üstü içiyomm:çok üzgünüm:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar hepinize günaydınnn....
bu grup gibi etkin grup görmedim, diğer yerler çook sönük bee...
elam aman haa dikkat et kendine. yorulma fazla. bir de bol bol su iç canım..
geldi elam çok şükür, giderdik tabi ayıpsın:jeyyar:
kızlar hepinize günaydınnn....
bu doktorlarıda anlamak zor...kızlar 3 kez yapılınca tetenoz aşısı 5 yıl 5 kez yapılınca 7 yıl koruyormuşş.....bence yaptırmakda fayda var yerimseniben
kızlar aranız da tüyleri dökülen var mı? ay benm hıc dükülmedı ya aksıne uzama süresi arttı. bugün tatil e gitcez almam lazım gözümde bir buyüyoki anlatamam offf...
handan gözünaydın canım kocişin gelmiş
ya süt dedinizde ben buaralar abarttım 1 liteye yakın süt içiyorum bir zararı varmıdır çok içmenin ama canım istiyyyyyyyyy..
ne dökülmesii yaa benimkiler çok çan-buk uzuyo hele koltuk altlarım... bidee göbeemm çok kötü gözüküyo gözümee:çok üzgünüm:[/QUOTE .!.:göbek bnm de kafayı yedı.zannedersem badem yağından oldu beslıyormus aynı zamanda.kestım sürmeyı ama iş işten gecti..
badem yağı sürüpte uzamayan var mı arkadaslar?
bende yarım lt içiom hergün ama yagsız olanlardan sende onlardan iç boşyere kilo alma şişkosositososito
cicek seninle ayniyiz tam
aksam da içiyom sabahta içiyom ben.en cok yoğurt süt için diyolar...ben söyliyim dedim sekerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?