2009 Ekim Anneleri

inşallah dadluum inşallahhhhhhhhhhh

kızlar aranız da tüyleri dökülen var mı? ay benm hıc dükülmedı ya aksıne uzama süresi arttı. bugün tatil e gitcez almam lazım gözümde bir buyüyoki anlatamam offf...

ne sütü kızımmlülülülülülü ben sabah açık bi çay içiyom sütü akşam üstü içiyomm:çok üzgünüm:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne sütü kızımmlülülülülülü ben sabah açık bi çay içiyom sütü akşam üstü içiyomm:çok üzgünüm:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aksam da içiyom sabahta içiyom ben.en cok yoğurt süt için diyolar...ben söyliyim dedim sekerim..

elam aman haa dikkat et kendine. yorulma fazla. bir de bol bol su iç canım..

sağol cnmmŞeniz

geldi elam çok şükür, giderdik tabi ayıpsın:jeyyar:

hiçç şaşırmadımmkaydirigubbakcemile3

kızlar hepinize günaydınnn....

günaydın bitanemmŞeniz

bu doktorlarıda anlamak zor...kızlar 3 kez yapılınca tetenoz aşısı 5 yıl 5 kez yapılınca 7 yıl koruyormuşş.....bence yaptırmakda fayda var yerimseniben

bencede senceyerimseniben

bu grup gibi etkin grup görmedim, diğer yerler çook sönük bee...

bencede cnmmŞeniz

kızlar aranız da tüyleri dökülen var mı? ay benm hıc dükülmedı ya aksıne uzama süresi arttı. bugün tatil e gitcez almam lazım gözümde bir buyüyoki anlatamam offf...

ne dökülmesii yaa benimkiler çok çan-buk uzuyo hele koltuk altlarım...
bidee göbeemm çok kötü gözüküyo gözümee:çok üzgünüm:

ya süt dedinizde ben buaralar abarttım 1 liteye yakın süt içiyorum bir zararı varmıdır çok içmenin ama canım istiyyyyyyyyy..

ne dökülmesii yaa benimkiler çok çan-buk uzuyo hele koltuk altlarım... bidee göbeemm çok kötü gözüküyo gözümee:çok üzgünüm:[/QUOTE .!.:
göbek bnm de kafayı yedı.zannedersem badem yağından oldu beslıyormus aynı zamanda.kestım sürmeyı ama iş işten gecti..

badem yağı sürüpte uzamayan var mı arkadaslar?

Günayydın kısslar
Ben de bugün davul gibi şişmişim ve midem bulanıyo. Kafamı koydum masaya şekerleme yapıyorum. Niye böyle şiştim anlamadım, ne yapmak lazım su içmek haricinde önerisi olan var mı kısslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…