göbek bnm de kafayı yedı.zannedersem badem yağından oldu beslıyormus aynı zamanda.kestım sürmeyı ama iş işten gecti..
badem yağı sürüpte uzamayan var mı arkadaslar?
ben hiç süt içemiyorum benım bebek baya çelimsiz olcak yawww
gözün aydin dandanim
sen simdi baya formundasindir :jeyyar:
Günayydın kısslar
Ben de bugün davul gibi şişmişim ve midem bulanıyo. Kafamı koydum masaya şekerleme yapıyorum. Niye böyle şiştim anlamadım, ne yapmak lazım su içmek haricinde önerisi olan var mı kısslar
ya süt dedinizde ben buaralar abarttım 1 liteye yakın süt içiyorum bir zararı varmıdır çok içmenin ama canım istiyyyyyyyyy..
neren şişmiş gülican
Canım sanırım bütün yağlar yapıyo beslediği için. Ben yağ karışımı sürüyorum, remen çizgi gibi yağın geldiği yerler daha kısa sürede ve çok çıkıyo. Ama sorun etmiyorum yağı kesince azalır. Çatlkalardan daha çok korkuyorum, o yüzden hergün yağlanmaya devam
:roflol: :roflol: :roflol:
Yok nan niye çelimsiz olsun bebek senden alıyor canım kalsiyumu sen kalsiyumsuz kalıyorsun yoğurt yada ayran tüketiyorsun değilmi sakın onlarıda almıyorum demeklava:
neren şişmiş gülican
calsiyum hapı alıyordun değilmi canımne güzel işte cnm yaaa ben 200ml yi bile zor içiyorum:çok üzgünüm:
doğru ya ben çelımsız olucam o zaman yiyorum canım arada yoğurt sırnaşık şey
ayrıca renklı dopplere girdim dun ebbeği göstermedı pis heriff 1 ay dahamı beklıcem bennn yaa çıldırcammmmmmmmmmmmmmmmmm:sinifsinif:
Ellerim, ayaklarım, yüzüm hatta bacaklarım. Acıyo bi de . Böyle mayalı poğaçayı fırına koyarsın yukarı doğru kabarmaya başlar ya aynı onun gibi. Tuzlu bişey de yemedim ama. Sabah ta 1.5 kilo fazla gösterdi tartı :sm_confused:
Ellerim, ayaklarım, yüzüm hatta bacaklarım. Acıyo bi de . Böyle mayalı poğaçayı fırına koyarsın yukarı doğru kabarmaya başlar ya aynı onun gibi. Tuzlu bişey de yemedim ama. Sabah ta 1.5 kilo fazla gösterdi tartı :sm_confused:
dün aksam bn öyleydım maden suyu içtim iyi geldi...birde basım bnm de cok sık ve felakte ağrıyor yeterınce su ıcmemektenmıs en 2.5 lt su ıc dedı doktor.
yat uzan bence biraz gülcancım
kork anacım kork benim göbekteki çatlakları görsen küçük dilini yutarsın.:dilcikar:
kocişim 4 günde 1 kilo vermiş bu kaynanam hiç bakamıo çocuklarına hiçç:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?