2009 Ekim Anneleri

göbek bnm de kafayı yedı.zannedersem badem yağından oldu beslıyormus aynı zamanda.kestım sürmeyı ama iş işten gecti..

badem yağı sürüpte uzamayan var mı arkadaslar?

Canım sanırım bütün yağlar yapıyo beslediği için. Ben yağ karışımı sürüyorum, remen çizgi gibi yağın geldiği yerler daha kısa sürede ve çok çıkıyo. Ama sorun etmiyorum yağı kesince azalır. Çatlkalardan daha çok korkuyorum, o yüzden hergün yağlanmaya devam

dün aksam bn öyleydım maden suyu içtim iyi geldi...birde basım bnm de cok sık ve felakte ağrıyor yeterınce su ıcmemektenmıs en 2.5 lt su ıc dedı doktor.

yat uzan bence biraz gülcancım

kork anacım kork benim göbekteki çatlakları görsen küçük dilini yutarsın.:dilcikar:

Yok nan niye çelimsiz olsun bebek senden alıyor canım kalsiyumu sen kalsiyumsuz kalıyorsun yoğurt yada ayran tüketiyorsun değilmi sakın onlarıda almıyorum deme klava:

doğru ya ben çelımsız olucam o zaman yiyorum canım arada yoğurt sırnaşık şey

ayrıca renklı dopplere girdim dun ebbeği göstermedı pis heriff 1 ay dahamı beklıcem bennn yaa çıldırcammmmmmmmmmmmmmmmmm:sinifsinif:

neren şişmiş gülican

Ellerim, ayaklarım, yüzüm hatta bacaklarım. Acıyo bi de . Böyle mayalı poğaçayı fırına koyarsın yukarı doğru kabarmaya başlar ya aynı onun gibi. Tuzlu bişey de yemedim ama. Sabah ta 1.5 kilo fazla gösterdi tartı :sm_confused:

nasıl göstermedi kızzım sana mı baktı bu herif yoksa nannn:roflol:

canım ellerde ve yüzde şişme tehlikeliymiş ondan sordum bence inmezse doktorunu ara bi sor ihmal etme normalde sadece ayaklarımız bacaklarmız şişer çünkü

tartı mı fazla gösterdi kız Allah seni kahretmesin sen kilo almadın yani :roflol:

ya göstermedı bebeğe baktı biraz gösterın dedım biz bakmıyoruz ama tosun gibi yatıyor dedi çıldırdımmm yaaa...he bide bana dediki bebeğe bakım sonra seni şeyetcem sırnaşık şey

CADIARZU gündüzünde yoruldunmu acaba yada çokmu uyudun ama tarif çok güzeldi alemsin ya canım geçmiş olsun

dün aksam bn öyleydım maden suyu içtim iyi geldi...birde basım bnm de cok sık ve felakte ağrıyor yeterınce su ıcmemektenmıs en 2.5 lt su ıc dedı doktor.

yat uzan bence biraz gülcancım

Canım ben 2.5 litre içiyorum ama o da mı az geliyo acaba. cuma günü dr. a gitcem o zaman sorarım artık. Belki de sıcaklardan olmuştur. ama resmen acıyo ya . Bu şişme işi böyleyse bundan sonra ne yaparım bilmiyorum

kork anacım kork benim göbekteki çatlakları görsen küçük dilini yutarsın.:dilcikar:

:1shok: Göbeğin çatladı mı canım. Senin ilk bebeğin değil mi. Ben bu ay bekliyorum kendilerini, geçen ay göğsümde olmuştu. Senin ne zaman başladı göbekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…