calsiyum hapı alıyordun değilmi canım
hemen kadını suçlamabence 2 nedeni vardır
1- senin hasretinden olabilerrrr
2- düğünde körpe kızlarla çok oynamıştırrr...... delikafadulden
ya göstermedı bebeğe baktı biraz gösterın dedım biz bakmıyoruz ama tosun gibi yatıyor dedi çıldırdımmm yaaa...he bide bana dediki bebeğe bakım sonra seni şeyetcem sırnaşık şey
Ben de ona şaşırdım, ayaklarım normalde de akşama doğru şişiyo çünküm. Ama bugün komple takılıyoruss. Du bakalım yarına da böyle olursa dr.u arıcam.canım ellerde ve yüzde şişme tehlikeliymiş ondan sordum bence inmezse doktorunu ara bi sor ihmal etme normalde sadece ayaklarımız bacaklarmız şişer çünkü
tartı mı fazla gösterdi kız Allah seni kahretmesin sen kilo almadın yani :roflol:
CADIARZU gündüzünde yoruldunmu acaba yada çokmu uyudun ama tarif çok güzeldi alemsin ya canım geçmiş olsun
ahahahhahahaaaaa:roflol::roflol::roflol: bence ikincisiisırnaşık şey
günaydın kızlarr..dandanımm gözünaydın kuşum gelmiş erin :))))
keremim awatarındakindeki bebikin demi..nası da net çıkmış yüzü ya içim bi tuhaf oldu..çok büyüdüler artık çokkk...
sositososito sositososito sositososito adam uçmuş
:mymeka: bu 2 şık için hamile kadına sölencek şeymi nan bu
bence 1 şıktan olabilir bide annesi yüsünden çünkü diger kardeşleri hep çöp gibiler bi benim kocim maşallah neden çünkü ben ii bakıom anneleri bakamıo:dilcikar:
Günaydın güzel anneler ve minik bebişleri.
Aslında ben Kasım annelerindeydim hep ama dogum tarihim 1 kasım olunca simdi birde sezeryan konusu ortaya cıkınca artık bu tarafa doğru kaymaya karar verdim tabii sizde beni aranıza kabul ederseniz:kedi:
evet canım benım bebeikim geçen ay çekılmıştııı mınığımmm...:CüvCüv:
Aslında ben Kasım annelerindeydim hep ama dogum tarihim 1 kasım olunca simdi birde sezeryan konusu ortaya cıkınca artık bu tarafa doğru kaymaya karar verdim tabii sizde beni aranıza kabul ederseniz:kedi:
Yok canım sen pempeye bakma onun içi fesat, körpe kısslarla oğlu için bakmıştır o kaydirigubbakcemile3
Yok canım sen pempeye bakma onun içi fesat, körpe kısslarla oğlu için bakmıştır o kaydirigubbakcemile3
ee karşısında bu güzelliği görünce eli ayağına dolaştı sırnaşık şeysırnaşık şey
günaydın kızlarr..dandanımm gözünaydın kuşum gelmiş erin :))))
keremim awatarındakindeki bebikin demi..nası da net çıkmış yüzü ya içim bi tuhaf oldu..çok büyüdüler artık çokkk...
:mymeka: bu 2 şık için hamile kadına sölencek şeymi nan bu
bence 1 şıktan olabilir bide annesi yüsünden çünkü diger kardeşleri hep çöp gibiler bi benim kocim maşallah neden çünkü ben ii bakıom anneleri bakamıo:dilcikar:
saol zuzummmmmmmma.s.
canan ve ela çok kötüsünüz sizinde kocileriniz bi yere gitsin ben size ne etcem biliom:mymeka: bikere gayet hasret dolu gelmişti eşim hıh:1rolleyes::dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?