adama hipokrat yeminini bozdurcan kız :teytey:
canan ve ela çok kötüsünüz sizinde kocileriniz bi yere gitsin ben size ne etcem biliom:mymeka: bikere gayet hasret dolu gelmişti eşim hıh:1rolleyes::dilcikar:
gülücan cnm
benim çatlaklar 4. ayda falan başladı. ama ne başlamak bir başladı pir başladı.
kollarımda bilem var yaaaaaaaaa
benı öyle yatmış görünce töbe töbeeeeeeee
Günaydın güzel anneler ve minik bebişleri.
Aslında ben Kasım annelerindeydim hep ama dogum tarihim 1 kasım olunca simdi birde sezeryan konusu ortaya cıkınca artık bu tarafa doğru kaymaya karar verdim tabii sizde beni aranıza kabul ederseniz:kedi:
nası bakmış ööle ya...maşallahh
HOŞGELDİNN AJKIMM NASILSINNopuyorumnanaktan
Canım hoşgeldin a.s. neden sezeryan olacak canım birde cinsiyeti ne CADIARZU
Benimkisi tam anlamıyla zilli bir kız. Daha ilk kıpırdadığından beri kızı sürekli nedense zilli diye seviyoruz hayır yarın bigün bizimkisi dansöz filan olacak diyede korkmuyo degilim hani:)
iim kuzucum..şükürr..dün akşam ateşim çıktı çok halsizleştim,ağladım durdum..şimcik te ii sayılırım...sen nasısın cücümmmm
zuzuuummm nasılsın canım opuyorumnanaktan
oyyy cnm kıyamam sanaa :teselli:
yaa beniim sabahtan beri inanılmaz bi baş ağrım var, bide başım dönüyo gibi keyifsizim-tatlicadiarzu-
Birkaç hafta önce bende göbek fıtığı oldugu teshis edildi, biraz acılı bir teşhis oldu ama ne yapalım. Ben Türkiyede yasamıyorum ama doğumu Türkiyede yapacagım o yüzden daha doğum dr umla bu konuyu konusamadım ama biraz arastırdım ve fıtık durumunda sezeryanın tercih edildiğini anladım. Kaldıki biliyorsunuz bütün dr lar neredeyse sezeryan istiyorlar ya buda onlara sezeryan yapmak için sebep işte:çok üzgünüm:
Normal doğumu cok istiyordum oysaki...
Bu arada bebişimde kız:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?