2009 Ekim Anneleri

gülücan cnm
benim çatlaklar 4. ayda falan başladı. ama ne başlamak bir başladı pir başladı.
kollarımda bilem var yaaaaaaaaa

Yaa olmasınn, ben istemiyorum yaa. Ama ne yapsak da olcak. Geçen eltimle konuşuyoduk. O taa 15 sene önce hamilyken almanya'dan getirmiş Lierac kremleri hergün sbah sürmüş, akşam da badem yağı. Ama hiç faydası yok aaip çatlamış karnı .Onun için çok umutsuzum

Benimkisi tam anlamıyla zilli bir kız. Daha ilk kıpırdadığından beri kızı sürekli nedense zilli diye seviyoruz hayır yarın bigün bizimkisi dansöz filan olacak diyede korkmuyo degilim hani:)

Canım hoşgeldin a.s. neden sezeryan olacak canım birde cinsiyeti ne CADIARZU

Canım hoşgeldin a.s. neden sezeryan olacak canım birde cinsiyeti ne CADIARZU

Birkaç hafta önce bende göbek fıtığı oldugu teshis edildi, biraz acılı bir teşhis oldu ama ne yapalım. Ben Türkiyede yasamıyorum ama doğumu Türkiyede yapacagım o yüzden daha doğum dr umla bu konuyu konusamadım ama biraz arastırdım ve fıtık durumunda sezeryanın tercih edildiğini anladım. Kaldıki biliyorsunuz bütün dr lar neredeyse sezeryan istiyorlar ya buda onlara sezeryan yapmak için sebep işte:çok üzgünüm:
Normal doğumu cok istiyordum oysaki...
Bu arada bebişimde kız:teytey:

Benimkisi tam anlamıyla zilli bir kız. Daha ilk kıpırdadığından beri kızı sürekli nedense zilli diye seviyoruz hayır yarın bigün bizimkisi dansöz filan olacak diyede korkmuyo degilim hani:)

maşallah zilline

iim kuzucum..şükürr..dün akşam ateşim çıktı çok halsizleştim,ağladım durdum..şimcik te ii sayılırım...sen nasısın cücümmmm

oyyy cnm kıyamam sanaa :teselli:
yaa beniim sabahtan beri inanılmaz bi baş ağrım var, bide başım dönüyo gibi keyifsizim-tatlicadiarzu-

canım hoşgeldın geçmiş olsun.senın durumunda sezarıyen şertmı bılmıyorum ama burd burda genelde doktorlar normal doğumdan yaalar mecbur kalmadıkça.bende ıkısını yaşayan bırı olarak hepınızı normal doğumu tevsıye edıyorum arkadaşlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…