2009 Ekim Anneleri

Konuyla alakasız olacak biraz ama aranızda bebek arabası yada ana kucagını alan oldumu???

kuzularım anlatsana dogumlarıını bize normal dogumdan sonra dikişler çok zor oldumu iileşmesi oturup kalkması felan , sezeryan nasıldı farkları ne

ben aldım martcım...

Ne aldın ve kaça aldın desem???
Benim söyle bir sorunum var, aranızda bu ikinci bebişi olanlar bilir belki. Bebişlerin ilk 7-8 aylarında bebek arabası çok gereklimi yoksa ana kucagı ile idare edilebilirmi???

Konuyla alakasız olacak biraz ama aranızda bebek arabası yada ana kucagını alan oldumu???

ben arabayı aldım da hala anakucağı alcam..gözüm kesip te bi çıkamadım ki..pierre cardin 5040 aldım..208 tl...

Ne aldın ve kaça aldın desem???
Benim söyle bir sorunum var, aranızda bu ikinci bebişi olanlar bilir belki. Bebişlerin ilk 7-8 aylarında bebek arabası çok gereklimi yoksa ana kucagı ile idare edilebilirmi???

cnm ben pierre cardin enigma 2020 çift yönlü bebek arabası ve anakucağını takım aldım 375TL ye...
bu benim ilk bebeğim ama ihtiyaç herkese göre değişebilir, ben şahsen kışında kullanabilecemi düşünüyorum ama gerek görmeyenlerde oluyo tabi cnmyerimseniben

Mart hoşgeldiniz kızınla :)
ısmi ne oalcak zillinin?

Bebek arabası ile ana kucağı brilikte modeller var. Belki onlar daha vanatajlı olabilir fiyat olarak. Gerçi ben de henüz almadım ama yavaş yavaş aratırmaya başladım.
Nasılsa ilk aylar kışa denk gelecek. Arabayla çıkılmaz sanırım.

ben arabayı aldım da hala anakucağı alcam..gözüm kesip te bi çıkamadım ki..pierre cardin 5040 aldım..208 tl...

Güzel arabaymış baktım şimdi, güle güle kullanın. Ama ben halen çok kararsızım ilk 7-8 ay arabasız idare etmeye cabalıycam sanırım:çok üzgünüm:

martcım ben bebek arabası almadım bebişim 6-7 aylık olunca almayı düşünüom kışın gerekli olmucanı düşünüom ana kucagı alacagım bide kangurum var alışverişlerde felan kangurumu kullanacagım

Sizde güle güle kullanın ama bu arabayla ilgili KK da cok şikayet yazısı gördüm ve birde ben biraz iriyarı bir tip olduğum için muhtemelen o şikayetleri bende yasarım diye düşünüp vazgeçtim.
Ama önemli olan senin memnun olman tabiiki, güle güle kullanın inşallah...

Offf bende anakucagı ve babysling le idare edebilirmiyim kısı diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…